- 26 Ağustos 2009
- 7.070
- 0
- Konu Sahibi tinkerbell09
aayy SUcumm aklımdan geçiyordnn...msn e de gelmiyor diye geçirdim içimdenn.hoşgeldinn..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
aayy SUcumm aklımdan geçiyordnn...msn e de gelmiyor diye geçirdim içimdenn.hoşgeldinn..
slmmmm bende geldimm
ayy sizleri burda görmek ne kadar güzel valla özledim sizlerle sohbet etmeyi
selam kızlar hayırlı olsun topiğiniz :):)
nerdesiniz bacularrr....nesli net gitti dimi yineee...
selam kızlar hayırlı olsun topiğiniz :):)
slmmmm bende geldimm
Ayy sizleri burda görmek ne kadar güzel valla özledim sizlerle sohbet etmeyi
Yavyummm kuzummm maşallah yaa hergün biraz daha büyüyor sıpa... Cinsiyetinide ögrenmeye az kaldı dimii ayy ne heyecanlı
bu arada hayırlı olsun demeyi unuttum ya:)
hayırlı olsun tinkerimmmm inşallah dolar taşarız burdada
:)) hoşbulduk canımcım..msn'e baktım ama kimse yoktu
denk gelemedik sanırım naberrrrr
slmmmm bende geldimm
ayy sizleri burda görmek ne kadar güzel valla özledim sizlerle sohbet etmeyi
yavyummm kuzummm maşallah yaa hergün biraz daha büyüyor sıpa... cinsiyetinide ögrenmeye az kaldı dimii ayy ne heyecanlı
dün,sevgililer gününde karısını çiçeksiz ve hediyesiz bırakmamak için hasta haliyle koşuşturan aşkım...gece serum kolundayken birkez daha anladımki bana en güzel hediye senin varlığın....
dün,sevgililer gününde karısını çiçeksiz ve hediyesiz bırakmamak için hasta haliyle koşuşturan aşkım...gece serum kolundayken birkez daha anladımki bana en güzel hediye senin varlığın....
hoşgeldinn...naneşerii sende hoşgeldiiinnn...
kızlarrrrrhoşgeldiniz...eğitim öğretim nedenıyle ara verdım ama burdayım.....inşallah kızlar en güzel sohbetler bizlerin olsun...
slmmmm bende geldimm
Ayy sizleri burda görmek ne kadar güzel valla özledim sizlerle sohbet etmeyi
Yavyummm kuzummm maşallah yaa hergün biraz daha büyüyor sıpa... Cinsiyetinide ögrenmeye az kaldı dimii ayy ne heyecanlı
selam canımm
hoşgeldinn...naneşerii sende hoşgeldiiinnn...
Allah kavuştursun canım,hayırdır nerede aşkiton?
kızlarrrrrhoşgeldiniz...eğitim öğretim nedenıyle ara verdım ama burdayım.....inşallah kızlar en güzel sohbetler bizlerin olsun...
senide görmek çook güzell..hoşgeldiinnn....
teyzesi 12. haftada erkek gb dedi ama üçlü testte kesin belli olurr....
nanemm ben de sizleri özledim..sen faceden çıktın mı fıstık...
evet şeromu bekliyorum ben ....
asıl geyik o gelince başlayacak...