• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kaçarak evlenen var mı?

Ya Allah'ım çok kötü bi durum gerçekten.Yani belki beni taşa tutacak burdaki üyeler ama şu durumda olmaktansa bebeği aldırmak daha iyidir.Belliki erkek arkadaşından hayır yok aileside reddederse napacak bu kız küçükcük bebekle bir başına? O zamanda o bebeğin günahına girmiş olmayacak mı? Böyle konularda polyanacılık oynamaya gerek yok bence gerçekçi olmak lazım.Belkide erkek arkadaşın başta istedi,sevindi diye aldırmadın ama insanın gerçek yüzü böyle durumlarda belli oluyo işte.Gerçekten çok kötü bir durum Allah yardımcın olsun.Çok zor ama annene söylemelisin.Ya da en azından çocuğun ailesini ara.Azcık erkek olsun bebeğine sahip çıksın o zaman çıkamayacaktı madem baştan sana umut vermeyecekti.
Kızcağızın hesabına göre aldırmak için yasal süre geçti

Aman hanımlar, böyle konular çok hassas, ne kadar sanal bir platform gibi görünse de burada kullanıcı adıyla yer alan herkes gerçek bir karakter, bazen iyi niyetle kendine getirmek için yazdıklarımız maksadı aşabiliyor, azami hassasiyet gösterelim.

Şu yasal maddeyi hatırlatayım.
a) 26/9/2004 tarihli ve 5237 sayılı Türk Ceza Kanununda yer alan;
1) İntihara yönlendirme (madde 84)

Aman hanımlar, böyle konular çok hassas, ne kadar sanal bir platform gibi görünse de burada kullanıcı adıyla yer alan herkes gerçek bir karakter, bazen iyi niyetle kendine getirmek için yazdıklarımız maksadı aşabiliyor, azami hassasiyet gösterelim.

Şu yasal maddeyi hatırlatayım.
a) 26/9/2004 tarihli ve 5237 sayılı Türk Ceza Kanununda yer alan;
1) İntihara yönlendirme (madde 84)
Aman konuyu kapatmayın hepimiz merakla kızcağızın son durumunu bekliyoruz

Basından beri gençlik hatası olabilir dedim hatta şanslısın sevgilin seni bırakmamış dedim ama bir anne adayı olarak bu kadar hafta bebeğini düşünmeyerek doktora gitmemene çok sinirliyim tek derdin evliliğe nasıl ikna ederim başka bişey değil
İsterse annen baban dövsün isterse sevgilin bırakıp gitsin sen o çocuğu düşüneceksin çünkü onu korumak senin elinde Allah'ın verdiği can için ölsün gebersin diye dua ediyorsun bu ne utanmazlık!!
İnsanlar böyle bir mucizeye sahip olmak için aylarca yıllarca bekliyorlar sen sahipken zamanında kürtaja hayır dediysen şimdi onun ölmesini isteyemezsin
Ayrıca uzman olarak söylüyorum kendini gerçekten öldürmek isteyen bunu hiçbir yerde söylemez dile getirmez kafasına koyan yapar kendimi öldüreceğim diyen kişi dikkat çekmeye çalışıyordur yardım istiyordur

Sizin mesajınızı görünce aklıma köprüde intihara kalkışan adama "atlıyacaksan atla,işimiz gücümüz var" diyen kadınlar ve bu söz üzerine atlayan adam geldi..

Bir psikolog bunu diyorsa,vah bizim halimize..

Canım benim de yakın bir akrabamda oldu aynı şekilde anne söyle kizar eder ama el mahkum mecbur yardim eder :) hem iki taraf konuşur öyle kacmayada gerek kalmaz hemen düğün hazırlığı kısa süre içine evlenir çocuğunuza hayırlısıyla güzel bir ortamda buyutursun.Allahin verdiği cana kıyma belki şansın odur bilemezsin bir ömür bunun vicdani car ilerde hic çoğunda olmayabilir o zaman pişmanlık kelimesi az kalır .o nasıl aile gidip hal edin diyor dur biz aile arasında hal edelim demeleri lazim hiç hoş değil bence sen erkek arkadaşına deki o evlenelim aileler konussun .Öyle çok takma olur böyle şeyler Allah hakkında hayırlısı olsun

Son düzenleme:
Sizin mesajınızı görünce aklıma köprüde intihara kalkışan adama "atlıyacaksan atla,işimiz gücümüz var" diyen kadınlar ve bu söz üzerine atlayan adam geldi..

