- 14 Temmuz 2015
- 1.012
- 568
- 123
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben diğer üyenin çıkışına cevap vermiştim aslında . Evt konu sahibi yaptığının farkında , Allah yardımcısı olsun .Allahın işine karismasak iyi olur affedecek olup olmadığını ne siz ne de biz bilebiliriz.Konu sahibi yaptığının hata olduğunu biliyor olduğu için de hangi konuda uyarmak istiyorsunuz?
Yahu burada birisi kalktı ayağa alkışladı biz de ona destek mi verdik neyden bahsediyorsunuz Allah aşkına siz yaa, yanlışı saklayan mı var ilk yorumlara bir göz gezdir cici kız eleştiri oklarınin hedefi oldu konu sahibi, şaka gibisiniz vallahi billahiDoğruyu söylemek tekme atmak değildir hanımefendi .
Desteklemek amacı ile yanlışı saklamak veya söylememek uygun olmaz . Bir de böyle herkese açık bir platformda
Amaç provokasyon ya da cehalet bilmiyorum hangisiYahu burada birisi kalktı ayağa alkışladı biz de ona destek mi verdik neyden bahsediyorsunuz Allah aşkına siz yaa, yanlışı saklayan mı var ilk yorumlara bir göz gezdir cici kız eleştiri oklarınin hedefi oldu konu sahibi, şaka gibisiniz vallahi billahi
Kesinlikle katılıyorum. Tribünlere oynamak, duyar kasmak, ben bildimcik bla bla bla hepsi de bir tutam mevcut.Amaç provokasyon ya da cehalet bilmiyorum hangisi
Yorumu ayakta alkışlıyorumBiz nasıl yardımcı olalım.
Kırıcı olmayalım ok, insanın kendine ettiği kötülüğü zaten başkası yapamaz.
Birlikte olmayı bilen,hamile kalma ihtimalini de bilir
Kaçacak gerekli imkanları da bilir,
Kolay gelsin
Ha bide yargilamayin falan yazmis bazilari. Bi hatadir olmus diyende var. Hayir efendim söz konusu bi bebekse hata kaldirmaz bi konu bu. Sakin evlenmeden birlikte olmaya karsi gibi algilamayin isteyen istedigini yapar herkesin kendi bilecegi mesele. Ama olay evlenmeden heleki maddi anlamda kendini kurtarmamis bireylerse kimse kusura bakmasin iyi niyet akli selim davranis göremiyorum. Ya hamile kalmak bu ladar kolay mi bizim devrimizde. Onu gec ilk cinsel deneyim bile ne kadar zor oluyor kadinlar icin hani bi hatadir olmus diyenler icin yaziyorum, eger olay hamile kalabilmeye kadar geldiyse bu hata bi kere olmamis demektir. Gebe kalmamak icin bi ton onlem var madem iliskiye girseksin ogren bunlari demi. Simdi kara kara düşünürsün ne yapacagim diye. Soyleyeyim ne yapacagi kacacagim diyorsun bu cozum mu? Degil!!!hayat şartlari zor canim zor. Sen yinede ailene sığın erkek arkadasinda yanindaysa aciklayin evlenmek istiyoruz bize sahip cikin deyin. En azindan bebegin icin bunu yap. Sadexe dogurmakla bitmiyor bi suru sorumlulugun olcak. Erkek arkadasin ne is yapiyor ev gecindirebilcekmi bunlari düşün. Ama ne olur bebegini arada helak etme. Cok buyuk vebalYorumu ayakta alkışlıyorum
O nasıl bir cahil cesaret, 8 aylık olmuş göbekle nasıl o evde yaşıyorsun?bi tanıdığın başına geldi bu olay onun için çok üzülüyorum, kız 22 yaşındaydı sevgilisi ipsiz sapsız ailesi gecekonduda yaşıyo zor kirasını veriyo falan durumları fena kötü; kız 8 aylık hamile annesi farketmemiş, daha sonra bizim bi akraba senin niye karnın öyle deyince kız midem şiş demiş tabi inanmamışlar test yaptırmışlar bildiğimiz o tuvalette yapılan testlerden neyse kız hamile olduğunu annesine bizim tanıdık söylemiş, anne bayılmış falan daha sonra baban duyarsa seni öldürür abininde elini kana bulama kaç demiş oğlanla kaçtı bi ay sonra doğurdu, sonucu sana söyleyim mi arada annesini başka bi evdeyken ziyaret edebiliyo, üstü başı kir çocuk desen pislikten mikrop kapacak öyle deyim, banyo yapabilmek için daha küçük tüpten su ısıtıyolarmış, evde ne yakacak ne başka bişey babasının daha bebekten haberi yok kaçtı sanıyor, ama Allah onunda yardımcısı olsun bianlık hata işte hepimiz genç olduk cahil olduk çocuklarımız var Allahım esirgesin ama erkeklere hiç bişey olmuyo ya onu hazmedemiyorum öküz inş en yakın zamanda cezasını bulur sana sahip çıkacağına inanmıyorum
Benim tanıdığım 5 aylık hamileyken evlendide gelinlikten belliydi hamile olduğu 9 aylığı nasil bilemez annesi çocuk doğurmuş sonuçta Allah Allah basiret bağlanması bu oluyor demekki
Ha bide yargilamayin falan yazmis bazilari. Bi hatadir olmus diyende var. Hayir efendim söz konusu bi bebekse hata kaldirmaz bi konu bu. Sakin evlenmeden birlikte olmaya karsi gibi algilamayin isteyen istedigini yapar herkesin kendi bilecegi mesele. Ama olay evlenmeden heleki maddi anlamda kendini kurtarmamis bireylerse kimse kusura bakmasin iyi niyet akli selim davranis göremiyorum. Ya hamile kalmak bu ladar kolay mi bizim devrimizde. Onu gec ilk cinsel deneyim bile ne kadar zor oluyor kadinlar icin hani bi hatadir olmus diyenler icin yaziyorum, eger olay hamile kalabilmeye kadar geldiyse bu hata bi kere olmamis demektir. Gebe kalmamak icin bi ton onlem var madem iliskiye girseksin ogren bunlari demi. Simdi kara kara düşünürsün ne yapacagim diye. Soyleyeyim ne yapacagi kacacagim diyorsun bu cozum mu? Degil!!!hayat şartlari zor canim zor. Sen yinede ailene sığın erkek arkadasinda yanindaysa aciklayin evlenmek istiyoruz bize sahip cikin deyin. En azindan bebegin icin bunu yap. Sadexe dogurmakla bitmiyor bi suru sorumlulugun olcak. Erkek arkadasin ne is yapiyor ev gecindirebilcekmi bunlari düşün. Ama ne olur bebegini arada helak etme. Cok buyuk vebal
beş parasız oldugunuzu o işi yaparken düşünseydınızÖncelikle kırıcı yorum yapmayın lütfen erkek arkadaşımla birlikte olduk ve hamile olduğumu öğrendim. Onun ailesi halledin bu işi dedi ama ben aldırmak istmedim. Erkek arkadaşım da hep destekçim oldu bu konuda. Farklı şehirlerde olduğumuz için çok şükür ki aldıramadık bebeği. Şimdi gitmeye karar verdik. Ama nasıl olcak ne yapcaz beş parasız bilmiyoruz. Akıl verin lütfen ve sakın kınamayın.. Allah kimseyi yanlışa düşürmesin..