- 10 Eylül 2009
- 7.621
- 23
- 40
-
- Konu Sahibi tinkerbell09
kızlarrben kaçarr.yarın erkenden nasıl kalkıcamm bilmiyorummmmmmm....
iyi gecelerrr..öptüm hepinizi...
selam şeker parelerimmmm
merak etmişsiniz çok saolun aslında elifim saolsun yanlız bırakmadı
şimdi gittim alttan muane oldum bu arada doktora gitmeden önce wc gittigimde kahverengi leke geldi
alttan muanede bir sorun çıkmadı şükür ult bakıldı bebegin kafası dogum kanalına girmiş dedi
ama bu erken dogum habercisimi bilmiyorum
doktorcum bugun hastanede yatmam gerektigini söledi ben istemedim o yuzden kabul etti minoset içicem birazdan eger yine olursa gece kaç olursa olsun geleceksin dedi
yani doktor öle telaş edecek birşey sölemedi ama bebegn kanala girmesi ne demek bilmiyorum birde o kadar yoruldum ki araştıramadım da bu dönemde normalmi herkese olurmu bilmiyorum
işte bende bu kadar canlarımm
selam şeker parelerimmmm
şimdi gittim alttan muane oldum bu arada doktora gitmeden önce wc gittigimde kahverengi leke geldi
alttan muanede bir sorun çıkmadı şükür ult bakıldı bebegin kafası dogum kanalına girmiş dedi
doktorcum bugun hastanede yatmam gerektigini söledi ben istemedim o yuzden kabul etti minoset içicem birazdan eger yine olursa gece kaç olursa olsun geleceksin dedi
yani doktor öle telaş edecek birşey sölemedi ama bebegn kanala girmesi ne demek bilmiyorum birde o kadar yoruldum ki araştıramadım da bu dönemde normalmi herkese olurmu bilmiyorum
Sonunda doktorumu aradım bir güzelde fırçamı yedim gece aramadıgım için bunlarada yaranılmıyo anacım
4 gibi burda ol dedi anlattıgın sancı yalancı dogum sancısı değil dedi bakmamız lazım dedi sanırım rahim açılmasından korktu
yalancı dogum sancısı karın agrısı gibi olurmuş bu arada öle dedi ben hazırlanim yavaştan çıkarım
selam şeker parelerimmmm
Merhaba kızlar..topiğiniz hayırlı olsun...
Fatoş bu tarif ettiğin sancıyı biliyorum...ben de çok çektim...tuhaf bir ağrı di mi?
her adım attığında birden bire ağrı giriyor...çok yorgun olduğum günlerde olurdu bu...
sen de fazla yorulma artık az kaldı doğuma... pembenin de dediği gibi bebiş ne kadar anne karnında kalırsa o kadar iyi....kendine çok dikkat et..
bu arada umarım iyisinizdir tinker, elif ve şero uzun zamandır görüşemedik sizinle.
demekkiiiii pembedanayı dinliceksin di miiii... anam ben korktum sabahtan hatunda tık yokkk!!:94:
çooook dikkat et şekerim valla bak, ne kadar karnında kalırsa bebiş o kadar iyi...bağııklık sistemleri zayıf oluyo sonrayat kalkma hiç!!!!!!!!!!
canım benim herşeyin yolunda olmasına sevindim çok şükür bi problem yokmuş
ama senin bu yaramaz kızın dediğin gibi erkenden gelecek heralde :)
olsun sağlıkla hayırlısıyla doğsun da inşallah gerisi önemli değil..
sen bak sakın iş falan yapma ayakta kalma sürekli uzan,dinlen bırak misafiri falanda artık..
kendini yormadan hazırlıklarını da tamamla kafan rahat etsin..
günaydın pembecimm hoşgeldin..
canım valla ne biilim tuhaf bir agrı evet yuruyuncede oluyo valla hayırlısı artık umarım bekler zamanını ama hiççç umudum yok anası gibi deli
ya ama sende gaz sancısına arıyormuşsun
canımcım valla artık benim elimde dil benim eşşek kızım sokmuş kafayı umarım orda bekler
yok artık bgn son misafirimi agırlıcam sonra valla kimseyi istemiyom yeter daa 4 aydır anam dinim agladı valla
annemle kardeşim artık dönüşümlü gelecekler ben pek bişi yapmam artık çünkü bgn annemde baktı karnım aşagı inmiş
hayırlısı artık allahtan
selam şeker parelerimmmm
görmemişim şeker, uyuyakalmışım koltuktakocişte gitmiş içerde uyuyoooo biz ailecek dana olucesss
Merhaba kızlar..topiğiniz hayırlı olsun...
Fatoş bu tarif ettiğin sancıyı biliyorum...ben de çok çektim...tuhaf bir ağrı di mi?
her adım attığında birden bire ağrı giriyor...çok yorgun olduğum günlerde olurdu bu...
sen de fazla yorulma artık az kaldı doğuma... pembenin de dediği gibi bebiş ne kadar anne karnında kalırsa o kadar iyi....kendine çok dikkat et..
bu arada umarım iyisinizdir tinker, elif ve şero uzun zamandır görüşemedik sizinle.
önemli değil canımmmm sen uyu karnındaki büyütt..
boşver kücük dana gelince hep beraber büyür koca danalar olursunuz..
hem bak bizim gelinde hamişken hep uyurdu hatta doğuracağı güne kadar düşün yani ama sonrada yeğenip hep uykucu oldu maşallah akşam 8,de yatar sabah 8,de kalkardı gelin zorla geceleri kaldırır emzirirdi düşün..inşallah seninde uyku bebişe gecer..
nerdeee öyle uslu uykucu bebek...annem beni ve kardeşimi anlatıyorda!!! eyvahlar olsun yaniiihiçç uyumazmışız huysuz bebeklermişiz
nerde bu millett bu geceeeeeeee..:119:
:118:ben geldimmmmm:118:
hoşgeldinnnnnnnn nasılsın canım..