K.K'dan kopamayan,kafa dağıtmak isteyenler...geyikte buluşalım....

Nesliiiiiiiiiiiiiiiiiiii :84: yine mi gitti netin yaaa :84: :84: :84:
bugun net berbat
sero canım rahatsızmıssın geçmıs olsun dıkkat et kendıne
tınker tatlım bebek olunca ınsan çok yoruluyor hem iş hem ev işi hem bebek hem koca oldukça zor yanı Allah yardımcın olsun
evet canım aynen öle oldu
evet canım haftasonu ama anlayamıyoruz nasıl geçiyor..

fatoşummm canım benim aman kendine çok dikkat et artık misafir felanda agırlama kuzummm artık senin daha çok dinlenmen lazım heran inci çıkabilir valla:))

herşey eskisi gibi olur umarım..eskiler olarak sahip çıkmalıyız topiğimize..orası bizim ve her türlü olumsuzluga her turlu olumsuz tavırlara birlikte bi arada durabıldıkten sonra ne diye olmasın

herşey eskisi gibi olur umarım..eskiler olarak sahip çıkmalıyız topiğimize..orası bizim ve her türlü olumsuzluga her turlu olumsuz tavırlara birlikte bi arada durabıldıkten sonra ne diye olmasın

aaa bu aldıgınız kararı yeni görüyorum ve gerçekten çok çok çok mutlu oldum...
inşallah eskisi gibi kendi topiğimizde devam ederiz ne olursa olsun

günaydınnn kızlarrr
nabersiniz?
ayy bugün çiğdoş hastaneye yatıcaktı yarında bebişler gelicek
süper bir heyecan ya çiğdoşun yanında olmayı çok isterdim

Ayyyy aynen ben de yaaa :18:

Aynı gün aynı saatte hep beraber baskın yapıyoruz topikimize kızlar hazır olun :13:

Anca beraber kanca beraber

canım daha kesinleşmiş bi karar yok ama ..arada konuşulan bi takım şeyler var ..hayırlısı olsun ne diyeyim...

inanmıyorum yaaaa....su bu ne hız? kocaman olmuşsunuz yaa? çok şaşırdım daha dün gibiydi hamiş haberini aldığımız...
darısı bizlere olsun inşallah...

amin canım inşallah..Allah hepimizi tamamına erdirsin..
valla dediğin gibi daha dün müjde verdiydim zaman çabuk geçiyor :)
inşallah sağlıcakla da kavuşuruz yavrularımıza

Bu arada kızlar biz dün fatoşla bugün de nesliyle konuşup bi karar aldık, hep beraber eski topiğimize geri dönelim diyoruz uygun bi zamanda, eminim siz de böyle olmasını isterdiniz zaten dimi

umarım o kötü havayı değiştirebiliriz..

bence de kızlar çok iyi düşünmüşsünüz çok sevindim..:13:
hakikaten nereye bakacağımızı şaşırmıştık

karasu ile fatoş konuşmuşlar baya..karasu bana fıkrımı söyledi..ben bu topiği zaten topik açmak için değil sizlerle sadece sizlerle olabılmek ıcın actım..yıne tek basına alınan bı karar baglı olmadan herkesın dusuncelerı doğrultusunda actım..yine alınan ortak bi karara sonucuna emin olduktan sonra herzaman uyarım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…