Kaçarak evlenenler yardim 😔

İlk evliliğim kaçarak olmuştu.. 1 sene bile evli kalamadım.. Düğün olmadı ev eşya olmadı gelinlik bile giymemiştim.. Ailesi şiddet uyguladı. Dile getiremiyorsun çünkü kaçarak evlenmişsin oluyor.. O kadar çok Şiddet gördüm kiii... Evlililk bile sayılmazdı o kadar ki anlamsızdı.. Kessinlikle yapma. Ben öyle pişmanım ki hala da yapmasaydım etmeseydim diye üzülüyorum.. Bu arada aileni de hayal kırıklığına uğratmış oluyorsun o ayrı. Ailen senin önceliğin olmalı herzaman ne olursa olsun.. Sonradan geçmişe gidemiyorsun, düzeltemiyorsun hiçbirşeyi.. Şuanki evliliğim ailemin rızasıyla oldu ve çok fark var gerçekten..

eğer zerre olarak kendini düşünüyorsan yapma. bizde sözde cook severek kaçarak evlendik. ama baba evine geldim. boşanma asamasindayim. sakın yapma

Düşünme artk. Allah mesut etsin. Bebisine sağlıkla kavuşmak nasıp etsin. Eğer normal bı aileye sahipsen ve ailen vermiyorsa bı bildikleri vardır demek lazım.

Lütfen kaçmayın. En son seçenek bile olsa yapmayın bunu herkes gider birgün aileniz kalır kötü şeyler yaşayabilirsiniz ama aileniz gibi kimse arkanızda dağ olmaz . Sığınacağınız limana yüz çevirmeyin elbet bir yolu bulunur .

Kesinlikle kacmayin. Bir tanidigin kizi kacti. Sefeletin icine dustu evlerinde buzdolabi bile yokmus dovuyormusta.bir garip kotu aileye dustu kizcagiz. Kocasi olacak serseri kizin annesini arayio kufirler hakaretler kiz iki kere geri annesigile geldi acaip psikolojisi bozulmus cok uzucu... sonra kocasi bunu kandirdi geri ona kacti iki defa daha kredi kartina borc yapip annesine odetiyor telefonda falanda annesine cok kotu davraniyor ama evlat iste atsan atilmaz satsan satilmaz. En son kart borcu yuzunden haciz gelmis kizin ailesine. Baska sehirdeler birde .suan size sevdiginiz icin tozpembe gorunuyor olabilir ama aileniznistemiyosa muhakkak bir bildikleri vardir hatta belki sizde bilip kabul edemiyosunuzdur bunu. Anne babayi uzmeye degmez bir anne evladini dunyaya getirip buyutebilmek icin nelere gogus geriyor karsiligi asla ama asla bu degil . Allahin emri ile beyaz gelinliginle anneni babani gururlandirip terteniz cikmak varken kacak gocek is size ve yasiniza yakismaz 25 yas az degil duygusal degil mantiken dusunun karar verin . 29 yasimdayim nacizane bi abla tavsiyesi olsun yakma kendini anneni babani yakma... Allah yardimcin olsun

Asla mutlu olamazsın ana baba hıcbızaman yanılmaz

Aşkımdan ölsem yinede beni buyuten aileme asla sırtımı dönmezdim kacmadimda onaylamasalardı evlenmezdim

Ailenin içinde hiçbir kırgınlık , hayal kırıklığı kalmadı mı sence? Gerçekten herşey yolunda mı? Ailenin içinin kan ağladığına eminim . Nasıl bir üzüntü nasıl bir çaresizlik içinde kalmışlar. Ben bile burdan sizden çok üzüldüm onlar adına.

Tek diyecegim kacma sakin kendine yapacagin en buyu kotuluk olur koca her zaman bulunur o simdi sana asik olan kisi sonra birinci dusmanin olacak

Kızlar bu üye kaçalı çok oldu. Hatta birkaç tane konu açtı böyle. Ağzına geleni söyledi kaçma diyenlere. Boşuna kendinizi yormayn

Hata yapmak kula mahsus ama hatasını göre göre çemkiren birine herşey müstehak. Yaşayıp öğrensin bazı şeyleri...

Bir musibet bin nasihatten iyidir derler

Ben hortlattım itiraf ediyom. Merak ettim netti diye.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…