• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kaçarak evlenen var mı?

Zaten böyle birşey yapanın sağlık durumu iyi değildir. Hastadır yani.

Ayy öyle çıkarsa üzülmem yani ben birinin gerçekten böyle bir durumda olmasını hiç istemem ama niye yaptı diyede merak ederim ne anlarlar ki burası sosyal bir mecra herkes sadece bir isimden ibaret ve onun yaptığı insanları üzmekten başka bişeye yaramaz bundanda zevk alan bir insana insan demem ben içlerinde hamil e olanlar mi gel ben doktora göturucem seni diyen mi rüyasında gorenmi ne ararsan var o yüzden anlamam yani onun psikolojisinden şüphe ederim

Ayy öyle çıkarsa üzülmem yani ben birinin gerçekten böyle bir durumda olmasını hiç istemem ama niye yaptı diyede merak ederim ne anlarlar ki burası sosyal bir mecra herkes sadece bir isimden ibaret ve onun yaptığı insanları üzmekten başka bişeye yaramaz bundanda zevk alan bir insana insan demem ben içlerinde hamil e olanlar mi gel ben doktora göturucem seni diyen mi rüyasında gorenmi ne ararsan var o yüzden anlamam yani onun psikolojisinden şüphe ederim
Aynen ben rahatladım şuan da ,ama neden böyle bişey yapar,bu kadar mı ilgiye muhtaç ki ne diyim her iki durumdu da durumu hazin..

Daha önce ne fake konular gördük

Daha önce ne fake konular gördük
Doğrudur bende bide şey var çok fazla takıyorum biseyi kafama akşam 100 kere girdim baktım gece baktim sabah eşim kalktı ise gidecek ben önce telefona baktım yani öyleyse ayıp bence saçma birşey neyi tatmin ediyorsun

Doğrudur bende bide şey var çok fazla takıyorum biseyi kafama akşam 100 kere girdim baktım gece baktim sabah eşim kalktı ise gidecek ben önce telefona baktım yani öyleyse ayıp bence saçma birşey neyi tatmin ediyorsun

Al bendende o kadar,bide eşime anlattım üzülerek:KK70:

Ben mune ablaya bu konu fake mi abla bakarmısın diye mesaj atmıstım ilk şüphelendiğimde gerçekten fake ise ifşa edilir zaten

Meraktan dogurucam artık iki gündür benim karnima ağrılar girdi konu fake çıkarsa hakkımı helal etmiyorum hamile halimle üzüldüm hatta ağladım bile durumuna saat başı girip baktım bide ne yaptı diye :KK12:

Meraktan dogurucam artık iki gündür benim karnima ağrılar girdi konu fake çıkarsa hakkımı helal etmiyorum hamile halimle üzüldüm hatta ağladım bile durumuna saat başı girip baktım bide ne yaptı diye :KK12:
Aynen bende helal etmiyorum günlerdir huzurlu uykum yok

Al bendende o kadar gece bile girip baktım kaç defa eşime anlattım o bile sordu yani ne yaptı acaba Allah yardım etsin dedi . Ne anliyolarsa insanların duygularıyla oynamaktan sonra kimseye guvenemiyoruz :KK43:

Aynen,ama gerçek değilse bile durumu yine vahim,nelerin yokluğunu yaşıyorki böyle birşey yaptı :(

Çünkü ruh hastası.. basından beri tutarsız inanmıyorum hiçbir yazdığına

Çünkü ruh hastası.. basından beri tutarsız inanmıyorum hiçbir yazdığına
Bilmiyorum bana çok tuhaf geliyor gerçi biraz önce bir konu okudum zeynepguvenmi ne kaynanasıyla ilgili konu açmış sonra öldü falan demiş de millet fatiha falan okumuş bi gülme sardı beni onu okuyunca

Back