• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kaçarak evlenen var mı?

23 ben 25 o.. Ikimizde üni okuyoduk. Ben 3 o 4.. Ama,okulda bitti artık

Okul neden bitiyor ?

Yaşınız o kadar da küçük değil, madem olmuş böyle bir şey, eğer üstesinden gelebilirseniz yapın nikahı, sevgiliniz de işe girsin çalışsın. Kolay değil yalnız, dışarıdan basit gözükebilir ama gerçek hayat oldukça zor. Yeni mezun hemen iş bulabilecek mi ? O para size ne kadar yetecek, bebek gelince çıkan masraflar, uzar gider liste...

Gidin bizi mahçup etmeyin demiş annesi.. Teyzeside millet o kıza ne gözle bakar aldırın demiş
Ne demek gidin bizi mahcup etmeyın.İllaki duyulur bu olay.Onların cocugu bu sonucta ne dıcekler etrafa madem bu kdr etrafn dedıgını onemsıyolar

Ne demek gidin bizi mahcup etmeyın.İllaki duyulur bu olay.Onların cocugu bu sonucta ne dıcekler etrafa madem bu kdr etrafn dedıgını onemsıyolar
Aynı şeyi düşünüyorum ama gidip sahip çıkın bize diyemiyorum yüzsüzlük olmaz mı

Okul neden bitiyor ?

Yaşınız o kadar da küçük değil, madem olmuş böyle bir şey, eğer üstesinden gelebilirseniz yapın nikahı, sevgiliniz de işe girsin çalışsın. Kolay değil yalnız, dışarıdan basit gözükebilir ama gerçek hayat oldukça zor. Yeni mezun hemen iş bulabilecek mi ? O para size ne kadar yetecek, bebek gelince çıkan masraflar, uzar gider liste...
Bu sene mezun olamaz alttan dersi var. Başka şehire taşınırsak okul kalcak. İşe gircek inşallah kredi falan çekeriz diyo ama çok zor

11 haftaya kdr anlamadınızmı. Kürtaj kaç aya kadr yaptırlıyo araştırdınızmı.Size sahıp cıkan kımse yokken aldırmak en mantıklısı gıbı
Allah fırsat vermedi aldıramadık 9 haftaya kadar ama olmadı

Bu sene mezun olamaz alttan dersi var. Başka şehire taşınırsak okul kalcak. İşe gircek inşallah kredi falan çekeriz diyo ama çok zor
Yeni ise giren birine kredi verirler mi hiç bilmiyorum keşke hemen is bulabilse

Yaşlar kaç? İşiniz mesleğimiz var mı? Nereye gideceksiniz?

Canım o calıssa bıle asgarı ucret alıcak sıze yetermı.ev kırası su elektrk yıyecek ıcecek.kısacası cok zorlanırsnz.bıde ustune cocugu ıstıyosunuz nası bakıcaksnız.O çocugada yazık degılmı

Eee tamam da onu yapmayın şunu yapmayın peki ne yapalım ??

P.tesi yaşadığım şehre gelcek gitcez işte.. Allahım hayırlısını versin çok korkuyorum sonuç ne olursa olsun üzülen ben olcam
Ailenle aynı sehirdemisin yoksa başka biyerdemi okuyorsun

İlişkiye girerken korunmayı nasıl düşünmüyorsunuz Sonrası felaket oluyor maalesef
Sanırım yasal süre 11 hafta aldırmak için ama aldırmak kelimesi bence cinayete kılıf için üretilmiş bir kelime
Doğrusunu yapmışsınız aldırmamakla bundan sonra bence ilk iş nikah kıyıp part time bir iş bakması sevgilinizin
Ailelerin karşısına da nikah ile çıkarsanız bence tepkileri azaltırsınız
Allah bundan sonra yardımcınız olsun

Biz nasıl yardımcı olalım.
Kırıcı olmayalım ok, insanın kendine ettiği kötülüğü zaten başkası yapamaz.
Birlikte olmayı bilen,hamile kalma ihtimalini de bilir
Kaçacak gerekli imkanları da bilir,
Kolay gelsin
+1

İlk önce bir hastaneye gidip muayene olun bebek saglikli mi ogrenin. Kacmak yerine biz evlenmek istiyoruz diyip evlilik isini hizlandirin bence. Ancak bebek sahibi olmayi suan istemiyorsani bakamayacaginizi dusunuyorsaniz bence o minigin de gunahina girmeyin gec degilse aldirin tabi bu cok zor bir durum... okul benim icin bitti demeyin asla ve asla. Inanin en cokta buna pisman olursunuz. 3. Sinifsiniz dondurabilirsiniz. Ileride bunun pismanligini yasamayin.

3.-4. sınıfta okul bırakılmaz. Şu an lise mezunu gibi iş arayacak, bulduğu iş muhtemelen asgari ücretli bir iş olacak. İşe yeni giren adama verilecek belli bir ihtiyaç kredisi olur, o da sizin çok az eksiğinizi kapatır. Sen hamilesin iş bulamazsın, bulsan çalışamazsın. Aileler affeder, sahiplenir sonra diyorsan evlenin, ama öbür türlü sizi oldukça zor günler bekliyor maalesef...

Back