K.K'dan kopamayan,kafa dağıtmak isteyenler...geyikte buluşalım....

evet şeromu bekliyorum ben ....:KK23::KK23::KK23::KK23::KK23::KK23::KK23:
asıl geyik o gelince başlayacak...:KK23::KK23::KK23::KK23::KK23::KK23:

Geldim geldim bensiz olur mu hiç :KK23: :KK23: :KK23: bundan sonra her gün burdayım yeni topiğimiz hayırlı uğurlu olsun şekerciklerim :KK64: bol bol gülelim eğlenelim kuduralım sarılalım sıkı sıkııııııııııııııııı :KK19: :KK19:
Sizi seviyorum kepeleklerim :KK69:

Geldim geldim bensiz olur mu hiç :KK23: :KK23: :KK23: bundan sonra her gün burdayım yeni topiğimiz hayırlı uğurlu olsun şekerciklerim :KK64: bol bol gülelim eğlenelim kuduralım sarılalım sıkı sıkııııııııııııııııı :KK19: :KK19:
sevgi yumağı olalımm....teletabissler gibi:KK1::KK1:
Hoşbuldum canımın içisi nabel :KK19:

ne olsun cicim ..bi girişimde bulundum ...bakalım ne olcekkk...desteklerinizi beklıyoruz hayatım...sen nasılsın:KK51:

sevgi yumağı olalımm....teletabissler gibi:KK1::KK1:

ne olsun cicim ..bi girişimde bulundum ...bakalım ne olcekkk...desteklerinizi beklıyoruz hayatım...sen nasılsın:KK51:

Oy girişimine kurban olsunlar senin :KK51: biliyosun hayatım ben sizinle her türlü girişime varım :KK53: :KK53: :KK53:
Ben de iyiyim çok şükür, hatta süpperim Allah bozmasın :nazar: her güne kocişime yeniden aşık olarak başlıyorum, akşam olup eve gidene kadar kuduruyorum vuuuuuuuuuuuuuuuuuwwww :KK52: :KK52: :KK52:

topiğin ismi falan mühim değil ...bence önemli olan eski muhabbetleri yakalayabilmek...inşallah temennimiz. o..burda liste falan da yok...kafamıza göre takılalım anacımmm:KK8::KK8:

amanında amanın kuduruklarınn en kuduruğu gelmişşş.... :KK52: hoşgeldiinnnnn... :KK54:
yaa valla ben çok özledimm burdaki günaydınları geyikleri kudurmalarııı...bu topik baki olur inşallahhh...

Oy girişimine kurban olsunlar senin :KK51: biliyosun hayatım ben sizinle her türlü girişime varım :KK53: :KK53: :KK53:
Ben de iyiyim çok şükür, hatta süpperim Allah bozmasın :nazar: her güne kocişime yeniden aşık olarak başlıyorum, akşam olup eve gidene kadar kuduruyorum vuuuuuuuuuuuuuuuuuwwww :KK52: :KK52: :KK52:

manyak seniiii...kızım senin enerjin tüm dünyaya yeter ....:KK1:ne güzel...her eşte bu heyecan varlığını koruyabils keşke...bebek insanın tüm enerjisini alıyo anacım biz birbirimizi unuttuk nerdeyse...:KK37:arada hatırlıyoruz:KK59:

amanında amanın kuduruklarınn en kuduruğu gelmişşş.... :KK52: hoşgeldiinnnnn... :KK54:
yaa valla ben çok özledimm burdaki günaydınları geyikleri kudurmalarııı...bu topik baki olur inşallahhh...

aminnnn..körler sağırlar birbirini ağırlar olmaz inşallah...amannn olursa da olur nedekkk:KK1::KK1:

işteeee bizim köyün kuduruğuda teşriff ettiiiiiiiii...... :KK1:
ama nitfen kocişlerinizden bahsetmeyinn..olan var olmayan varr. :KK47:
neydi benim şarkımm:
BEN ACILAAAAAAAARR KADINIYIMMMM...
Ama bu gidişle soracam dr.a yeter diycemm bum bum bizimde hakkımız diycemmm... :KK17:

işteeee bizim köyün kuduruğuda teşriff ettiiiiiiiii...... :KK1:
ama nitfen kocişlerinizden bahsetmeyinn..olan var olmayan varr. :KK47:
neydi benim şarkımm:
BEN ACILAAAAAAAARR KADINIYIMMMM...
Ama bu gidişle soracam dr.a yeter diycemm bum bum bizimde hakkımız diycemmm... :KK17:

bumbum muuuuuabbooowwwww...bana kankini söle sana kim olduğunu söleyim...:KK23::KK23::KK23:

X