- 20 Ocak 2015
- 9.260
- 12.983
- 40
-
- Konu Sahibi mutemadiyenuzgun
Eskiden daha düşüktü sanırım Pdr nin puanları ama son bir kaç yıldır oldukça yükseldi hatta en yüksek puanla alınan bölümlerden biri haline geldi.85 puan azımsanacak bir puan değil tebrik ederim sizi
Eşimin maaşı kıtı kıtıns yetiyor bakıcı imkansız. Annem gelse kaç ay kalabilir ki?Bebek zamansiz olmus. Ama ben ilk ogluma hamileyken universite okuyordum. Temmuzda dogdu Eylulde yine okula basladim. Ehliyeti 7 aylik hamileyken aldim. Sorun su bunu bahane yapman. Bu bir sureç. Bakacak birini ayarlayip hayatina devam etmezsen yillarca evde oturursun
Benim sana tavsiyem kendine bunu yapma
Eşimin çocuğunun olmaması durumu vardı. Biz de ona göre bir tedavi sürecine girecektik bu sene atanacaktım seneye hamile kalmayı düşünüyordum nasıl olduysa ilk denemede hamile kaldım. Şok olduk zaten.Bu kadar zor geliyoduysa hemen evlenmeseydiniz hadi evlendiniz çocuk yapmasaydınız doğum kontrolü denen bişi var
Hemen herkes yargılıyor ya şaka gbiler bebek yapacaksın kariyerde zor deil okdr ailenden yardımcılar varmı ? Ben 18 de atandım 25 yasındayım ucuncu unüversitemi okuyorum dort aylkk bebegim var evet zor oldu ama basardım dahada planlarım var yeterki iste çabala olur sakın korkma ve evet evde koca parası yeme ! Ona muhtac olma sakın24 yaşındayım. Geçen sene üniversiteden mezun oldum. Bu sene çok kararlıydım ne olursa olsun atanacaktım. Yeni evliyken hamile kaldım. Şu sn 5 aylık hamileyim ve doğum kpss zamanına denk geliyor. Üstelik dershaneden ayrılmak zorunda kaldım. Kendimi çok kötü ve umutsuz hissediyorum. Senelerce boş gezip evde koca parası mı bekleyeceğim. Bu hayat bana çok ağır geliyor. Bir an önce kendi paramı kazanmak istiyorum. Eşimden para istemek ağrıma gidiyor. Dört ay bulantı uyku halsizlik çok ağır geçti ve çalışsmaıdm. Bu saatten sonra ancak 2020 kpssyr çalışabilirim. Ama o zaman da bebek doğacak nasıl olacak nasıl yetişecem. Bunu başarabilen var mı eğer bebeğin büyümesini beklersem 26 27 yaşında plucam en iyi ihtimalle. O kadar sene evde oturarak geçiremem asla. Şu beş ayda patlaıdm bile. Bana bi yol gösterin ya da en azından örnekler verin hayatınızdan o kadar ütopik geliyor ki atanmak çalışmak ve ı kadar büyüleyici bir hayal gibi. Başarmak istıyorum ama umudum yok. Nereden nasıl başlarım evde nasıl çalışırım bir fikrim yok. Bu arada 85 kadar bir puana ihtiyacım var alan eğitim gk gy hepsi var.
29 yasinda atandim ama 10 yila yakin ozel tecrubem vardi.24 yaşındayım. Geçen sene üniversiteden mezun oldum. Bu sene çok kararlıydım ne olursa olsun atanacaktım. Yeni evliyken hamile kaldım. Şu sn 5 aylık hamileyim ve doğum kpss zamanına denk geliyor. Üstelik dershaneden ayrılmak zorunda kaldım. Kendimi çok kötü ve umutsuz hissediyorum. Senelerce boş gezip evde koca parası mı bekleyeceğim. Bu hayat bana çok ağır geliyor. Bir an önce kendi paramı kazanmak istiyorum. Eşimden para istemek ağrıma gidiyor. Dört ay bulantı uyku halsizlik çok ağır geçti ve çalışsmaıdm. Bu saatten sonra ancak 2020 kpssyr çalışabilirim. Ama o zaman da bebek doğacak nasıl olacak nasıl yetişecem. Bunu başarabilen var mı eğer bebeğin büyümesini beklersem 26 27 yaşında plucam en iyi ihtimalle. O kadar sene evde oturarak geçiremem asla. Şu beş ayda patlaıdm bile. Bana bi yol gösterin ya da en azından örnekler verin hayatınızdan o kadar ütopik geliyor ki atanmak çalışmak ve ı kadar büyüleyici bir hayal gibi. Başarmak istıyorum ama umudum yok. Nereden nasıl başlarım evde nasıl çalışırım bir fikrim yok. Bu arada 85 kadar bir puana ihtiyacım var alan eğitim gk gy hepsi var.
Eşim de memur ben atanınca yanımda gelecek. Atanınca bebeğe bakıcı tutabilirimEvliyken bı yandan kursa gidip çalışmak çok zor olacaktır. Benimde bı tanıdığım sizin gibi mezun olup evlendi evliyken çalışır ataninirm dedi ama evli olunca ders çalışılmiyor malesef. Şu an evinde bebek büyütüyor atanma hayalleri de suya düştü. Bı de hamilesiniz. Ola ki atandiniz doğu ya gideceğinizi biliyorsunuz yani evinizden çok uzak yerde görev yapacaksiniz. Gittiğinizde bebeğe bakmak için yanınızda ya eşiniz ya anneniz biri gelmesi lazım. Önce iş sonra eş bulmaliydiniz ama yapacak bir şey yok artık. Devlet bu saatten sonra zor görünüyor ama çalışın genede. Bulunduğunuz ildeki özel okullarda kolejlerde çalışabilirsiniz. Kendinizi ispatlarsiniz devlet memuru kadar haklarınızı olmaz ama maaşınızı çok daha fazla bile olsbilir
Yok artıkKursu bıraktın çünkü eşinle ayrı olduğu dönemde kurs parasını geri alıp gezmistin onunla yanlis mı hatırlıyorum?
Zaten bebekken çoğunlukla uyuduğu için daha rahat ders calisiyodm.Buyuyunce de gündüz uyuduğu sıra ve akşam eşim evdeyken calisiyodum.Bebegim ayaktayken de soru cozuyodm yaninda. İnternetten ders videoları eşliğinde çalıştım dersaneye gitmedim benNasıl oldu bu süreç nasıl çalıştınız bana biraz fikir verebilir misiniz