• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kaçarak evlenen var mı?

beş parasız oldugunuzu o işi yaparken düşünseydınız

hadi yapmayı geçtim de bu devirde o kadar korunma yöntemi varken nasıl bir cahilliktir nasıl bir akılsızlıktır hamile kalmayı başarmak hayret ediyorum ya.

kırıcı yorum yapmayalım öyle mi? ayaklarının üstünde durabilen iki yetişkin insan ister birlikte yaşasın ister cinsellik yaşasın beni ilgilendirmez. zaten bunları yaşayan aklı başında bir insan hamile kalmamaya azami dikkat eder. hayır bir de çok şükür ki aldıramadık bebeği diyorsun o bebek doğduktan sonra perişan olursa da aynı şeyi diyebilecek misin bakalım? ne kadar büyük bir sorumululuk olduğunun bile farkında değilsin dünyadan haberin yok ama sevişmeyi biliyosun. gerçekten hiç acımıyorum sizin gibilere hiç.

Öncelikle kırıcı yorum yapmayın lütfen :KK43: erkek arkadaşımla birlikte olduk ve hamile olduğumu öğrendim. Onun ailesi halledin bu işi dedi ama ben aldırmak istmedim. Erkek arkadaşım da hep destekçim oldu bu konuda. Farklı şehirlerde olduğumuz için çok şükür ki aldıramadık bebeği. Şimdi gitmeye karar verdik. Ama nasıl olcak ne yapcaz beş parasız bilmiyoruz. Akıl verin lütfen :KK43: ve sakın kınamayın.. Allah kimseyi yanlışa düşürmesin..
Merhaba kusura bakmayinda kaç yasindasiniz

İlk başlarda inanıyordum sevgilinin sahip çıkacağına ama o kadar zaman geçti artık umudum yok bence oyalıyor
Ayrıca çocuğunu düşünsen onu beklemeden kendin gidersin doktora sağlığını tehlikeye atıyorsun demekki kürtaj çocuk istendiği için değil evlilik olsun diye olmamış

Merhabalar bende kaçarak evlenmiş biri olarak asla kaçarak evlenmeyi onermiyorum çünkü bedeli ağır oluyor

O nasıl bir cahil cesaret, 8 aylık olmuş göbekle nasıl o evde yaşıyorsun?
Ne vurdumduymaz bir aile ki kızlarının karnı burnunda, komşu fark ediyor onlar fark edemiyor.
Ana- baba olmak sadece dünyaya getirmek değil, sorumluluğunu da almak lazım.
İnsan evladında ki böyle büyük bir değişimi nasıl olur da fark edemez akıl alacak gibi değil.
bende çok şaşırdım bizim komşumuzun torununa bakıyo o kızın annesi, çalışırken kendi kızını unuttu diyorum bende ama diyolar ki annesi her dakika kızını telefondan sorardı eve gittin mi geldin mi o kadının başına nasıl böyle gelir diye ama ben bile şaşırdım annesi farketmemiş gayette varmış göbeği yani

Bugün doktora gideceğini düşünüyorum. artık bunu yap, ve bize haber ver

hadi yapmayı geçtim de bu devirde o kadar korunma yöntemi varken nasıl bir cahilliktir nasıl bir akılsızlıktır hamile kalmayı başarmak hayret ediyorum ya.

kırıcı yorum yapmayalım öyle mi? ayaklarının üstünde durabilen iki yetişkin insan ister birlikte yaşasın ister cinsellik yaşasın beni ilgilendirmez. zaten bunları yaşayan aklı başında bir insan hamile kalmamaya azami dikkat eder. hayır bir de çok şükür ki aldıramadık bebeği diyorsun o bebek doğduktan sonra perişan olursa da aynı şeyi diyebilecek misin bakalım? ne kadar büyük bir sorumululuk olduğunun bile farkında değilsin dünyadan haberin yok ama sevişmeyi biliyosun. gerçekten hiç acımıyorum sizin gibilere hiç.
bana neden atarlandınız :D

Konu sahibi ben değilim ki.

