- 1 Ekim 2009
- 8.170
- 2
- Konu Sahibi tinkerbell09
ıkı parca mı hımm
evet canım iki parca eteğinde ön kısmında modern kumaş cıkıntıları var cok şık duruyo.:124:.bu sene yüksek bel cok modaymışya..
umarım sonrada giyebilirim..:26:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ıkı parca mı hımm
oyy oyy oyy nasıl bir göbüş bu böyle maşallah Ege ye bakk senn çok tatlııı
hadi göbeği bırak da şu yüze bak nasıl yorgun bitknn..vallahi allah kurtarsın dedıklerı kadar var be...sağoll canımcımmm teşekkür ederim o senin güzelliğin...
ayyy maşallah neslim yaaa hakkaten kocamanmış göbüşünn.
evet insan doğumdan önce ve sonra cok farklı oluyor ama herşeye değer bence..
evet canım iki parca eteğinde ön kısmında modern kumaş cıkıntıları var cok şık duruyo.:124:.bu sene yüksek bel cok modaymışya..
umarım sonrada giyebilirim..:26:
kızlar oğlan daha yeni uyudu bugun nıyeyse gec uyudu ve de zor..ben de acayıp yorgunum..yatıcam bırazdan ..haftasonunun durgunlugu var zaten hadi kandınıze ıyı bakın
kızlar oğlan daha yeni uyudu bugun nıyeyse gec uyudu ve de zor..ben de acayıp yorgunum..yatıcam bırazdan ..haftasonunun durgunlugu var zaten hadi kandınıze ıyı bakın
bende kactım mervişimmm iyi gecelerrrrr tatlı rüyalarr görüşürüzzz yarın..
bende istiorum o koca göbüşten çok güzelllll
olsun olsun daha buyugu olsun...
topuklu hastaneye yatıyor bugün, yarın doğum varrrrr...
nasıl ağlamaklıyım, neler oluyor bana ben doğurucam sanki...:2::2::2::2::2:
allah yardımcısı olsun...sağsağlim alır kuzularını koynuna inşallah..doğumda ve doğumsonrasında allah yanında olsun...kendını onun yerıne koyuyorsun aynı zamandada sabırsızlanıyorsun da ondan bu hassaslık canım..ama emin ol belki senin için sıkıntılı bu dönem çok çabuk geçicek ve senin için de burda bekliyeceğiz..
ben naklen yayın yaparım doğumda elimde kamera laptop
ben naklen yayın yaparım doğumda elimde kamera laptop
Kızlar Çiğdoş mesaj attı büyük gün SALIymış bugun yatışı yapıldı
Allahım yardımcısı olsun ve saglıkla gelsin zıbıdıklarım inşAllahhhhh
Kızlar Çiğdoş mesaj attı büyük gün SALIymış bugun yatışı yapıldı
Allahım yardımcısı olsun ve saglıkla gelsin zıbıdıklarım inşAllahhhhh
8. kutuya geçmişim ayyy çok heyecanlandım