- 28 Mart 2020
- 21.297
- 64.555
Çin bile var boş yapma bızdıkKendini yeniden kayıt ettir bakalım almanya seçenekler arasında var mı cahil2 sene çocuktan dolayısıyla annelik izini veriyorlar burda cahillikte üstüne yok ev hanımı diye o sebepten doldurdum yüksek lisans burada üniverste biraz araştır cahil
Kendi profiline de girilmiyoAdinin uzerine dokununca 21 yasinda oldugun yaziyor. Biraz once kullanici bilgilerine baktim. Izmirde yaşayan, yuksek lisans mezunu bir ev hanımıymışsın.21 yasinda yuksek lisans mezunu aynen kocaya kaçma dalinda
Yapta görelim o zamanÇin bile var boş yapma bızdık
Yap da diye yazılır bızdık. Öğren bunları Yuksek Lisans mezunu dhdnsslslalYapta görelim o zaman
Konu sahibesinin hakkında hayırlısı ne'yse o olsun, hepinizin çabalarını takdir ediyorum ama yazdıklarınızın bir önemi yok, önemi yok derken sakın yanlış anlamayın elbette önemli lakin kaçmayı aklına koymuş biri yazılanlardan etkilenmez, kafasına koyduğunu yapar.Mesleginiz ,isiniz,birikmis paraniz var mi? Aileye sirt doneceksiniz,adam da yamuk cikarsa tas mi yiyeceksiniz o zaman? Hic mi korkmuyorsunuz elin herifi icin buyudugunuz,aci tatli her ilki yasadiginiz o kapiyi carpip cikmaktan?
Ablacigim belki ben yanlis dusunuyorumdur ama o yasa kadar ayni evde yasamisim ailemle,ekmegini yemisim suyunu icmisim,bana hic bir sey dahi yapmamis olsalar da onlara bagliyim yani. Bir evlat kolay kolay 25 yasina getirilmiyor. Oglum 5 yasina girecek,daha simdiden cektigimi bir ben bilirim. Kendimde olmasin onda olsun diye ugrasiyorum. Simdi bu evlat 25 yasinda afedersin bana zittiri ceksin de kizla kacsin olur mu yani,valla buyuk yikim. Her ne olursa olsun.Konu sahibesinin hakkında hayırlısı ne'yse o olsun, hepinizin çabalarını takdir ediyorum ama yazdıklarınızın bir önemi yok, önemi yok derken sakın yanlış anlamayın elbette önemli lakin kaçmayı aklına koymuş biri yazılanlardan etkilenmez, kafasına koyduğunu yapar.
Bir musibet bin nasihatten yeğdir lafını bu ara sık kullanır oldum, konu sahibesi de deneyimleyerek öğrenecek.
Evleneceği adam iyi olur kötü olur diyemem ama eş ailesinden çekeceği garanti.
İsim vermeyeceğim, birine yanılmıyorsam 1 yıl dil döküldü, az buz zaman değil aylarca insanlar kararından vazgeçsin diye neler yazdı neler ama sonuç ne oldu? Beni seviyor, kızı gibi görüyor, ailemden görmediğim sevgiyi görüyorum dediği kayınvalideden dertli, eşten de dertlidir de burada söylerse yazılabilecekleri kestiriyordur.
Şu sitede evlenme bu adamdan bir an önce kaç kurtul denen hiçbir üyenin o kadar tavsiyelere rağmen evlenip de hayal ettiği gibi bir evlilik yaşadığını görmedim, varsa da gözümden kaçmışsa demek ki çok nadirmiş.
Ama yine de dilerim verilen karardan pişmanlık duyulmaz çünkü evlenmeye bu kadar cesaret edenlerin büyük kısmı aynı cesareti boşanmak için göstermiyor.
