• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kaçarak evlenen var mı?

Evet malesef o kadar da etrafimdan yardım topladım :KK70: ablamdan yeğenimin Küçüklerini falan aldim ben bez falan alıp son olarak gondericektim konu fake çıktı :KK70:
İnsanlarda ki bütün güzel duyguları öldürecekler,böyle yaparak güven duygularımızı bitirerek asıl mağdurların da hakkına giriyorlar ve bizim hakkımıza,bir sürü kul hakkı..

İnsanlarda ki bütün güzel duyguları öldürecekler,böyle yaparak güven duygularımızı bitirerek asıl mağdurların da hakkına giriyorlar ve bizim hakkımıza,bir sürü kul hakkı..

Aynen öyle Allah vicdan versin boyleleri ne diyecek söz yok . Neyse ben çıkıp kahvaltı yapayım yine girip bakarım arada bi kendini üzme yın daha fazla konu sahibinin gelicegi yok belli :KK54:

Orasida var tabiki ama bilmiyorum ya benmi safim biraz diyorum şimdiye girip biseyler söylemeliydi gercekse amann vallahi baglandım kaldım bu konuyada kahvaltı hazırlamam lazım ama telefonu bırakamıyorum :-)
İyi niyet diyelim biz ona dün mesela ben sık sık baktım konusuna bakıyor ama yazmıyor ekran görüntüsü aldım ekledim hemen yazdı gidiyorum diye

İyi niyet diyelim biz ona dün mesela ben sık sık baktım konusuna bakıyor ama yazmıyor ekran görüntüsü aldım ekledim hemen yazdı gidiyorum diye
Valla kendi bilir burdanda kendini tatmin edenden her türlü şüphe ederim

Fake konu neden açılır yani ne oluyoaçınca anlamıyorum ki resmen saçmalık

İücnm özelden bi mesaj attım bakabilir misin rica etsem

Profiline de
Doğum Günü:
4 Nisan 1994 (Yaş: 22)
İlişki Durumunuz:
İlişkim Var
Meslek:
Öğrenci
Eğitim Durumunuz:
Lisans
Yaşadığınız Yer:
Ankara
Çocuğum ...:
Var

yazıyor.

Profiline de
Doğum Günü:
4 Nisan 1994 (Yaş: 22)
İlişki Durumunuz:
İlişkim Var
Meslek:
Öğrenci
Eğitim Durumunuz:
Lisans
Yaşadığınız Yer:
Ankara
Çocuğum ...:
Var

yazıyor.
Bende gördüm onu bugün sabah

Bende gördüm onu bugün sabah

Bence tek derdi sevgilisiyle evlenmek ya da fake diğer arkadaşlarında dediği gibi. Çünkü burada insanlar sana yakınım bende yanında geleyim vs ilgilendiler. Ocak ayından beri dr a gitmemesi de tuhaf. Korkan insan ne yapar eder gider. İnsanın gözüne uyku girmez ama bu arkadaş epey bir rahat. Ayrıca hiç mi arkadaşı yok yanında olabilecek. Ayrıca aileden bu kadar korkan insan rahat davranmaz.

Bence tek derdi sevgilisiyle evlenmek ya da fake diğer arkadaşlarında dediği gibi. Çünkü burada insanlar sana yakınım bende yanında geleyim vs ilgilendiler. Ocak ayından beri dr a gitmemesi de tuhaf. Korkan insan ne yapar eder gider. İnsanın gözüne uyku girmez ama bu arkadaş epey bir rahat. Ayrıca hiç mi arkadaşı yok yanında olabilecek. Ayrıca aileden bu kadar korkan insan rahat davranmaz.
Bilmiyorum canım yönetime de yazdim bakalım ne olcak

Evet bu kadar rahat olmasi benim de dikkatimi cekti . Ben olsam 1 gun bile geciremezdim bu sekil . Biseyler yapardim artik ailesine mi derdim kendi aileme mi derdim ne yapardim hic bilmiyorum ama bir sey yapardim bu sekil bunca zaman duramazdim .
Ama bu kizin ilk yazdigi yaziya bakarsak . Evlencez ptesi geliyo gibisinden yazmis . Yani burdaki insanlar "bekleme oyaliyor o seni " yazmasa kiz hala beklerdi 9 ay da beklerdi . Oyle saf bir kiz . Ben niyeyse hic fake oldugunu dusunmuyorum ya .
Keske olsa keske ..

arkadaşlar bi durun ya sabah girip yazamadı diye bir sürü şey olmuş olabilir
ben de bazen ole bi bakcak kadar vaktim oluo sonra musait olunca girip yazıyorum
hele ki bu durumda bir suru olumsuzluk olabilir canın cok sıkılması da buna dahil
başka süpheleriniz varsa siz bilirsiniz de sadece baktı da yazmadı diye

Arkadaslar biz direk konu fake demiyoruz madem profilini düzenleyecek vakti var cvp verecek vakti yok mu yani ??
Profilinde bilgiler yoktu profili düzenlemiş ve cvp vermemiş o yüzden de garipsedik.
Her ne olursa olsun fakeyse zarar kendine değilse de biz destek oluyoruz zaten

Evet bu kadar rahat olmasi benim de dikkatimi cekti . Ben olsam 1 gun bile geciremezdim bu sekil . Biseyler yapardim artik ailesine mi derdim kendi aileme mi derdim ne yapardim hic bilmiyorum ama bir sey yapardim bu sekil bunca zaman duramazdim .
Ama bu kizin ilk yazdigi yaziya bakarsak . Evlencez ptesi geliyo gibisinden yazmis . Yani burdaki insanlar "bekleme oyaliyor o seni " yazmasa kiz hala beklerdi 9 ay da beklerdi . Oyle saf bir kiz . Ben niyeyse hic fake oldugunu dusunmuyorum ya .
Keske olsa keske ..
Ben de gerçek olduğunu düşünüyorum ama fake olsa sevincem

Fake olduğuna emin olmadan kırıcı yorum yapmayalım bence arkadaşlar. Belki doktor dönüşü mecburen açıkladı be bişeyler yaşandı bilemeyiz ki.
Yok canım açıklasa hiç giremez girdi sadece başka bir konuya baktı çıktı bizimde anlamadığımız o zaten ama fake çıksa gerçekten üstümden yük kalkacak çok uzuldum

Back