- 30 Temmuz 2015
- 25.788
- 73.559
- 598
- 34
Offf çok zor bir durum neden korunmadiniz yaaaŞuan ailemin yanındayım. Ama okulum başka şehirde
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Offf çok zor bir durum neden korunmadiniz yaaaŞuan ailemin yanındayım. Ama okulum başka şehirde
Bu sene mezun olamaz alttan dersi var. Başka şehire taşınırsak okul kalcak. İşe gircek inşallah kredi falan çekeriz diyo ama çok zor
Ailelelerimiz,izin verse bile yaza olur düğün karnımıkar öğrenseler siler babaö beni.. Okuluda zaten şuanlık bitti. 2. Öğretimm harç parası flan ilerde Allah izin verirse okuycam tabikiİlk önce bir hastaneye gidip muayene olun bebek saglikli mi ogrenin. Kacmak yerine biz evlenmek istiyoruz diyip evlilik isini hizlandirin bence. Ancak bebek sahibi olmayi suan istemiyorsani bakamayacaginizi dusunuyorsaniz bence o minigin de gunahina girmeyin gec degilse aldirin tabi bu cok zor bir durum... okul benim icin bitti demeyin asla ve asla. Inanin en cokta buna pisman olursunuz. 3. Sinifsiniz dondurabilirsiniz. Ileride bunun pismanligini yasamayin.
yetişkinseniz kaçmanıza gerek yok. aileler anlayış göstereceklerdir. en fazla bir tükürük atar ailen sonra gecer.Öncelikle kırıcı yorum yapmayın lütfen erkek arkadaşımla birlikte olduk ve hamile olduğumu öğrendim. Onun ailesi halledin bu işi dedi ama ben aldırmak istmedim. Erkek arkadaşım da hep destekçim oldu bu konuda. Farklı şehirlerde olduğumuz için çok şükür ki aldıramadık bebeği. Şimdi gitmeye karar verdik. Ama nasıl olcak ne yapcaz beş parasız bilmiyoruz. Akıl verin lütfen ve sakın kınamayın.. Allah kimseyi yanlışa düşürmesin..
Ne zaman gitmeyi dusundunuzAilelelerimiz,izin verse bile yaza olur düğün karnımıkar öğrenseler siler babaö beni.. Okuluda zaten şuanlık bitti. 2. Öğretimm harç parası flan ilerde Allah izin verirse okuycam tabiki
Ah be kızım ne derdınız vardı bunu yapıcak.Korunmayıda bılıyosunuz kucuk degılsnız.Nikah kıyın ozamn madem dogurcaksınAilelelerimiz,izin verse bile yaza olur düğün karnımıkar öğrenseler siler babaö beni.. Okuluda zaten şuanlık bitti. 2. Öğretimm harç parası flan ilerde Allah izin verirse okuycam tabiki
Amin çok sağolİlişkiye girerken korunmayı nasıl düşünmüyorsunuz Sonrası felaket oluyor maalesef
Sanırım yasal süre 11 hafta aldırmak için ama aldırmak kelimesi bence cinayete kılıf için üretilmiş bir kelime
Doğrusunu yapmışsınız aldırmamakla bundan sonra bence ilk iş nikah kıyıp part time bir iş bakması sevgilinizin
Ailelerin karşısına da nikah ile çıkarsanız bence tepkileri azaltırsınız
Allah bundan sonra yardımcınız olsun
Bi Cahillik ettik zaten yaptık bide korunmadık aklımıza gelmedi Allah yazmış o neneğin dünyaya gelmesi gerekmiş demek kiAh be kızım ne derdınız vardı bunu yapıcak.Korunmayıda bılıyosunuz kucuk degılsnız.Nikah kıyın ozamn madem dogurcaksın
Ailelelerimiz,izin verse bile yaza olur düğün karnımıkar öğrenseler siler babaö beni.. Okuluda zaten şuanlık bitti. 2. Öğretimm harç parası flan ilerde Allah izin verirse okuycam tabiki
Okulunun bitmesi lazım o yüzden yaz sonu düğündü bide abiminde nişanı var yaza annem kalkamam altından ikinizinde diyo 2 ay arayla yapcaktı işteRabbim kimsenin başına vermesin cidden çok üzüldüm durumunuza yaza düğün düşünülüyor madem ailen de sıcak bakıyordu demek ki ilişkinize, her şeyi bırakıp nereye gideceksiniz okul bitmemiş, askerlik yok, aileyi silip atmak kolay değil ki çok zorluk çekersiniz hamile oldugunu söyleyemesen de ailene uzatmadan evlenmek istediğini söyle bahar da geliyo bir kaç aya düğün yaparsınız okulunuz da kalmaz aileler de yanınızda olur iyice ölçüp tartıp hareket edin lutfen.
