- 18 Eylül 2009
- 7.633
- 3
- 40
-
- Konu Sahibi tinkerbell09
amanında amanın kuduruklarınn en kuduruğu gelmişşş....hoşgeldiinnnnn...
yaa valla ben çok özledimm burdaki günaydınları geyikleri kudurmalarııı...bu topik baki olur inşallahhh...
manyak seniiii...kızım senin enerjin tüm dünyaya yeter ....ne güzel...her eşte bu heyecan varlığını koruyabils keşke...bebek insanın tüm enerjisini alıyo anacım biz birbirimizi unuttuk nerdeyse... arada hatırlıyoruz
işteeee bizim köyün kuduruğuda teşriff ettiiiiiiiii......
ama nitfen kocişlerinizden bahsetmeyinn..olan var olmayan varr.
neydi benim şarkımm:
BEN ACILAAAAAAAARR KADINIYIMMMM...
Ama bu gidişle soracam dr.a yeter diycemm bum bum bizimde hakkımız diycemmm...
bumbum muuuuuabbooowwwww...bana kankini söle sana kim olduğunu söleyim...
Hoşbuldum cadı kanka
Ayyyy valla ama benimki normal değil ki anacım bukadar da olur mu yaa, hani ilk aşık olduğun zamanlar kudurursun ya onun için, bi an aklından çıkmaz, hep öpesin sevesin gelir, sarılıp bırakmamak istersin, aynen öyleyim ben hala, aşkımdan geberecem yaa büyü mü yaptı naptı bu herif bana
De kız arkankayımkız senin şimdi onca zaman sonra ilk seferde yüreğine iner valla heyecandan ha ha ha ha ha
Men men men men mennnnnn
Aaarı vız vız vız aaarı vız vız vız
msn dede konuşuyoruz ama buranın havası ayrı bee ...
hoşbuldum cadı kanka
ayyyy valla ama benimki normal değil ki anacım bukadar da olur mu yaa, hani ilk aşık olduğun zamanlar kudurursun ya onun için, bi an aklından çıkmaz, hep öpesin sevesin gelir, sarılıp bırakmamak istersin, aynen öyleyim ben hala, aşkımdan geberecem yaa büyü mü yaptı naptı bu herif bana
de kız arkankayımKız senin şimdi onca zaman sonra ilk seferde yüreğine iner valla heyecandan ha ha ha ha ha
evet evet evet....
kız öyle dediğime bakma..istek olmuyo bende..ama kociş herzamanki gb tam gazz...
Sordunmu dr.a deyip duruyorr..bide tabi benim isteksiz olduğumu görünce sen beni hiç özlememişsin diyorr... :26:
özlemez olurmuyumm..ama işte istek yok...ama ne yapıyor ne ediyorr...öpüp kokluyorr kandırıyo benii... :78:
Bu arada kocişine çok aşık olduğun belli.adamın iyileşmesini beklemeden atladın üstünee.konuşturma şimdi benii...
Bu arada kocişine çok aşık olduğun belli.adamın iyileşmesini beklemeden atladın üstünee.konuşturma şimdi benii...
Kızlar kocişin annesiyle babası geliyolarmış bize yaa offffffffffffffdoktora geliyolarmış bize geleceklermiş sonra da, babamı da aramışlar bizi hastaneye götür diye, babam onların özel şoförü ya uyuzlar yaaaaaaaaaaaaa :84: :84: :84:
Allah aşkına benim kociş böyle anormal bi aileden nasıl bukadar normal çıkabilmiş hayret doğrusu
Ay evet öyle oldu biraascıkama napalım ikimiz de dayanamadık, araştırdık internetten baktık birileri bir hafta sonra yaptık bişey olmadı yazmış bi cesaret geldi vurduk gözüne anasını satim, Allah ne verdiyse
şu uzun tenefüs bitmese
ögretmenmisin?ne güzelll
günaydın kızlar, bende kızıma kahvaltısını veriyorum. oyunla yiyor. bir bakayım bu arada dedim nasılsınız
günaydın kızlar, bende kızıma kahvaltısını veriyorum. oyunla yiyor. bir bakayım bu arada dedim nasılsınız
Kızlar kocişin annesiyle babası geliyolarmış bize yaa offffffffffffffdoktora geliyolarmış bize geleceklermiş sonra da, babamı da aramışlar bizi hastaneye götür diye, babam onların özel şoförü ya uyuzlar yaaaaaaaaaaaaa :84: :84: :84:
Allah aşkına benim kociş böyle anormal bi aileden nasıl bukadar normal çıkabilmiş hayret doğrusu
kirli çamaşırlar meydana çıktı şerooo..kız azcık dinlenseydi bari..
ay evet isteksizlik hat safada oluyor normal canım ..ama hayır diyemiyoz bız kadınlar de mi..onlar bı sekılde şakayla makayla kandırıverıyor onsanı
Ay evet öyle oldu biraascıkama napalım ikimiz de dayanamadık, araştırdık internetten baktık birileri bir hafta sonra yaptık bişey olmadı yazmış bi cesaret geldi vurduk gözüne anasını satim, Allah ne verdiyse
hoşgeldin canımm..naberr???günaydın kızlar
evet canım sınıf öğretmeniyim..birleştirişmiş sınıf..köyde görev yapıyorum..sen neyle uğraşıyorsun çalışıyor musun