Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ayy öyle çıkarsa üzülmem yani ben birinin gerçekten böyle bir durumda olmasını hiç istemem ama niye yaptı diyede merak ederim ne anlarlar ki burası sosyal bir mecra herkes sadece bir isimden ibaret ve onun yaptığı insanları üzmekten başka bişeye yaramaz bundanda zevk alan bir insana insan demem ben içlerinde hamil e olanlar mi gel ben doktora göturucem seni diyen mi rüyasında gorenmi ne ararsan var o yüzden anlamam yani onun psikolojisinden şüphe ederim
Evet ben baktım tam o sıra hatta mesaj gönderdim ama çıktı hemen cevapta yazmadiSon etkinliği bugün 08.03 yazıyor profilinde.
Giripte yorum yazmamak nedir yahu ..
Konu sahteyse bende hakkımı helal etmiyorum
Aynen ben rahatladım şuan da ,ama neden böyle bişey yapar,bu kadar mı ilgiye muhtaç ki ne diyim her iki durumdu da durumu hazin..Ayy öyle çıkarsa üzülmem yani ben birinin gerçekten böyle bir durumda olmasını hiç istemem ama niye yaptı diyede merak ederim ne anlarlar ki burası sosyal bir mecra herkes sadece bir isimden ibaret ve onun yaptığı insanları üzmekten başka bişeye yaramaz bundanda zevk alan bir insana insan demem ben içlerinde hamil e olanlar mi gel ben doktora göturucem seni diyen mi rüyasında gorenmi ne ararsan var o yüzden anlamam yani onun psikolojisinden şüphe ederim
Tabiki ya girdi sabah çünkü yazmaması bana tuhaf geldi en azından bi mesaj yazabilirdi o konuya bakana kadar gittim yada gitmedim diyeZaten böyle birşey yapanın sağlık durumu iyi değildir. Hastadır yani.
Daha önce ne fake konular gördükAyy öyle çıkarsa üzülmem yani ben birinin gerçekten böyle bir durumda olmasını hiç istemem ama niye yaptı diyede merak ederim ne anlarlar ki burası sosyal bir mecra herkes sadece bir isimden ibaret ve onun yaptığı insanları üzmekten başka bişeye yaramaz bundanda zevk alan bir insana insan demem ben içlerinde hamil e olanlar mi gel ben doktora göturucem seni diyen mi rüyasında gorenmi ne ararsan var o yüzden anlamam yani onun psikolojisinden şüphe ederim
Doğrudur bende bide şey var çok fazla takıyorum biseyi kafama akşam 100 kere girdim baktım gece baktim sabah eşim kalktı ise gidecek ben önce telefona baktım yani öyleyse ayıp bence saçma birşey neyi tatmin ediyorsunDaha önce ne fake konular gördük
Doğrudur bende bide şey var çok fazla takıyorum biseyi kafama akşam 100 kere girdim baktım gece baktim sabah eşim kalktı ise gidecek ben önce telefona baktım yani öyleyse ayıp bence saçma birşey neyi tatmin ediyorsun
Ben mune ablaya bu konu fake mi abla bakarmısın diye mesaj atmıstım ilk şüphelendiğimde gerçekten fake ise ifşa edilir zatenDoğrudur bende bide şey var çok fazla takıyorum biseyi kafama akşam 100 kere girdim baktım gece baktim sabah eşim kalktı ise gidecek ben önce telefona baktım yani öyleyse ayıp bence saçma birşey neyi tatmin ediyorsun
Ben anlatmıyorum anlatırsam biliyor etkilendiğimi istemiyor o zaman girme diyorAl bendende o kadar,bide eşime anlattım üzülerek
Inşallah bakalım bekliycszBen mune ablaya bu konu fake mi abla bakarmısın diye mesaj atmıstım ilk şüphelendiğimde gerçekten fake ise ifşa edilir zaten
Aynen bende helal etmiyorum günlerdir huzurlu uykum yokMeraktan dogurucam artık iki gündür benim karnima ağrılar girdi konu fake çıkarsa hakkımı helal etmiyorum hamile halimle üzüldüm hatta ağladım bile durumuna saat başı girip baktım bide ne yaptı diye
Aynen bende helal etmiyorum günlerdir huzurlu uykum yok
Al bendende o kadar gece bile girip baktım kaç defa eşime anlattım o bile sordu yani ne yaptı acaba Allah yardım etsin dedi . Ne anliyolarsa insanların duygularıyla oynamaktan sonra kimseye guvenemiyoruz
Aynen,ama gerçek değilse bile durumu yine vahim,nelerin yokluğunu yaşıyorki böyle birşey yaptı
Belki hiç kimseden ilgi,sevgi görmemiştir de burda tatmin etmiştir kendisiniYokluk değilde her akşam düzenli haberleri izlemesi bile yeter psikolojisinin bozulmasına toplum olarak ciddi anlamda psikolojimiz bozuldu
Çünkü ruh hastası.. basından beri tutarsız inanmıyorum hiçbir yazdığınaAyy öyle çıkarsa üzülmem yani ben birinin gerçekten böyle bir durumda olmasını hiç istemem ama niye yaptı diyede merak ederim ne anlarlar ki burası sosyal bir mecra herkes sadece bir isimden ibaret ve onun yaptığı insanları üzmekten başka bişeye yaramaz bundanda zevk alan bir insana insan demem ben içlerinde hamil e olanlar mi gel ben doktora göturucem seni diyen mi rüyasında gorenmi ne ararsan var o yüzden anlamam yani onun psikolojisinden şüphe ederim
Belki hiç kimseden ilgi,sevgi görmemiştir de burda tatmin etmiştir kendisini
Bilmiyorum bana çok tuhaf geliyor gerçi biraz önce bir konu okudum zeynepguvenmi ne kaynanasıyla ilgili konu açmış sonra öldü falan demiş de millet fatiha falan okumuş bi gülme sardı beni onu okuyuncaÇünkü ruh hastası.. basından beri tutarsız inanmıyorum hiçbir yazdığına