K.K'dan kopamayan,kafa dağıtmak isteyenler...geyikte buluşalım....

oyy oyy oyy nasıl bir göbüş bu böyle maşallah Ege ye bakk senn çok tatlııı

hadi göbeği bırak da şu yüze bak nasıl yorgun bitknn..vallahi allah kurtarsın dedıklerı kadar var be...
evet canım iki parca eteğinde ön kısmında modern kumaş cıkıntıları var cok şık duruyo.:124:.bu sene yüksek bel cok modaymışya..
umarım sonrada giyebilirim..:26:

evet evet...modaymış..gıyersın canım nıye gıymıceksın..gayet klsık bır sey herzaman gecerlı

kızlar oğlan daha yeni uyudu bugun nıyeyse gec uyudu ve de zor..ben de acayıp yorgunum..yatıcam bırazdan ..haftasonunun durgunlugu var zaten hadi kandınıze ıyı bakın

kızlar oğlan daha yeni uyudu bugun nıyeyse gec uyudu ve de zor..ben de acayıp yorgunum..yatıcam bırazdan ..haftasonunun durgunlugu var zaten hadi kandınıze ıyı bakın

arada bir olur canım değişiklikler...
hadii yat dinlen sen de...iyi geceler canım..
benımde bugun yatasım yok nedense oturasım varrr :)

tamam canımmm senin bu saate kalman bile mucizee ben olsam senin durumunda emin ol cocukla beraber küt gideridmm..
neyse hadi iyi geceler tatlı rüyalarrrr öpüyorum egeci ve senii başşş başşşşşş...

topuklu hastaneye yatıyor bugün, yarın doğum varrrrr...
nasıl ağlamaklıyım, neler oluyor bana ben doğurucam sanki...:2::2::2::2::2:

allah yardımcısı olsun...sağsağlim alır kuzularını koynuna inşallah..doğumda ve doğumsonrasında allah yanında olsun...kendını onun yerıne koyuyorsun aynı zamandada sabırsızlanıyorsun da ondan bu hassaslık canım..ama emin ol belki senin için sıkıntılı bu dönem çok çabuk geçicek ve senin için de burda bekliyeceğiz..

ben naklen yayın yaparım doğumda elimde kamera laptop

Son düzenleme:
ben naklen yayın yaparım doğumda elimde kamera laptop

ay ben doğuma ilk girdiğimde hiç konuşmuyor sadece titriyordum..dr um konusturmaya calışsada kısa kısa cevaplar verıyordum..ne zaman ege nın sesını duydum başladım ağlamaya...sonra da hiç susmadım...yani bebek doğana kadar pek birşey yapamıyo insan cicim..emin ol sen de ne laptop ne kamera gorur gozun:18::18::18::89:

Kızlar Çiğdoş mesaj attı büyük gün SALIymış bugun yatışı yapıldı

Allahım yardımcısı olsun ve saglıkla gelsin zıbıdıklarım inşAllahhhhh

Sağol cnm haber verdiğin için...
Demek salı günü kararlaştırıldı.İki gün kaldı sadece.Allah ın izniyle zıbıdıklar geliyorrr:)

selammm kızlarrrrrr nbrr..
ayy bugün cok yoruldum salonumu topladım masa sehpa tv sehpası fortmantoyu derkenn nasıl yorulmuşuzz...acayip uykum varr valla...
ee nerdeseniz bakalım..

ayy iki gün kaldıı
Rabbim yardımcısı olsun,sağlıcakla kavuştursun kuzucuklarına inşallah,dualarımız onunla..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…