K.K'dan kopamayan,kafa dağıtmak isteyenler...geyikte buluşalım....

Arkadaşlar selam konu ile ilgisi yok ama yardım edermisiniz şu forumda sürekli geçen konulara bende bişiler eklemek istedim olmuyo nerden yazacam acemiyim))

evet cicim

ay hadi caım...herşey yolunda gider umarım..
inşallahh canım aminn sağlıklı bir şekilde tutsa başka bişey istemiyorum..
hadi bakalım az kaldı, büyüsün yumoşlar...
evet cok az kaldı.. inşallah hayatımm yumoşlarda zaten normaldede sorun yok dr,cumuz cok yumoşun olcak dedi..
ay yetenek sızsınızdekı managı gordunuz mu

bende bunları anlamıyom hiç kimse demiyomu bunu gibilere cıkma oraya rezil olucan..

Arkadaşlar selam konu ile ilgisi yok ama yardım edermisiniz şu forumda sürekli geçen konulara bende bişiler eklemek istedim olmuyo nerden yazacam acemiyim))

canım her konuya girdiğin zaman üstte sağda yeni konu ac yazar kırmızı kutucuk içinde ama sen yeni olduğun için daha acayamabilirsin..yeterli msj sayın olduğu zaman acabiliyosun diye biliyorum ama yinede emin değilim..

bi de öğretmenmiş.kesin atanamamış mağdur öğretmendir..kafayı sıyırmasından belliii. bu ülke ne olucak böle..yazık bu nesillere..ay ben de burda çakılı kalırsam yakında böle olabilirim...

bi de öğretmenmiş.kesin atanamamış mağdur öğretmendir..kafayı sıyırmasından belliii. bu ülke ne olucak böle..yazık bu nesillere..ay ben de burda çakılı kalırsam yakında böle olabilirim...

evet ya yazıkk acıdım.:26:.kendi neyki öğrencilerine ne vericek bu durumda bilemiyorum..
allah korusunn canımm inşallah sizde isteğiniz yerlere gelirsiniz..

dün gece yemekteki halimm..gerci yemekten sonra evde cektik biraz perişan olmuştum ama neyse..
birazda cok sırıtmışımm..

Eklentiler

• $DSC03708 (Small).JPG
    27,5 KB · Görüntüleme: 16
Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…