• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kaçarak evlenen var mı?

Hala masum düşünceler içindesiniz bence sadece gülmek için yaptı konu gerçek değilse tabi yoksa sanmıyorum bu tarz bi konuda ilgi sevgi aranirmi bilemedim
Burdaki sevgiden ne olur ya anlamadım doğrusu beynini açıp bakmak lazim

Bilmiyorum bana çok tuhaf geliyor gerçi biraz önce bir konu okudum zeynepguvenmi ne kaynanasıyla ilgili konu açmış sonra öldü falan demiş de millet fatiha falan okumuş bi gülme sardı beni onu okuyunca
Böyleleri yüzünden gerçekten derdi olan yardıma ihtiyacı olanlara inanmıyoruz

Yakında ailem öğrendi karnıma tekme yedim fln der ona göre araştırma yapıyor öncesinde. Buraya yazmaması hamilelikte karına tekme yemek araştırması bunu gösteriyor

Burdaki sevgiden ne olur ya anlamadım doğrusu beynini açıp bakmak lazim
Bazı insanlar kendine acındırmayı sever

Valla burdaki insanlar acısa ne olur sevgi gösterse ne olur bi ara bi konu vardı kızın adını unuttum kocası bunu sokağa atmıştı bebeği vardı ocak ayında sobasiz cocugun bezi yok bişeyler baya baya yazmıştı adres ve numara istedim özelden ciddi anlamda çocuk için yardım gondericek tim kız resmen arazi bi kayboldu o kaybolus o kadar yardıma ihtiyacı olsaydı bence kabul edip verirdi adresini yani inanmamak lazım

Bişilerm oldu yoksa konuyu okumadım çünkü..
Ya en son dün gidiyorum doktora dedi tel servise vercem dedi akşam gelcem yazarım dedi çıktı sonra bugün sabah 8 de girmiş bi konuya bakmış hamilelikte karina darbe diye ben özelden yazdım cevap vermedi burayada yazmadı doğal olarak insanlar işkillenmeye basladi

Ya en son dün gidiyorum doktora dedi tel servise vercem dedi akşam gelcem yazarım dedi çıktı sonra bugün sabah 8 de girmiş bi konuya bakmış hamilelikte karina darbe diye ben özelden yazdım cevap vermedi burayada yazmadı doğal olarak insanlar işkillenmeye basladi

Her an herşey olabilir burada,çok fazla sahte konuları gördük burada..
Açıkcası çok ta şaşırmamak lazım..

Valla burdaki insanlar acısa ne olur sevgi gösterse ne olur bi ara bi konu vardı kızın adını unuttum kocası bunu sokağa atmıştı bebeği vardı ocak ayında sobasiz cocugun bezi yok bişeyler baya baya yazmıştı adres ve numara istedim özelden ciddi anlamda çocuk için yardım gondericek tim kız resmen arazi bi kayboldu o kaybolus o kadar yardıma ihtiyacı olsaydı bence kabul edip verirdi adresini yani inanmamak lazım
Bilmem valla sevincem fake çıktı diye ama zamanimi çaldı pazartesi bir dakka çıkmadım siteden yemeğimi bile zor yaptim

O kızı biliyorum oda mı fake miş:ruh:

Yakında ailem öğrendi karnıma tekme yedim fln der ona göre araştırma yapıyor öncesinde. Buraya yazmaması hamilelikte karına tekme yemek araştırması bunu gösteriyor
Olabilir ben öyle birşey bekliyorum artık bu kızımız bize bir kere yaptık onda da hamile kaldım demişti dimi ama sonra ki sayfalarda daha önce yaptık tövbe ettik yılbaşında yine yaptık yazmıştı. Ocak'tan bu yana insan nasıl doktora gitmez hemde aileden bu kadar korkarken

Yaa aslında çok gerçekçiydi yazdıkları..
Yani ne bilim olaylar arasında bi mantıksızlık uyuşmazlık falan yoktu.

Olabilir ben öyle birşey bekliyorum artık bu kızımız bize bir kere yaptık onda da hamile kaldım demişti dimi ama sonra ki sayfalarda daha önce yaptık tövbe ettik yılbaşında yine yaptık yazmıştı. Ocak'tan bu yana insan nasıl doktora gitmez hemde aileden bu kadar korkarken
Orasida var tabiki ama bilmiyorum ya benmi safim biraz diyorum şimdiye girip biseyler söylemeliydi gercekse amann vallahi baglandım kaldım bu konuyada kahvaltı hazırlamam lazım ama telefonu bırakamıyorum :-)

Back