K.K'dan kopamayan,kafa dağıtmak isteyenler...geyikte buluşalım....

demekkiiiii pembedanayı dinliceksin di miiii... anam ben korktum sabahtan hatunda tık yokkk!!:94:
çooook dikkat et şekerim valla bak, ne kadar karnında kalırsa bebiş o kadar iyi...bağııklık sistemleri zayıf oluyo sonra yat kalkma hiç!!!!!!!!!!

canım benim herşeyin yolunda olmasına sevindim çok şükür bi problem yokmuş
ama senin bu yaramaz kızın dediğin gibi erkenden gelecek heralde :)
olsun sağlıkla hayırlısıyla doğsun da inşallah gerisi önemli değil..
sen bak sakın iş falan yapma ayakta kalma sürekli uzan,dinlen bırak misafiri falanda artık..
kendini yormadan hazırlıklarını da tamamla kafan rahat etsin..

Son düzenleme:

Merhaba kızlar..topiğiniz hayırlı olsun...

Fatoş bu tarif ettiğin sancıyı biliyorum...ben de çok çektim...tuhaf bir ağrı di mi?
her adım attığında birden bire ağrı giriyor...çok yorgun olduğum günlerde olurdu bu...
sen de fazla yorulma artık az kaldı doğuma... pembenin de dediği gibi bebiş ne kadar anne karnında kalırsa o kadar iyi....kendine çok dikkat et..

bu arada umarım iyisinizdir tinker, elif ve şero uzun zamandır görüşemedik sizinle.

canım valla ne biilim tuhaf bir agrı evet yuruyuncede oluyo valla hayırlısı artık umarım bekler zamanını ama hiççç umudum yok anası gibi deli

ya ama sende gaz sancısına arıyormuşsun

canımcım valla artık benim elimde dil benim eşşek kızım sokmuş kafayı umarım orda bekler

yok artık bgn son misafirimi agırlıcam sonra valla kimseyi istemiyom yeter daa 4 aydır anam dinim agladı valla
annemle kardeşim artık dönüşümlü gelecekler ben pek bişi yapmam artık çünkü bgn annemde baktı karnım aşagı inmiş
hayırlısı artık allahtan

inci geliyorrr inci geliyorr az kaldıı

kuşumm cok cokk gecmiş olsunn...msj atayım dedim kontör kalmamışş atamadım..
ne olur cok dikkat et dr. dediklerini dinle iş filan yapma sakın..
artık şu misafir olayınıda kapat doğuma kadar...
arada gir haber ver kendinden öpüyorum sizi

görmemişim şeker, uyuyakalmışım koltukta kocişte gitmiş içerde uyuyoooo biz ailecek dana olucesss

önemli değil canımmmm sen uyu karnındaki büyütt..
boşver kücük dana gelince hep beraber büyür koca danalar olursunuz..
hem bak bizim gelinde hamişken hep uyurdu hatta doğuracağı güne kadar düşün yani ama sonrada yeğenip hep uykucu oldu maşallah akşam 8,de yatar sabah 8,de kalkardı gelin zorla geceleri kaldırır emzirirdi düşün..inşallah seninde uyku bebişe gecer..

hoşgeldin canım iyiyiz çok şükür..aynı tas aynı hamam devam yani...minik prensesimiz ve sen de umarım iyisindir...akşamları bekleriz sohbete...

nerdeee öyle uslu uykucu bebek...annem beni ve kardeşimi anlatıyorda!!! eyvahlar olsun yaniii hiçç uyumazmışız huysuz bebeklermişiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…