Kaç yaşında nasıl atandınız?

Canim bende atanmadan evlendim hemen bebegim oldu.valla aygimda sallarken ders calistim sukur rabbim nasip etti.
Ozamanlar 23 yasindaydim.
Simdi 34 yasindayim. Amanin zaman nasil da gecmis

Sınava Hazırlanmak için şu andan daha müsait bir an belki 5 yıl sonra gelir karşına

Neden şimdi değil?
Yorumlar beni çok korkutuyor bebek bakımı gerçekten bu kadar zor mu ? Tamam uykusuz kalabilirim biliyorum hastalanır çalışmam biliyorum aöima yenidoğan bebek günde 16 17 saat uyumuyor mu ?

Canim bende atanmadan evlendim hemen bebegim oldu.valla aygimda sallarken ders calistim sukur rabbim nasip etti.
Ozamanlar 23 yasindaydim.
Simdi 34 yasindayim. Amanin zaman nasil da gecmis
Çalıştığınız ilk sene atandınız mı ? Çok sevindim hayallerimi yaşayan birini görmek güzel. Peki branşınız nedir?

Yorumlar beni çok korkutuyor bebek bakımı gerçekten bu kadar zor mu ? Tamam uykusuz kalabilirim biliyorum hastalanır çalışmam biliyorum aöima yenidoğan bebek günde 16 17 saat uyumuyor mu ?
Yok artık köşe yastığı mı bu
Günde 16/17 saat uyuyan bebek bana hiç denk gelmedi duymadım da hiç

Doğuma ne kadar var sınav ne zaman bunları bilmiyorum ama deseniz ki 1 ay var ben yinede çalışıp kendimi deneme amaçlı da olsa girerdim
Nasip başka birşey
Belki nasibinizde vardır

Evet kesinlikle öyle. Bu benim kendime yakıştıramadığım birşey eşimle alakalı bir sorun değil. Konuları az çok çalışıp not çıkarıcam. Üç ayda alanı bitirebilirim en azından.

Ben de mezun olduğum sene atandım. 22 yaşındaydım. Şimdi 5 senelik öğretmenim. 27 olmama az kaldı. Çalışmaya üniversitenin 3. senesinde başlamıştım. Şimdi de evlenmek istiyorum. Ama olmuyor. İşte insan her şeye aynı anda sahip olamıyor.

Evlendikten sonra ev isi, cocuk vs elbette bi kac kat daha extra caba sarfetmeniz lazim.
Mezun olur olmaz evlenmeyi siz secmissiniz.
Akabinde dr hamilelik.
Ozellikle bebegin dogumundan sonraki ilk bikac ay bi lokma uyku, dinlenme vs istiyceksiniz. Tabiki bebekle cok daha zor olucak. Ha basaran vardir; valla bravo onlara da :)

Geriye dönük ah vah etmek anca sizi üzer. Içinde olduğunuz duruma göre yol cizin kendinize. Ben hemen atandım iyi bi puan almıştım. Çok da herkesin lafina kulak asmayın. Size bir kaç tavsiye vereyim.
Bilgilerinizi sürekli taze tutarak unutmayın. Muhakkak tekrar yapın. Bebek olduğunda sıkılmaya vaktiniz olmayacak zaten. Onunla bol bol vakit geçirin. Her anının tadını çıkarın. Hatta kreş yaşına kadar kendiniz büyütün. Zaten 25 yaşında atansanız da 35 yaşında atansanız da emeklilik yaşınız değişmeyecek. Ben öyle yapmadığıma çok pişmanım açıkçası 14 yıldır çalışıyorum çocuklarımın büyümesine bakıcı şahit oldu. En keyifli anların tadını o çıkardı diyebilirim. Bakıcımız çok iyiydi Allah tan tek tesellim o.

M mutemadiyenuzgun bak biz seninle meslektasiz. 2003 yılında 81 puan ile atandım. Universitede son sınıfta boş günümde tarih/coğrafya ve matematiğe göz attim.1 Temmuzda mezuniyetimi aldım 15 gün inkılap tarihi-anayasa ezberledim. Sonra da sinava girdim. Genel yetenek genel kültür süper değildi ama Eğitim bilimleri netlerim çok iyiydi ...onu da çalışmama gerek yoktu çünkü sonuçta kendi alanimizdan sorulardi.Bence sen bayrak yarısını çabuk bıraktın.Bu sene ders çalışmayı ve dersaneyi birakman doğru bir karar değildi.

