K.K'dan kopamayan,kafa dağıtmak isteyenler...geyikte buluşalım....

tabiki canım birarada olmak için açtığını biliyoruz topiği,
ama oraya dönerse herkes ben de çok mutlu olurum..
eskisi gibi hepimiz birarada oluruz

tabiki canım birarada olmak için açtığını biliyoruz topiği,
ama oraya dönerse herkes ben de çok mutlu olurum..
eskisi gibi hepimiz birarada oluruz

evet o zamanlar çok güzeldi..ay ben unutmuyom klkamazdım basından ..gece 2 lere kadar..oturamadıgım zamanlarda ıse sabah okuyunca ah keşke gırseydım dun derdım

yavyummmmmmnerdesın kız msn ye habıre yazıyom okuyonmu

aman ablamın pc bi acayipp..tuşlar çalışmıyo..ekran klavyesini açıyomda bilmemneee..uyuzzz..
tinkerbell09, Yavyum nerdesiniz kızlarrrrr :82:

evet yaa ne günlerdiiii

yavyum sen nerdesin nasıl geçiyorr tatil :)

canımm annemdeyimm...akşama dr.a gidicezz...inşallah iyidir bebek..yarında kan tahlilii için çağırır sanırımm hastaneye..havalar bozuk..pek gezemiyorumm..böyle iştee...

elifin bılgısayar problemlı ole yazmıs msn yegelir belkı bırazdan

neslliiii kociş in sınavı vardııı..çalışıyodu uyuyacak diye beraber çalışalımmm dedimmm..çok güzel ilk yardım çalıştırdımmm...yani hayatı boyunca unutamazz...

niye yazmıyonuz bakimmm...
giderim bak..gidecek yer çok nasılsaaa..orası varr..öbür taraf varrr...öbür taraf varrrrr....

suni tenefüs mü...bravooo...karasu da gelsin de sana kalp masajını anlatsın onu da ögret e mi

niye yazmıyonuz bakimmm...
giderim bak..gidecek yer çok nasılsaaa..orası varr..öbür taraf varrr...öbür taraf varrrrr....

offff kız bi komşum var okulun yanında oturuyolar..tam gariban ayagından sakat..yaslı adamla evlendırmısler ne okuma ne yazma...o geldi de yanıma..sağolsun çok da anlayışsız gıtmek bılmez..ben genelde kaçarım onu görünce..bahane uydurdum...bahceye cıkıyom dedım bı tur ttım gene geldım odamaof uzuluyom ama ..muhabbetde etmıyo anlaşılmıyoda konusması napayım...gelınce baktım anasınıfı oğretmenının yanına gelmıs..

canımm annemdeyimm...akşama dr.a gidicezz...inşallah iyidir bebek..yarında kan tahlilii için çağırır sanırımm hastaneye..havalar bozuk..pek gezemiyorumm..böyle iştee...

bebiş iyidir canım merak etme..inş güzel haberlerle gelirsiniz..
olsun gezemesen de kocişinle ailenle berabersin en güzelide o zaten :)

bebiş iyidir canım merak etme..inş güzel haberlerle gelirsiniz..
olsun gezemesen de kocişinle ailenle berabersin en güzelide o zaten :)

kız ne gezmesi...sanki gezmek istoyoda öle yazmış..aklı kocasında onun..baksana ilk yardım anlatmış ona...

ay ozaman hiç kendine gelemez kocişim....
yirim onu bennn...

körle yatan şaşı kalkar
bi de ben azcık nasiplenseydim sizlerin şu kudurukluğundan...ay yazık cuma gunu eşim yakaladı beni ama ben kaçıyom hala..vallaha anlamam dedi..başladı soymayabi de baktım ki...adet olmuşum...eşim feryatlarda..ben de zaten şans olsa dedi yazık....ama telafi edicem...yazık ona ya..annelıkten sıra gelmiyo ki...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…