- 10 Eylül 2009
- 7.621
- 23
- 40
-
- Konu Sahibi tinkerbell09
karasu ile fatoş konuşmuşlar baya..karasu bana fıkrımı söyledi..ben bu topiği zaten topik açmak için değil sizlerle sadece sizlerle olabılmek ıcın actım..yıne tek basına alınan bı karar baglı olmadan herkesın dusuncelerı doğrultusunda actım..yine alınan ortak bi karara sonucuna emin olduktan sonra herzaman uyarım..
tabiki canım birarada olmak için açtığını biliyoruz topiği,
ama oraya dönerse herkes ben de çok mutlu olurum..
eskisi gibi hepimiz birarada oluruz
tinkerbell09, Yavyum nerdesiniz kızlarrrrr :82:
evet o zamanlar çok güzeldi..ay ben unutmuyom klkamazdım basından ..gece 2 lere kadar..oturamadıgım zamanlarda ıse sabah okuyunca ah keşke gırseydım dun derdım
ben burdayım canım...
evet yaa ne günlerdiiii
yavyum sen nerdesin nasıl geçiyorr tatil :)
elifin bılgısayar problemlı ole yazmıs msn yegelir belkı bırazdan
yavyummmmmmnerdesın kız msn ye habıre yazıyom okuyonmu
tinkerbell09, Yavyum nerdesiniz kızlarrrrr :82:
evet yaa ne günlerdiiii
yavyum sen nerdesin nasıl geçiyorr tatil :)
elifin bılgısayar problemlı ole yazmıs msn yegelir belkı bırazdan
aman ablamın pc bi acayipp..tuşlar çalışmıyo..ekran klavyesini açıyomda bilmemneee..uyuzzz..
canımm annemdeyimm...akşama dr.a gidicezz...inşallah iyidir bebek..yarında kan tahlilii için çağırır sanırımm hastaneye..havalar bozuk..pek gezemiyorumm..böyle iştee...
neslliiii kociş in sınavı vardııı..çalışıyodu uyuyacak diye beraber çalışalımmm dedimmm..çok güzel ilk yardım çalıştırdımmm...yani hayatı boyunca unutamazz...
niye yazmıyonuz bakimmm...
giderim bak..gidecek yer çok nasılsaaa..orası varr..öbür taraf varrr...öbür taraf varrrrr....
canımm annemdeyimm...akşama dr.a gidicezz...inşallah iyidir bebek..yarında kan tahlilii için çağırır sanırımm hastaneye..havalar bozuk..pek gezemiyorumm..böyle iştee...
giderim bak..gidecek yer çok nasılsaaa..orası varr..öbür taraf varrr...öbür taraf varrrrr....
suni tenefüs mü...bravooo...karasu da gelsin de sana kalp masajını anlatsın onu da ögret e mi
bebiş iyidir canım merak etme..inş güzel haberlerle gelirsiniz..
olsun gezemesen de kocişinle ailenle berabersin en güzelide o zaten :)
kız ne gezmesi...sanki gezmek istoyoda öle yazmış..aklı kocasında onun..baksana ilk yardım anlatmış ona...
ay ozaman hiç kendine gelemez kocişim....
yirim onu bennn...