• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kaçarak evlenen var mı?

Aradım konuştum bağırdım yarın geliyo musun gelmiyo musun dedim. Çarşamba dedi. Yarın niye gelmiyosun dedim okulu tüm günmüş. Allahın belası okul mu ben mi dedim. Annesinden korktuğu için okuldan alcak korkusu. Küfür ettim hakaret ettim. Adam ol delikanlı ol yarın gel yoksa annene söyliycem dedim. Çarşamba diyorum sana dedi. Bezdirdin canımdan aldığım nefes haram ne biçim insansın laf anlamıyosun çarşamba dedik ya dedi. Ama ben hâlâ annesini aramaya çekiniyorum. Kendime öyle kızıyorum ki. Korkuyorum çünkü anneside o sinirle bnm annemi arayıp söylerse annem beni burda keser. Benden duyması var başkasının demesi var. Sırf o yüzden diyemiyorum. Bi fikrin var mı napcaz diyorum çekip gitcez işte diyo. Yarın bigün ortada koycaksın biliyorum diyorum tepki yok. Niyeti o belli. Ben napim bilmiyorum. Anneme demeye öyle korkuyorum ki. Ağla ağla davul oldu gözlerim. Bi çıkar yol bulamıyorum. İnsan kendi bebeği için der mi inşallah ölmüştür diye. Yemin ederim en sonunda onu dedirtti. Allaha ölsün diye yalvardım. Lanet olsun. Allahıma tövbe ediyorum bi daha sevgilim bile olmıycak. Tek başıma ölmeye razıyım. Evlenmek bile istemiyorum. Bunu okuyan böyle kızlarda varsa Allah aşkı için gözünüzün önüne bakın. Dünyanın en iyi adamı diyosunuz ya 5 para etmiyolar. 23 yaşında ölüm diye Allaha yalvarıyosunuz sonra. En son zaten atcam kendimi şu balkondan o bebekte ölcek bende. Vallahi yazıyorum buraya ama ellerim titriyo sinirden. Karnıma kramplar giriyo. Sinirimi derdimi atmaya çalışıyorum. Nasıl bi hayatmış nasıl bi kadermiş. Belden altım felç kalsaydı Allah canımı alsaydı da o pisliği kendime ysklaştırmasaydım. Ne anneme diyebiliyorum ne annesine. Ne kendi geliyo ne ben gidebiliyorum kaldım ortada. Vallahi alsın Rabbim canımı kurtuluyum şu hayattan.
Sakın sakın! Sakin ol. Hiçbirşey ve hiçbir insan senin hayatından kıymetli değil. Sakin ol ve bundan sonra ne yapabilirsin ona bak. Dünyanın sonu değil, tamam belki yanlış ama evlilik dışı çocuk sahibi olan ne ilk ne son insansın. Her insan hata yapabilir, Belki de sen gözünde büyütüyorsun belki de annen sana sahip çıkacak, o yavrunun yüzü suyu hürmetine düşündüğünden daha kolay yoluna girecek işler, sen sadece sakin ve sabırlı ol, dua et , Allah büyük

Annem 3 te gitti zatende. Demiycek mi nereye. Yarın telefonu servise vercem dedim zaten de vercektim. Onun için erkenden gidiyim dedim anneme. Bende geliyim dedi de atlatırım onu. Bide Keçiörende oturuyorum çankayada özel hastaneler genellikle. Burdakine gidersem biri görür diye korkuyorum. Yarın ne yapıp ne edip gidicem ama. Bencede artık şükür ama ben kör gibi bekledim. Gitme beraber gidelim bende görüyüm diyen bi adam vardı. Ben buraya yazıp okuduktan sonra yüklendim sonra adamın içinden asıl duyguları çıktı. Salak bu duygularıyla oynarım diyodu. Bende inanıyodum. Ağrın var mı sızın var mı gelcem bensiz gitme. O sıralar yanımda sanıyodum. Meğer kandırıyomuş beni. Hep diyorum buraya yazmasam daha beklerdim.
Guvenmiceksin ama sahip cikmicaksanda aldıralım de dimi o da yok malesef