Aradım konuştum bağırdım yarın geliyo musun gelmiyo musun dedim. Çarşamba dedi. Yarın niye gelmiyosun dedim okulu tüm günmüş. Allahın belası okul mu ben mi dedim. Annesinden korktuğu için okuldan alcak korkusu. Küfür ettim hakaret ettim. Adam ol delikanlı ol yarın gel yoksa annene söyliycem dedim. Çarşamba diyorum sana dedi. Bezdirdin canımdan aldığım nefes haram ne biçim insansın laf anlamıyosun çarşamba dedik ya dedi. Ama ben hâlâ annesini aramaya çekiniyorum. Kendime öyle kızıyorum ki. Korkuyorum çünkü anneside o sinirle bnm annemi arayıp söylerse annem beni burda keser. Benden duyması var başkasının demesi var. Sırf o yüzden diyemiyorum. Bi fikrin var mı napcaz diyorum çekip gitcez işte diyo. Yarın bigün ortada koycaksın biliyorum diyorum tepki yok. Niyeti o belli. Ben napim bilmiyorum. Anneme demeye öyle korkuyorum ki. Ağla ağla davul oldu gözlerim. Bi çıkar yol bulamıyorum. İnsan kendi bebeği için der mi inşallah ölmüştür diye. Yemin ederim en sonunda onu dedirtti. Allaha ölsün diye yalvardım. Lanet olsun. Allahıma tövbe ediyorum bi daha sevgilim bile olmıycak. Tek başıma ölmeye razıyım. Evlenmek bile istemiyorum. Bunu okuyan böyle kızlarda varsa Allah aşkı için gözünüzün önüne bakın. Dünyanın en iyi adamı diyosunuz ya 5 para etmiyolar. 23 yaşında ölüm diye Allaha yalvarıyosunuz sonra. En son zaten atcam kendimi şu balkondan o bebekte ölcek bende. Vallahi yazıyorum buraya ama ellerim titriyo sinirden. Karnıma kramplar giriyo. Sinirimi derdimi atmaya çalışıyorum. Nasıl bi hayatmış nasıl bi kadermiş. Belden altım felç kalsaydı Allah canımı alsaydı da o pisliği kendime ysklaştırmasaydım. Ne anneme diyebiliyorum ne annesine. Ne kendi geliyo ne ben gidebiliyorum kaldım ortada. Vallahi alsın Rabbim canımı kurtuluyum şu hayattan.
Ayyyy içim daraldı.
Canım bak bu dünyanın sonu değil. Kendine gel. Doktora git. Tek başına gitmekten çekiniyor musun?
Ben seni götürürüm cidden. Çalışıyorum ama hafta içi öğle arasına yakın denk getiririz götürürüm, ya da hafta sonu da olur. Ben de senin oturduğun semtte oturuyorum. Tandoğanda Magnet Tıp Merkezi var oraya gidebilirsin. Hem randevu da alırsın böylece vakit de kaybetmeden hemen doktora görenebilirsin.
Cidden yanında da olurum. Kendini yalnız hissetme nolur.

off :KK43:

eğer bugünde doktora gitmezsen uzgünüm ama senin için de erkek arkadaşınla aynı şeyleri düşünücem ...sende doktora gitmemek adına türlü bahanaeler buluyosun yok annem nereye gittin diye sorarsa ne diycem,, yok doktora ne diycem bekarım vs.vs.

insan bi an ,, acaba erkek arkadaşını evliliğe ikna edebilmek adına mı hamile kaldı diye düşünüyo. bak sana yardım etmek isteyen kişiler (Allah razı olsun ) bile var yanlız değilsin yalnız gitmezsin .. lütfen bu düşüncelerimizi bi an önce çürüt ; ilk gün nasıl aldırmaya kıyamadığını ve gerçekten sadece bebeğini önemsediğini ve düşündüğünü göster bize..

kurulan hayaller ve karşılaşılan gerçeklerin ağırlığında kalarak artık sende mi istemiyosun yoksa :KK43:

Son düzenleme:

Şimdi bu yorumun,sizi tatmin etmenin dışında,konu sahibine ne faydası oldu?
Düşmüş.. bi tekme de ben vurayım mı dediniz?

Konuya bakıyor ama yazma gereği duymuyor çok ilginç

Eklentiler

• IMG_0475.PNG
    IMG_0475.PNG
    180,2 KB · Görüntüleme: 139
Back