K.K'dan kopamayan,kafa dağıtmak isteyenler...geyikte buluşalım....

Günaydın kepelekleriiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiimmmm yine yorucu bi hafta beni bekliyor ve yine haftanın ilk günü sabahın körü okuldayım
Allahtan kocişim gece dopingimi verdi deeeeeeeeee...

Son düzenleme:
günaydın kızlar nasılsınız...
kendı adıma ben çok yorgunum..sözde haftasonu ve dinleniyoruz ama ben de tam tersine hafta sonları acayip yoruluyorum..bu hafta sonuda çok yoruldum şu anda uykusuz ve bitkinim hadi hayırlısı..bakıcının kızı da hasta olmuş..bıraktım egeyı ama aklım kaldı..ya yine grip olursa..ooof allah korusun...

noldu niye bulanıyorsun canım:26:kahvaltı yapmamışsındır ya da aç karna çay kahve falan mı içtin:26:

Yok kuzum yaa hiçbişey yemedim, daha doğrusu yiyemedim okadar çok bulanıyo ki, midemde bişey olsa anında geri çıkacak zaten dün gece kek yapmıştım, yanında soğuk meyve suyu içtim, midemi üşüttüm galiba yaa çok da gazım var patlicak gibiyim

günaydınnnnn günaydınnn ben geldimm şekerlerrr...:92::92::92:
şero canım yine yeniden gecmiş olsun dikkat et kendine..
neslicimm sende yorgunmuşsun canım ee kolay değil hafta sonu ev işi ege,babası derken okuldan fazla yorulursun..

sero canım rahatsızmıssın geçmıs olsun dıkkat et kendıne
tınker tatlım bebek olunca ınsan çok yoruluyor hem iş hem ev işi hem bebek hem koca oldukça zor yanı Allah yardımcın olsun

günaydın kızlar nasılsınız

Günaydın canım hoşgeldin
Bu arada kızlar biz dün fatoşla bugün de nesliyle konuşup bi karar aldık, hep beraber eski topiğimize geri dönelim diyoruz uygun bi zamanda, eminim siz de böyle olmasını isterdiniz zaten dimi

hosbulduk tatlım tamam canım nasıl ıstersenız bızler hem oradayız hem burda zaten

sero canım rahatsızmıssın geçmıs olsun dıkkat et kendıne
tınker tatlım bebek olunca ınsan çok yoruluyor hem iş hem ev işi hem bebek hem koca oldukça zor yanı Allah yardımcın olsun

Evet canım yaa sabahtan beri midem ağzımda ders yapmaya çalışıyorum, mide bulantısıyla konuşmak ne zormuş yaa, ders anlatırken çıkaracam sanıyom yaa

günaydınnn kızlarrr
nabersiniz?
ayy bugün çiğdoş hastaneye yatıcaktı yarında bebişler gelicek
süper bir heyecan ya çiğdoşun yanında olmayı çok isterdim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…