Kaçarak evlenenler yardim 😔

Köydeki düğün direk oraya gidildi diye ordada oldu. Ama bak gene tam okumamişsin 3 universite okumanin havasini atiyosun ya benim tarafimdan kimse kaçtigimi bilmiyor demiştim usülüne göre baştan oldu
Haaa pardon usule de uydunuz yani hımnn

Kusura bakma ben cahilim. Kaçıp evlendikten sonra isteme ve nişan yapıldığını bilemedim affet appla

20 yaşinda cahil muhabbeti yapiyosun cevabini verip köşeye oturrunca başka yerden vurnaya çalişiyosun ben başari olarak görmedik öyle bişide demedim işte kendi çabanla gömme çabalari falan filan

Köydeki düğün direk oraya gidildi diye ordada oldu. Ama bak gene tam okumamişsin 3 universite okumanin havasini atiyosun ya benim tarafimdan kimse kaçtigimi bilmiyor demiştim usülüne göre baştan oldu
Kendinizi soktuğunuz durum normalmiş gibi gülüyorsunuz birde.

Sizin taraftan kimse bilmiyor ama siz ve aileniz biliyor yetmez mi ?

Bir yerde düğün yapıp sonra diğer tarafta söz nişan yapıp sadece kendinizi kandırmışsiniz. Müthiş başarı.

Onu sormuyoz, önce düğün sonra nişan nasıl yapılıyor?

20 yaşinda cahil muhabbeti yapiyosun cevabini verip köşeye oturrunca başka yerden vurnaya çalişiyosun ben başari olarak görmedik öyle bişide demedim işte kendi çabanla gömme çabalari falan filan
Benim bir çabam yok estafirullah çaba senin emek senin zafer senin..

Yürü be kim tutar seni

Haaa pardon usule de uydunuz yani hımnn

Kusura bakma ben cahilim. Kaçıp evlendikten sonra isteme ve nişan yapıldığını bilemedim affet appla
Ya ne dediğini kendinde anliyo musun sen valla bak ben normal gidip evlenmedim gittim ya hani kimsede bilmediği için böyle oldu olmasi gerekende böyle olur kaçan biri için ama işte laf sokmaya çalisiyim diye uğrasiyosunda valla sen git 4. Üniyi bitir belki hani bi ihtimal

Pardon ben hiç kaçmadığım için kaçan biri için prosedür nasıl işliyor bilemedim. O da benim cahilliğim. Affediver artık bu yaşlı ve umutsuz ev hanımını

Ben durumumu degil bana laf sokmak için çabalayan biri var ona gülüyorum. Kendimi kandirmadim kaçtigimi bilmedikleri için böyle olmasi gerekti

çok usulune göre olmuş, anne babanı eze eze, onların içini bura bura...
mutsuz olacaksın, buraya yazıyorum.
anne babanı o zorlukta bırakarak kurduğun yuvada zor mutlu olursun.

Kız, baban iyi adammış aslında. Hiç mi acımadın be? Çok mu aceleniz vardı? O kocan hiç mi düşünmedi '' Bugün onlara, yarın bana. '' diye?
çok usulune göre olmuş, anne babanı eze eze, onların içini bura bura...
mutsuz olacaksın, buraya yazıyorum.
anne babanı o zorlukta bırakarak kurduğun yuvada zor mutlu olursun.
Allah büyük. Neler yaşadiğimi ben bilirim.

Allah büyük. Neler yaşadiğimi ben bilirim.

Allah buyuk işte, yaşattığını yaşamadan ölmez insan.
Annen baban biz sana demiştik diyecekler emin ol. Sanıyosun sizin aşkınız sevginiz her zorluğu yener, herkes çok iyi olacak yanında eşin olacak koruyacak kollayacak, sen 25 yıllık anne babanı 1-2 yıl tanıdığın adam için ezmiş geçmişsin, sen bile bunu yapmışsın, elin adamı sana neden acısın da hep yanında olsun korusun kollasın.
gömleğin ilk duğmesi yanlış iliklenmiş, diğerleri de yanlış olacak belli.
en fazla 6 ay sonra farklı bir kullanıcı adıyla bdv ye yazacaksın.

Usulunce olsaydı isteme nişan düğün ne vardı? Zorla mecburen anan baban başı daha çok yere eğilmesin elalem laf etmesin diye sonradan yapılan gönülün ne faydası olur? Kimse bilmiyorsa en çok bilmesi gereken anne baba biliyor, kv kp damat biliyor.
Rıza alınmalı, Rızasız işin tadı tuzu olmaz. yapılması gereken şeyler yapıldı diye hava atmakla içindeki burukluğu dışa vuruyorsun. ‘Ev tutuldu, düğün yapıldı, nişan yapıldı’ vs diye.
normal sırayla olsaydı daha iyi değil miydi?
üniversite mezunu olmakla övünmek ile 25+ olup Rıza almadan “kaçıp” sonra adet yerini bulsunculuk oynamak birbiriyle paralel olmayan şeyler. Anladığını sanmıyorum ama anlayanlar olacaktır.
Mahalle kadını ağzıyla laf dalaşına girmiş olmandan hiçbir zaman hoşlanmadım.
“tekrar olsa yapAmam” açıklaman bence yeterli. Mutluluklar dilerim.

Bırakın kim ne istiyorsa onu yapsin.
Bize ne yahu?
Dık başlı "ben istediğimi yaparım" edasında biri için soylenebilecek en güzel söz "yasa ve gor" olacaktır.
Nasılsa herkesin er yada geç gerçekler kafasına dank eder.
Ama seve seve ama ipe ipe bir gün herkes hatasını kabul eder.
Bu gerçek asla değişmez

Sorun şu ki. Onunla aynı şeyi düşünen küçücük kızlar bu hanımın başarı olarak ballandıra ballandıra anlattığı şeyi denemeye kalkınca işler facia oluyor. Çünkü bu insanlar topluma iyi örnek değil ve çok marifet bir işmiş gibi anlatıp bir de kötü örnek oluyorlar.

Yoksa ne yaparsa yapsın kimin umru. Ama binlerce genç kız okuyor onun yazdıklarını birini bile etkilese büyük kayıp..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…