Benım Cocugum yok, hep bir kızım olsun ıstedım nasip olmadı.ailesine sırt dönmek değil sadece mesafeli oluyokorkuyo çünkü daha önce büyü işi olduğu için
İstisnaları tenzil ediyorum ( doğurup anne olmayı beceremeyenler için), berbat bir durum.Ablacigim belki ben yanlis dusunuyorumdur ama o yasa kadar ayni evde yasamisim ailemle,ekmegini yemisim suyunu icmisim,bana hic bir sey dahi yapmamis olsalar da onlara bagliyim yani. Bir evlat kolay kolay 25 yasina getirilmiyor. Oglum 5 yasina girecek,daha simdiden cektigimi bir ben bilirim. Kendimde olmasin onda olsun diye ugrasiyorum. Simdi bu evlat 25 yasinda afedersin bana zittiri ceksin de kizla kacsin olur mu yani,valla buyuk yikim. Her ne olursa olsun.
Kapiyi arkamizdan kapatirken yarinlari da dusunmeliyiz. Ben de aynen hic gormedim kacip gocup de aman cok mutluyum diyen birini. Tam tersi rezillikleri pacalarindan akiyor.
Elbette bir evladı 25 yaşına getirmeniz kolay değil, 25 yaşında kızım var, belki birine aşık olacak, evlenmek isteyecek, belki ben evlenmek istediği delikanlıyla ilgili tereddütler yaşayacağım, belki kızımla çatışacağız, o çocukla evlenemezsin de diyebilirim, ki kızım bir evin bir nazlı kızı, bunu ne övünüp böbürlenmek ne de laf olsun diye demiyorum, 25 yaşında ama ben hala biraz yüzünü solgun görsem hasta mı diye uykusunda kontrol ederim, bir günden bir güne iş güç yaptırmışlığım yok, tırnağı kırılsa aman çocuğumın neyi var diyen biriyim, babası kızına aşık, dünya bir yana kızı bir yana.Ablacigim belki ben yanlis dusunuyorumdur ama o yasa kadar ayni evde yasamisim ailemle,ekmegini yemisim suyunu icmisim,bana hic bir sey dahi yapmamis olsalar da onlara bagliyim yani. Bir evlat kolay kolay 25 yasina getirilmiyor. Oglum 5 yasina girecek,daha simdiden cektigimi bir ben bilirim. Kendimde olmasin onda olsun diye ugrasiyorum. Simdi bu evlat 25 yasinda afedersin bana zittiri ceksin de kizla kacsin olur mu yani,valla buyuk yikim. Her ne olursa olsun.
Kapiyi arkamizdan kapatirken yarinlari da dusunmeliyiz. Ben de aynen hic gormedim kacip gocup de aman cok mutluyum diyen birini. Tam tersi rezillikleri pacalarindan akiyor.
Bakış açınız çok yanlış. Bu dünyada herkes sıkıntı yaşar. İmtihansız insan imtihansız ev yuva yok. Burda kimse size kaçarsan imtihanın olacak kaçmazsan pespembe hayatınız olacak demiyor. Aile diyor, aile. Ne kadar annenizle aranız iyi olmasa da o babanızın sizi büyütene kadar çektiği sıkıntılar bile bu kararı verdirmemeli size.Yaa bmiyorumda kaçanla sorunlarla çebelleşiyor kaçmayanda. Tamam kaçinca belki daha çok oluyor ama ne bilim aile rizasiyla evlenenlerinde 10 da 6 si sıkıntılı. Bana göre evlencegin kişi çok önemli arkasina ailesi geliyo tabiki. Ailenizle hemen bariştiniz mi
Ailen neden ısrarla karşı çıkıyor. İntihar etcek kadar ne buldun adamda gerçekten merak ediyorum. Yasin çok küçük heralde.sevdiğim biri var herşeyiyle çok güzel anlaşiyoruz. Ama ne yaptiysam ne ettiysem ailemi hiç bir şekilde ikna edemedim. Hatta intihara bile kalkiştim genede vermediler. Neyse kisaca biliyorum bunun kötü bişey olduğunu ama başka çağremizde yok. Sadece kaçarak evlenenlerin tecrübelerini öğrenmek istiyorumm.
Arkadaş kaçtı da en son, netti diye bi sormuştum.Ailen neden ısrarla karşı çıkıyor. İntihar etcek kadar ne buldun adamda gerçekten merak ediyorum. Yasin çok küçük heralde.