- 11 Haziran 2010
- 3.185
- 2
-
- Konu Sahibi tinkerbell09
selam ben geldimmmm...
ama cıkıcam hemen bir bakayım dedim ne yapıyolarr..
normal bişeymiymiş yani doğum kanalına girmesi bebeğin şimdilerde.....
ay kızlar yaa haribo yedim ben bolcana...içim bi hoş olduu
benim bebiş kızmışşşşş
benim bebiş kızmışşşşş
canım hoşgeldinn..fatoş mesaj çekti..bebek doğum kanalına girmiş.dr.alttan muayene etmiş.rahim iyi demiş...herşey yolundaymış...sancılar devam ederse sabah arıycak dr.unu..idrar tahlili yapmışlar oda iyi çıkmış..ama bu tür sancılar olackmış sanırım bundan sonraa.böyle iştee...
mercannn kzçen hayırlı olsunnn...sağlıklı olsunn inşallaahhh...
ayy bi ton işim var..yarın kocişime gidicem amaaa....kalkmak istemiyoruuummmm... :108::102::104:
aman ne tatlı bunlar bbeee...
Şerooo canım burda mısın nasılsın görüşmeyeli?
Yolunda dimi hersey?
o zaman tahmnlerimiz doğru çıktı çünkü bu dönem sıkıntılı oluyor döndükten sonra rahat eder..artık..canım hoşgeldinn..fatoş mesaj çekti..bebek doğum kanalına girmiş.dr.alttan muayene etmiş.rahim iyi demiş...herşey yolundaymış...sancılar devam ederse sabah arıycak dr.unu..idrar tahlili yapmışlar oda iyi çıkmış..ama bu tür sancılar olackmış sanırım bundan sonraa.böyle iştee...
oooofff ben de eşimi kokoreç almaya yolladım...sanırsınki hamile...adet oldum...ben bugunlerde çok fena oluyom...normal bişeymiymiş yani doğum kanalına girmesi bebeğin şimdilerde.....
ay kızlar yaa haribo yedim ben bolcana...içim bi hoş olduu
benim bebiş kızmışşşşş
Ay kusura bakma kuşum yaa, ben geçmişi okuyodum, sonra daldan dala atladım doktorsitesine girdim, orda doktorların varikoselle ilgili sorulara verdiği cevapları falan okuyodum, dalmışım oraya, hiç görmedim senin mesajını :44:
Ben gayet iyiyim çok şükür hayatımherşey yolunda gibi görünüyo şu an için senin de baş ağrıların varmış, dikkat et kendine hayatım, okulda yoruluyosun tabi, iyice de ilerledi artık gebeliğin, neyse ki doğum iznine az kaldı, bol bol dinlenerek, beslenmene dikkat ederek güzel güzel atlatırsın bu dönemi inşallah, akşamları çok ve ağır yemek yeme o da baş ağrısı yapar, doktorunun dediği gibi sık ve az ye olur mu hem senin hem minnak kızının sağlığı için
kızlar merhabalar...:13:
Merhaba hayatım!Hoşgeldin!
Nasılsın?Ege nasıl?Uyuyor mu yoksa?
yok canım onun yerıne ben uyudum bol bol adet olmusum...vallahı eskıden sancı olurdu sımdı hıc olmuyo anlamıyom bı anda gelıverıyo...dogum rahatlattı herhalde...eskıden cok sancılı gecerdı benım...oğlanı yere saldım battanıyenın yorganın ustune..oynuyo oyuncaklarıyla...başın yıne mı agrıyo ...