Kaçtı mı .Arkadaş kaçtı da en son, netti diye bi sormuştum.
bu nasıl bir profil resmi Allah aşkına? büyüteçle baktım :)Arkadaş kaçtı da en son, netti diye bi sormuştum.
eğer zerre olarak kendini düşünüyorsan yapma. bizde sözde cook severek kaçarak evlendik. ama baba evine geldim. boşanma asamasindayim. sakın yapmasevdiğim biri var herşeyiyle çok güzel anlaşiyoruz. Ama ne yaptiysam ne ettiysem ailemi hiç bir şekilde ikna edemedim. Hatta intihara bile kalkiştim genede vermediler. Neyse kisaca biliyorum bunun kötü bişey olduğunu ama başka çağremizde yok. Sadece kaçarak evlenenlerin tecrübelerini öğrenmek istiyorumm.
Düşünme artk. Allah mesut etsin. Bebisine sağlıkla kavuşmak nasıp etsin. Eğer normal bı aileye sahipsen ve ailen vermiyorsa bı bildikleri vardır demek lazım.İlk evliliğim kaçarak olmuştu.. 1 sene bile evli kalamadım.. Düğün olmadı ev eşya olmadı gelinlik bile giymemiştim.. Ailesi şiddet uyguladı. Dile getiremiyorsun çünkü kaçarak evlenmişsin oluyor.. O kadar çok Şiddet gördüm kiii... Evlililk bile sayılmazdı o kadar ki anlamsızdı.. Kessinlikle yapma. Ben öyle pişmanım ki hala da yapmasaydım etmeseydim diye üzülüyorum.. Bu arada aileni de hayal kırıklığına uğratmış oluyorsun o ayrı. Ailen senin önceliğin olmalı herzaman ne olursa olsun.. Sonradan geçmişe gidemiyorsun, düzeltemiyorsun hiçbirşeyi.. Şuanki evliliğim ailemin rızasıyla oldu ve çok fark var gerçekten..
Babana bide kusakmi baglattin bravo :/sizin bakış açınız bu ama benim ailem düğünümğde herşeyimide yaptılar şükür hiçbir sorunumuzda yok babamla babam bağladı kuşağımıda telli duaklıda çıktım içim çok rahat
Asla mutlu olamazsın ana baba hıcbızaman yanılmazsevdiğim biri var herşeyiyle çok güzel anlaşiyoruz. Ama ne yaptiysam ne ettiysem ailemi hiç bir şekilde ikna edemedim. Hatta intihara bile kalkiştim genede vermediler. Neyse kisaca biliyorum bunun kötü bişey olduğunu ama başka çağremizde yok. Sadece kaçarak evlenenlerin tecrübelerini öğrenmek istiyorumm.
Aşkımdan ölsem yinede beni buyuten aileme asla sırtımı dönmezdim kacmadimda onaylamasalardı evlenmezdimsevdiğim biri var herşeyiyle çok güzel anlaşiyoruz. Ama ne yaptiysam ne ettiysem ailemi hiç bir şekilde ikna edemedim. Hatta intihara bile kalkiştim genede vermediler. Neyse kisaca biliyorum bunun kötü bişey olduğunu ama başka çağremizde yok. Sadece kaçarak evlenenlerin tecrübelerini öğrenmek istiyorumm.
Hak vermesi on seneyi bulmaz .Çocukmuşsun ailen kendi haline bırakıp evliliğinde daha da saçmalamanı, yalnız kalmanı istememiş. Şimdi dilediğin kadar kız bana. Ama on sene sonra filan hak vereceksin.
Ailenin içinde hiçbir kırgınlık , hayal kırıklığı kalmadı mı sence? Gerçekten herşey yolunda mı? Ailenin içinin kan ağladığına eminim . Nasıl bir üzüntü nasıl bir çaresizlik içinde kalmışlar. Ben bile burdan sizden çok üzüldüm onlar adına.ailem Karşımda değil yanımda şükğrler olsun ve herşeyde yolunda yani kaçarak evlenenlerde mutlu olabiliyolar kaçmayarak evlenençok insan var ve geçinemeyen ayrılan ama kaçanlarda çoğu daha mutlu onlara göre sizin düşünceniz saygı duyarım ama ön yargılı olmayın bence
Tek diyecegim kacma sakin kendine yapacagin en buyu kotuluk olur koca her zaman bulunur o simdi sana asik olan kisi sonra birinci dusmanin olacaksevdiğim biri var herşeyiyle çok güzel anlaşiyoruz. Ama ne yaptiysam ne ettiysem ailemi hiç bir şekilde ikna edemedim. Hatta intihara bile kalkiştim genede vermediler. Neyse kisaca biliyorum bunun kötü bişey olduğunu ama başka çağremizde yok. Sadece kaçarak evlenenlerin tecrübelerini öğrenmek istiyorumm.
Ben hortlattım itiraf ediyom.Kızlar bu üye kaçalı çok oldu. Hatta birkaç tane konu açtı böyle. Ağzına geleni söyledi kaçma diyenlere. Boşuna kendinizi yormayn
Hata yapmak kula mahsus ama hatasını göre göre çemkiren birine herşey müstehak. Yaşayıp öğrensin bazı şeyleri...
Bir musibet bin nasihatten iyidir derler
Başı göğe ermiştir nolacak. İyi olsa nispete gelirdi, bakın pışık diye kesssin. Canımı kerhane tatlısı istettin katipcimBen hortlattım itiraf ediyom.Merak ettim netti diye.
Tatlı ayları bitmemiştir daha. Ben bekliyorum.Başı göğe ermiştir nolacak. İyi olsa nispete gelirdi, bakın pışık diye kesssin. Canımı kerhane tatlısı istettin katipcim