Aradım konuştum bağırdım yarın geliyo musun gelmiyo musun dedim. Çarşamba dedi. Yarın niye gelmiyosun dedim okulu tüm günmüş. Allahın belası okul mu ben mi dedim. Annesinden korktuğu için okuldan alcak korkusu. Küfür ettim hakaret ettim. Adam ol delikanlı ol yarın gel yoksa annene söyliycem dedim. Çarşamba diyorum sana dedi. Bezdirdin canımdan aldığım nefes haram ne biçim insansın laf anlamıyosun çarşamba dedik ya dedi. Ama ben hâlâ annesini aramaya çekiniyorum. Kendime öyle kızıyorum ki. Korkuyorum çünkü anneside o sinirle bnm annemi arayıp söylerse annem beni burda keser. Benden duyması var başkasının demesi var. Sırf o yüzden diyemiyorum. Bi fikrin var mı napcaz diyorum çekip gitcez işte diyo. Yarın bigün ortada koycaksın biliyorum diyorum tepki yok. Niyeti o belli. Ben napim bilmiyorum. Anneme demeye öyle korkuyorum ki. Ağla ağla davul oldu gözlerim. Bi çıkar yol bulamıyorum. İnsan kendi bebeği için der mi inşallah ölmüştür diye. Yemin ederim en sonunda onu dedirtti. Allaha ölsün diye yalvardım. Lanet olsun. Allahıma tövbe ediyorum bi daha sevgilim bile olmıycak. Tek başıma ölmeye razıyım. Evlenmek bile istemiyorum. Bunu okuyan böyle kızlarda varsa Allah aşkı için gözünüzün önüne bakın. Dünyanın en iyi adamı diyosunuz ya 5 para etmiyolar. 23 yaşında ölüm diye Allaha yalvarıyosunuz sonra. En son zaten atcam kendimi şu balkondan o bebekte ölcek bende. Vallahi yazıyorum buraya ama ellerim titriyo sinirden. Karnıma kramplar giriyo. Sinirimi derdimi atmaya çalışıyorum. Nasıl bi hayatmış nasıl bi kadermiş. Belden altım felç kalsaydı Allah canımı alsaydı da o pisliği kendime ysklaştırmasaydım. Ne anneme diyebiliyorum ne annesine. Ne kendi geliyo ne ben gidebiliyorum kaldım ortada. Vallahi alsın Rabbim canımı kurtuluyum şu hayattan.
Hata ediyosun ailesini aramamakla. Onlarin korkusu zaten ogullarina bisey olmasin . Nasi aricaklar anneni . Korkarlar annen baban ogullarini öldurür diye .
Ara ac agzini bu ise cozum bulmazsaniz aileme diyicem de . Baska carem kalmadi de .
Artik cidden bisey yap ya zaman ilerliyo .

Şöyle sancı hamile olanlar bebeği olanlar bilir belki. Adetten önce hani üşürsünüz beliniz ayağınız açık olurda bi ağrı olur ys öyle bi ağrı. Bazende geceleri mesela sağ kasığımın üstünde böyle bianda sanki bıçak kesermiş yada yıldırım çarpmsı gibi böyle anlık bi sızı giriyo ama yerini net hissediyorum. Bi gecede böyle sanki bacaklarımla kasığım arasında bi bağ varmış ayağımı uzatırsam kopcakmış gibi acımıştı. Ve inanılmaz tuvaletim geliyo. Su da öyle aşırı içmiyorum ama gece 2 kez tıvalete kalkıyorum. Yine kasıklarımı ağrıtan bi sancı yapıyo. Özellikle sabah kalktığımda
Bulantı falan varmi

Hata ediyosun ailesini aramamakla. Onlarin korkusu zaten ogullarina bisey olmasin . Nasi aricaklar anneni . Korkarlar annen baban ogullarini öldurür diye .
Ara ac agzini bu ise cozum bulmazsaniz aileme diyicem de . Baska carem kalmadi de .
Artik cidden bisey yap ya zaman ilerliyo .
Aynen bende böyle dusunuyorum

Hep aklımda şey vardı onunla birlikte deriz en azından annem bana daha az bağırır diye. Ama şimdi tek söylemek zorundayım. Öyle bi durum ki beynim durdu sanki. Anneme dersem beni öldürür gibi geliyo şuan mesela. Hayırlısıyla dr a gidiyim. Aptallığı bi köşeye bırakıp bebek iyiyse önce annesine dicem sonra anneme. Yapcak bişey yok artık.
Benim uzak bir arkadasım vardı , onun ailesi de doğulu ve evin tek çocuğu. Yaşı ilerledi , yumurta rezervin az denmiş diye korunmamış, 4 aylık hamile idi evlendiğinde. O da korkmuştu aile tepkisinden, ama düşündüğünden çok kolay kabullendiler, ben bile endişe etmiştim. Belli olmaz yani, annen başta kızar ama sonra sakinleşir inşallah, evladısın atacak hali yokya

