- 10 Eylül 2009
- 7.621
- 23
- 40
- Konu Sahibi tinkerbell09
sen nasılsın hatıce:86:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ay şu ana kadar iyiydim az önce gereksiz yere eşimi tersledim o da kızdı ve de küstü...
bende iyiyim canım ne olsun tek başıma kukumav kuşu gibiyimm koçiş nöbetci..biraz tv biraz burası takılıyorum işte..sen nasılsın hatıce:86:
bende geldim kızlar
ayy bunu hepimiz yapıyoruzzz..hele ben uykudan kalkınca acayip tesr olurum ve koçişi cok terslerim..:26:
sen onun kalbini alırsınnn..
slm kızlar
bende iyiyim canım ne olsun tek başıma kukumav kuşu gibiyimm koçiş nöbetci..biraz tv biraz burası takılıyorum işte..
hoşgeldinn canımmmm..nasılsınn..
ay ben hele ben...uyku konusunda çok hassasımdır... gece uyandırım adamı itekliyorum...dön öbür tarafa falan diyee bi gün alcak yastığı gidecek öbür odaya
selamm hoşgeldimm şeker..
h.b geçiodum uğrayayım dedim var mı çayınız kahveniz
çok uyudum bugün, çokta yedim... uykum yok valla canım sıkılıyor yaaaa
naapsak kii?
maşallahhh en iyisini yapmışsınn..
eee bilemiyom artıkın ne yapsan.:44:.yapacak bişeyde bırakmamışın ama bilemiyorum..
kociş uyukluyo yaaa
hoşgeldinnnbende geldim kızlar
maleseffff cicim adetim..o kast ettiğini uygulayamam..ama bi öpücükle hallettim işimiayy bunu hepimiz yapıyoruzzz..hele ben uykudan kalkınca acayip tesr olurum ve koçişi cok terslerim..:26:
sen onun kalbini alırsınnn..
slmmslm kızlar
ay sen iiteklion ben bi ara ege aramızda yatarken esımın kolu gelmıs uste...uyku sersemı gece kalktım nasıl vuruyom ona..adam ne oldugunu anlamadı..sonra kendıme geldım özür falanay ben hele ben...uyku konusunda çok hassasımdır... gece uyandırım adamı itekliyorum...dön öbür tarafa falan diyee bi gün alcak yastığı gidecek öbür odaya
çişşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşdiyim de rahat yap...bi çiş molası!!
h.b geçiodum uğrayayım dedim var mı çayınız kahveniz
valla bizimle muhabbet etmekten başka bişey kalmıyo canımcımm..
iyi yaptın canımm..
var var olmazmı ne arzu edersen.
olma mı...
çok uyudum bugün, çokta yedim... uykum yok valla canım sıkılıyor yaaaa
naapsak kii?