Kaçarak evlenenler yardim 😔

benim tanidigim insanlar var sevdigi kisi 7 farkli araci ile 7 kere istemis, en son ailesi tamam demis. ama genelde erkekler hem burunlari yere dussun istemiyorlar, kizin ailesine gitmeye gurur yapiyorlar, hem de bir yandan kizi yelliyorlar.

sonra da gazi alan kiz anne babasiyla kavga ediyor, kavga sonrasi da evden kaciyor. adam da sikinti cekmeden isini halletmis oluyor.

halbuki kizin demesi gereken, seni seviyorum ama babam annem razi olmazsa askimi kalbime gomerim demek (oyle hissetmiyorsa bile oyle demeli). onu duyan adam ilerde ona gore muamele ediyor

Ben de tam bunu yazacaktım. Ben hiç aşık olmadım sanırım bu kadar. Yani birine kaçmayı isteyecek kadar gözün kararması durumu :/ Ben beni 5 yıl bekleyen (herhangi bir söz vermememe rağmen), üstelik ailemin çok istediği biriyle evlendim. Sonuç: boşanma. Ya bu durumda bile türlü eziyetler gördüm. Kaçan bir kıza bir de değersizlikle neler yapılır tahmin bile edemiyorum. Seviyordur konu sahibi illaki anlamaya çalışıyorum ama yine de illaki istiyorsa beraber olmaya çabalamak yerine ailesini arkasına almaya çabalamalı. Inşallah en hayırlısı olsun hakkınızda, evlilik zaten kader, nasip. Yarınını görebilen olsa bu kadar ayrılık olmaz ama, siz yine de olması gerekenden çıkmayın diye düşünüyorum ben.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…