Şöyle sancı hamile olanlar bebeği olanlar bilir belki. Adetten önce hani üşürsünüz beliniz ayağınız açık olurda bi ağrı olur ys öyle bi ağrı. Bazende geceleri mesela sağ kasığımın üstünde böyle bianda sanki bıçak kesermiş yada yıldırım çarpmsı gibi böyle anlık bi sızı giriyo ama yerini net hissediyorum. Bi gecede böyle sanki bacaklarımla kasığım arasında bi bağ varmış ayağımı uzatırsam kopcakmış gibi acımıştı. Ve inanılmaz tuvaletim geliyo. Su da öyle aşırı içmiyorum ama gece 2 kez tıvalete kalkıyorum. Yine kasıklarımı ağrıtan bi sancı yapıyo. Özellikle sabah kalktığımda
Bu normal olur rahim büyüyor acaba düşük sancısı mı diye düşündüm

Hamilelik bulantısı nasıl olur bilmiyorum da bnmki hani çok yiyince olur ya öyle bi bulantı ve yemeklerden sonra oluyo zaten
Sabah aç karnına oluyor genelde valla senin için bişey yapabilsek keşke ama elimizden birşey gelmiyor

size mesaj atılmıyor. A Awsed aşağıdaki bilgiyi verecek ama size mesaj gonderilmiyor.

Canim 4 sene yaşadım ben orda, 10dakikasını bile almazdi, ki arabalar öğrenciye ait olsa bile giremiyor Kampüse, en son yasak koymuştu rektör. Şimdi orda olsam gider bulur ailesiyle de onunla da konuşurdum; lakin orda değilim. Soyadları ne bunların bir yazsana özelden. Belki tanıdığım birileri çıkabilir, öyle olursa araya başkalarını sokabiliriz.

Az kaldı karnın belli olacak benim bir kaybim var 10 haftalıkken bile belliydi benim biraz dışardan bakınca belli oluyordu bir an önce doktoru halledip annene soyle

Sakın sakın! Sakin ol. Hiçbirşey ve hiçbir insan senin hayatından kıymetli değil. Sakin ol ve bundan sonra ne yapabilirsin ona bak. Dünyanın sonu değil, tamam belki yanlış ama evlilik dışı çocuk sahibi olan ne ilk ne son insansın. Her insan hata yapabilir, Belki de sen gözünde büyütüyorsun belki de annen sana sahip çıkacak, o yavrunun yüzü suyu hürmetine düşündüğünden daha kolay yoluna girecek işler, sen sadece sakin ve sabırlı ol, dua et , Allah büyük
İnşallah öyle olur.. Annem affederde affedene kadar işitmediğim hakaret yemediğim dayak kalmaz.. Her gelen bi tükürür.. Ama şansım var ki annem daha yeni kardeşimi düşürdü. Aralığın sonunda. 46 yaşında bi yumurtalığı yok ötekide bağlıydı kalmış hamile Allahın işi dedik aldırma dedik 6 haftalıkken düştü işte. Teyzemin tekinin 14 sene bebeği olmadı şimdi 5 aylık erkek yeğenim var.. Sadece o yüzden belki ikisi destek olur diyorum. Inşallah da öyle olur

Uluslararası iliş.ler okuyorum zaten az çok gördüm bu konuları hukuk derdlerimizden.Ama sanmıyorum nafaka verip evlenmiycek. Şuan aklımdaki tek kişi babası. Eminim o ezdirmiycek beni. Şuan haberi yok. Bizimki korkudan ona söyleyemedi tabi. Anneside demedi. Eğer o kadın aklına girmezse şeker gibi adam. O taraftan tek destek dediğim babası. Inşallah o da şaşırtmaz tabi beni
Babasını direk ara ve herşeyi anlat toplasın oğlunu gelsin sende bu arada ailenle konuş hemen nikah kıyın. Belliki çocuk seni oyalıyor hiç durma babasını ara.

hamile olduğuna nasıl emin olabildin ?
hiç gecikmedi mi adetin daha önce ?
kist de varmış hem..

Annesinin arabadayken falan fotosunu attı işte annemleyim falan diye. Sonra da uçak kaçtı dedi. Şimdide bana haklısın diyo ne desen yeridir ama ben napim diyo..
Canım çok merak ettim hangi şehirden hangi şehire gelecek. Bu ülkede sadece uçak yok şehirler arası otobüste var.

tanıdığın biriside sizin gibi olmuş kilo aldım gazım var bilmem ne diye oyalamış anasını babasını kaçtı bir hafta sonra doğum yaptı daha rezil oldu zaman kaybetmeden halledin

tanıdığın biriside sizin gibi olmuş kilo aldım gazım var bilmem ne diye oyalamış anasını babasını kaçtı bir hafta sonra doğum yaptı daha rezil oldu zaman kaybetmeden halledin
Yuh dokuz aylık hamile nasil belli olmaz yaaa annesi babası bu kadarmi safmış farkedememis

Back
X