Bir psikolog bunu diyorsa,vah bizim halimize..
Ben atlayacaksan atla gibi öldüreceksen öldür kendini demiyorum bebeğim ölse keske Allah canını alsın diyor neden yasal süreçte elindeyken aldırmamış insan kendi canına nasıl beddua eder. Psikologdan önce anneyim ben. Evlenmek için bebeği kullanıp aldırmayıp sonra işe yaramayınca ölse keşke demekle olmuyor
Ayrıca dediğimin hala arkasındayım kendini öldürecek psikolojide değil konu sahibi sadece duygu sömürülerinde
intihar tandansı yaşayan insanların içine kapanma eyilimleri nedeniyle intihar edeceğini belli etmesi olanaksızlaşır. Böyle heryerde intihar edeceğim demez

Ben atlayacaksan atla gibi öldüreceksen öldür kendini demiyorum bebeğim ölse keske Allah canını alsın diyor neden yasal süreçte elindeyken aldırmamış insan kendi canına nasıl beddua eder. Psikologdan önce anneyim ben. Evlenmek için bebeği kullanıp aldırmayıp sonra işe yaramayınca ölse keşke demekle olmuyor
Ayrıca dediğimin hala arkasındayım kendini öldürecek psikolojide değil konu sahibi sadece duygu sömürülerinde
Konu sahibinin ruh hali normalmi sizce şuan? Benim günlerdir uykularım kaçtı ne olacak ne bitecek diye,onunkini düşünemiyorum bile,mantıklı konuşması mümkünmü?
Hem duygu sömürüsüyle elde edeceği ne varki?

Konu sahibinin ruh hali normalmi sizce şuan? Benim günlerdir uykularım kaçtı ne olacak ne bitecek diye,onunkini düşünemiyorum bile,mantıklı konuşması mümkünmü?
Ben ruh hali normal demiyorum günlerdir bende kendisine destek mesajları atıyorum herşeyin güzel olacağına bebeği için güçlü olması gerektiğine vs anlatıyorum önceki mesajlarıma bakabilirsiniz tavsiyeler verdim taaa ki keşke karnımdaki ölse geberse diyene kadar bir anne bunu nasıl diyebilir üstelik ondan vazgeçmek istemediğini iddaa eden anne
Ayrıca eşek gibi benimle evlenmek zorunda demesi dikkatimden kaçmadı sanki sadece bebeği kullanıyor gibi günlerdir doktora bile gitmedi

Hiçbirşey yok.
Çocuk gelmiyor bile. Bize yapacağı duygu somurusle ne kazanabilir ki zaten.

Hiçbirşey yok.
Çocuk gelmiyor bile. Bize yapacağı duygu somurusle ne kazanabilir ki zaten.
Çocuk dersim var gelemem diyince Çocuğa demiş öldürexeğim kendimi de bebeğide keşke hiç olmasaydı diye duygu sömürüsünü çocuğa yapıyor ki seven adam gelmek için bunlara ihtiyaç duymaz

Doktora gidemedi. Ben özelden çok yazıştım kendisiyle ankarada hiç arkadaşı yokmuş. Arkadas bahane edip cikamiyorum Annem ben de geleyim diyor hep çıkmak istediğimde dedi. Telefonunu bahane etti çıktı bugün.
Çok rahat değil sanırım. O laflarida içind e bulunduğu psikolojiyle dedi muhtemelen.
Bi gelsin bakalım ne dedi doktor yarın sevgilisi gelecek mi?

Ben ruh hali normal demiyorum günlerdir bende kendisine destek mesajları atıyorum herşeyin güzel olacağına bebeği için güçlü olması gerektiğine vs anlatıyorum önceki mesajlarıma bakabilirsiniz tavsiyeler verdim taaa ki keşke karnımdaki ölse geberse diyene kadar bir anne bunu nasıl diyebilir üstelik ondan vazgeçmek istemediğini iddaa eden anne
Ayrıca eşek gibi benimle evlenmek zorunda demesi dikkatimden kaçmadı sanki sadece bebeği kullanıyor gibi günlerdir doktora bile gitmedi

Doktora gidemedi. Ben özelden çok yazıştım kendisiyle ankarada hiç arkadaşı yokmuş. Arkadas bahane edip cikamiyorum Annem ben de geleyim diyor hep çıkmak istediğimde dedi. Telefonunu bahane etti çıktı bugün.
Çok rahat değil sanırım. O laflarida içind e bulunduğu psikolojiyle dedi muhtemelen.
İnşallah gelir günlerdir sürekli bahaneler yani insanın sevgilisinden çocuğundan önemli daha ne olabilir ki

Tabi ki duymaz bin defa gelmisti. sevmiyor bence de.

Çocuk dersim var gelemem diyince Çocuğa demiş öldürexeğim kendimi de bebeğide keşke hiç olmasaydı diye duygu sömürüsünü çocuğa yapıyor ki seven adam gelmek için bunlara ihtiyaç duymaz

Bana kalırsa şuan sevgilisinin sevgisinden,yapacağı babalıktan çok,kendisini bu durumdan kurtarmasına muhtaç,o da ancak nikahla mümkün,isterse 3 ay sonra boşansınlar,bir cana kıymaktan daha evla bu...

Ay Allah razı olsun haber verdiğin için.

Back