Ev arkadaşım (ve en yakın arkadaşım) atanması zor bir bölüm olan sosyolojiden atandı, hem de 27 yaşındayken. Öncesinde de hobisi olan bir işte çalışıp para kazaniyordu.
Bunun yaşla pek de bir alakası yok ki.
Bence bu sene doya doya çocuğumla ilgilen. Bebekliğinde yanında ol, anın tadını çıkar.
Boş zamanlarında YouTube videolariyla takildigin bazı konuları izle ki alttan alta kafana girsin.
Akşamları kitap okuma mesela kpss ile ilgili konularda şeyler oku. Bulmaca çözme test çöz... Bu bir rutinin olsun.
Seneye de çocuğu annene-kayinvalidene emanet eder günde 5 saat dersaneye gidersin.
Hem çocuğuna vakit ayirirsin hem derslere...
Kendini uzdugune değmez.
Ayrıca zamanında çalışmış bile olsan bu zamanlarda ücretsiz izne ayrılıp eşinin eline bakabilirdin. Ne var ki bunda? Onun bebegini doğurdun ve bu zamanlar hassas zamanlar. Tabii ki evine bakacak.
Eğer 'asla elin adamının eline bakamam,ben böyle yasayamam' düşüncesinde bir insansan gencecik yaşta evlenmeden önce iyi kötü bir işe girmen, ailene masraf yaptirmadan evlenmen ,evlendikten sonra da birikim yapana kadar korunman lazımdı. Sen bunların hiçbirini yapmamissin,yumurta kapıya dayaninca da 'para alamam kimseden' triplerine giriyorsun:)
Vallahi buradan bakınca çok saçma görünüyor.
Bu saatten sonra yapacak birşey yok. Hayatın sana verdikleriyle mutlu ol. Yavaş ama emin adımlarla sınavına hazirlan.
İş hayatı da öyle panayır yeri değil yani, hayalindeki gibi. Kazandığım zaten iş yerinde giymen gereken kıyafete,Yemen gereken yemeğe, bebek bakicisina ve gerekli gördüğün gereksiz birseyin-araba gibi- taksidine gidecek.
Kendini ve karnindakini mutsuz ettiğine degmez

Konu sahibi sınava 3 ay kaldı ben yeni başladım öğretmenim öabt miz var ve afedersin essek gibi çalışıyorum. Ben de "neyse yeaa 2020de çalışırım" diyordum ama şimdi vazgeçtim. Koydum kafaya 22 yaşında bu işi halletmek hedefim. Olursa olur olmazsa da içim rahat olur. Ben çalıştım en azından derim. Sen hamilesin, benim de bebek gibi ilgi bekleyen her gün hazırlık yapmak zorunda olduğum bir yandan yüksek lisansım var. Şimdi değilse ne zaman? Insanlar 2 tane çocuğuyla kazanıyor. Çocuğun için çalış ve atan. O doğunca her şey bu kadar kolay olmayacak. Şu an karnında ağlaması uyumamasi gazı yok en azından

Bende 2.ye hamileyken ders çalıştım doğum izninde sabah ezanı bile 1 saatde olsa çalıştım çok taktım kafaya bu yıl oldu oldu artık die şükür 24de atandım bnde erken evlilerdenim .).

Ben de mezun olup atanmadan evlenenlerdenim. Edebiyat bölümüm. Evlendikten sonra atanmak icin de cok ugrastim kah cocugumuz yokken kah varken. Ama atanamadim gecen yıl girdim en son, yine yeterli puan alamadim matematiksiz 85 almam cok zor cunku digerlerini tamamina yakinini yapamiyorum..

esimin zorunlu görevini bitirdik.. ben simdi atansam da son gelen duzenlemeyle doğuya gidecegim ve orda belli bir sure kalacagim. Zaten esimi bekledik sonra memlekette bir duzen kurduk. Atama icin yeterli puan alsam bile simdi kim gidecek 6 sene orda duracak. Puuffffrr...

Bebek doğana kadar konularını bitir. Bebek doğunca yalnızca günde 1-2 deneme çözersin

6 değil düşürüldü.4 seneye hatta evliyseniz şu an 3+1 oldu .3.yılın sonunda kadroya geçince es durumu yaparsınız çalışmayı bırakmayın.

Aile planlamasi denilen sey sen bunlari yasama diye var haberin olsun. Sartlarin duzelince plan yapip rabbimin izniyle hamile kaliyorsin hem dusunmuyor hem de bebegini mutlu sekilde buyutuyorsun

21 yaşında üniversiteden mezun oldum ve hemen eylül de atandım . 25 yaşında evlendim . Çocuğum yok ama evlilik başlı başına bir sorumluluk keşke bu kadar acele etmeseydin hamile halinle daha da çok zorlanacaksin . Şimdi eğer yapabilirsen en zor olan dersleri ilk önce bitir alanın ne bilmiyorum ama kendine bir program hazırla. Şu an sana zor gelecek ama 1 2 hafta içinde çalışmaya alışırsın . Çocuk doğana kadar elinden geleni yapman gerekiyor kısa kısa notlar çıkar ve evin duvarlarına as özellikle çalıştığın odanın duvarlarına . Sık sık soru çözümü yap. Şimdiden hakkında hayırlısı olsun .

Daha çok gk kısmında sıkıntım var. Onları da çalış çalış iki gün sonra unutuyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…