Allah yardimciniz olsun kacinca da bir sey degismeyecek sonucta goruseceksiniz ortaya cikacak elbet birgunAilelelerimiz,izin verse bile yaza olur düğün karnımıkar öğrenseler siler babaö beni.. Okuluda zaten şuanlık bitti. 2. Öğretimm harç parası flan ilerde Allah izin verirse okuycam tabiki
Bi Cahillik ettik zaten yaptık bide korunmadık aklımıza gelmedi Allah yazmış o neneğin dünyaya gelmesi gerekmiş demek ki
Erkek arkadaşımda öyle diyo söyleyelim diyo ama aileme ne diycem onun ailesi kabul etmiyo siz bize sahip çıkın mı diycem nasıl denir kiGüzel arkadaşım kaçınca babanız silmeyecek mi sizi? Hani önünüzde iki seçenek var ailelere söylemek ve kaçmak. İkisinin sonucu da ailelerle olan ilişki bakımından sorunlu. Yani aileler her türlü silecek ya da kızacak. En azından bir seçenekte eğitiminize devam etme ihtimali var.
Bi Cahillik ettik zaten yaptık bide korunmadık aklımıza gelmedi Allah yazmış o neneğin dünyaya gelmesi gerekmiş demek ki
Erkek arkadaşımda öyle diyo söyleyelim diyo ama aileme ne diycem onun ailesi kabul etmiyo siz bize sahip çıkın mı diycem nasıl denir ki
+1İlişkiye girerken korunmayı nasıl düşünmüyorsunuz Sonrası felaket oluyor maalesef
Sanırım yasal süre 11 hafta aldırmak için ama aldırmak kelimesi bence cinayete kılıf için üretilmiş bir kelime
Doğrusunu yapmışsınız aldırmamakla bundan sonra bence ilk iş nikah kıyıp part time bir iş bakması sevgilinizin
Ailelerin karşısına da nikah ile çıkarsanız bence tepkileri azaltırsınız
Allah bundan sonra yardımcınız olsun
Kafam öyle karışık öyle korkuyorum ki kendimden de değil o bebeğe iyi bakamamaktan aileme bnm yüzümden bişey olmasından.. Mahçup olmalarından. Öyle zor bi sınav ki. Rabbim düşmanıma vermesin. Bi yanım bebek için neşeli diğer yanım paramparça.. Okulum, ailem, hayallerim.. Ama kendi canıma kıyamadım. Anne misiniz bilmiyorum ama karnımda olduğunu hissettiğim an değişti herşey3.-4. sınıfta okul bırakılmaz. Şu an lise mezunu gibi iş arayacak, bulduğu iş muhtemelen asgari ücretli bir iş olacak. İşe yeni giren adama verilecek belli bir ihtiyaç kredisi olur, o da sizin çok az eksiğinizi kapatır. Sen hamilesin iş bulamazsın, bulsan çalışamazsın. Aileler affeder, sahiplenir sonra diyorsan evlenin, ama öbür türlü sizi oldukça zor günler bekliyor maalesef...