Kaçarak evlenenler yardim 😔

Yaa millet oturdugu yerde kime dalaşsak diye oturuyolar burdakilerden 10 nundan 8 i evinde mutsuz buraya gelip mutsuzluklariyla agzina geleni söylüyolar da neyse yaziyorum sayfaya 😊
Ya sen bırak onları, hem nerden biliyon insanların hayatını? Çok iddialı konuşuyon yapma. Sen anlat, nettin bunca zaman.?

umutsuz ev hanımı
Umutsuz ev hanımı mı ? :KK70: :KK70:

Beni kendinle karıştırdın heralde. 20 yaşında eğitimsiz biri olarak kocaya kaçan ben değilim.
Ben 3 üniversite mezunu mühendisim.

Koca çeneli hanım. Çenen kadar aklın çalışsa yazdıklarının seni ne kadar cahil gösterdiğinin farkına varırdın.

20 yaşında kızın etiği laflara bak

Öncelikle eylulun başinda gittik. Köylerine gittik 2. Gün direk nikah kiyildi. Giderken babam mesaj atti gel tamam istedigin olsun diye ama dönemedik cesaret edemedim daha dogrusu. Biz direk gittik. Köyde 10 gün falan kaldik. Orda bi dügün yaptilar. Çiktik ankaraya geldik babamlara gittik tabi çok üzülmuşler hala suan bile içim hep bi buruk. Benim gittimi kimse bilmiyo halada öyle. Ankaraya geldik 2. Günü isteme nişan bir oldu. Bi yer tutuldu. 8 kasimdada dügünümüz oldu. Tabi o nişanla dügün arasi annemle babamla yaşadim halleri kotuydu uzuldum çok uzuldum ama hiç bişey degişmedi. Çok şükür evimizi tuttuk dayadik döşedik. Herşeyi kendimiz yaptik. eşimle ailesiyle bi sikintim yok eşim ne istediysem yapti etti. Ailesi annesi kardeşleri yardimci oldular. Kendi ailemde sirtini dönmedi aman naparsaniz yapin demedi. Biz şuan iyice kenetlendik herseyi beraber yaptik dügün teleşasini bilenler bilir sadece eşim ve ben koşturduk herşeye o yüzden zorluklari gördükce iyice sarildik. Kaçmak cesaret istiyomuş şuan gene yapar misin deseler yapamam. Ailem uzuldu biliyorum ama iyikide gitmişim. Şimdi diceksiniz cicim aylari diye ama bizim cicim ayini görmeden direk hayata daldik. Işte ailemle sıkintilar tartişmalar çok oldu. Eşimle ailemin arasini hep idareleri tutmaya çaliştim. Bazen tutamadim. Cicim ayi olmadi bizde. Ama gayet iyyim mutluyum çok şükür hepde böyle gider inşallah.

bi linkleseniz beni zahmet olmazsa :KK68:

Umutsuz ev hanımı mı ? :KK70: :KK70:

Beni kendinle karıştırdın heralde. 20 yaşında eğitimsiz biri olarak kocaya kaçan ben değilim.
Ben 3 üniversite mezunu mühendisim.

Koca çeneli hanım. Çenen kadar aklın çalışsa yazdıklarının seni ne kadar cahil gösterdiğinin farkına varırdın.

20 yaşında kızın etiği laflara bak
Ne diyon be sen. 25 yaşindayim ve bende üniversite mezunuyum. Sen konulari kariştirdin herhalde. 3 uni bitmiş ama bi konuya hakim olamamişsin😀

Öncelikle eylulun başinda gittik. Köylerine gittik 2. Gün direk nikah kiyildi. Giderken babam mesaj atti gel tamam istedigin olsun diye ama dönemedik cesaret edemedim daha dogrusu. Biz direk gittik. Köyde 10 gün falan kaldik. Orda bi dügün yaptilar. Çiktik ankaraya geldik babamlara gittik tabi çok üzülmuşler hala suan bile içim hep bi buruk. Benim gittimi kimse bilmiyo halada öyle. Ankaraya geldik 2. Günü isteme nişan bir oldu. Bi yer tutuldu. 8 kasimdada dügünümüz oldu. Tabi o nişanla dügün arasi annemle babamla yaşadim halleri kotuydu uzuldum çok uzuldum ama hiç bişey degişmedi. Çok şükür evimizi tuttuk dayadik döşedik. Herşeyi kendimiz yaptik. eşimle ailesiyle bi sikintim yok eşim ne istediysem yapti etti. Ailesi annesi kardeşleri yardimci oldular. Kendi ailemde sirtini dönmedi aman naparsaniz yapin demedi. Biz şuan iyice kenetlendik herseyi beraber yaptik dügün teleşasini bilenler bilir sadece eşim ve ben koşturduk herşeye o yüzden zorluklari gördükce iyice sarildik. Kaçmak cesaret istiyomuş şuan gene yapar misin deseler yapamam. Ailem uzuldu biliyorum ama iyikide gitmişim. Şimdi diceksiniz cicim aylari diye ama bizim cicim ayini görmeden direk hayata daldik. Işte ailemle sıkintilar tartişmalar çok oldu. Eşimle ailemin arasini hep idareleri tutmaya çaliştim. Bazen tutamadim. Cicim ayi olmadi bizde. Ama gayet iyyim mutluyum çok şükür hepde böyle gider inşallah.
Ha bu arada 10 günde köyde düğün yapıp sonra isteme ve nişan mı yaptılar.

Sizde tersten gidiyor galiba adetler

Bir daha yapar mısın deseler yapamam ama pişman değilim diyorsunuz yani.

Babanız gel demesine rağmen de o nikahi kızmiymişsiniz.

Mutlu olursunuz inşallah ne diyelim.

Bak git bul 20 yazan yeri etiketle bi hadi bi etiketle bakiyim oturdugun yerden klavye varya elinin altinda salla tabi😀
İnan bana o kadar değerli değilsin benim için oturupta tek tek mesajlarını inceleyeceğim. Ha diyelim ki ben karıştırdım yaşın 25 durum daha da vahim.

25 yaşında kadının hayatta tek başarısı kocaya kaçmak. Helal olsun. :sampiyon: kupanı da verdiğine göre mutluluklar diliyorum

Ha bu arada 10 günde köyde düğün yapıp sonra isteme ve nişan mı yaptılar.

Sizde tersten gidiyor galiba adetler
Köydeki düğün direk oraya gidildi diye ordada oldu. Ama bak gene tam okumamişsin 3 universite okumanin havasini atiyosun ya😀 benim tarafimdan kimse kaçtigimi bilmiyor demiştim usülüne göre baştan oldu

X