K.K'dan kopamayan,kafa dağıtmak isteyenler...geyikte buluşalım....

normal bişeymiymiş yani doğum kanalına girmesi bebeğin şimdilerde.....

ay kızlar yaa haribo yedim ben bolcana...içim bi hoş olduu

oh çok şükürr ya rahatladık
demek kanala girmiş sıpacık inşallah vaktinde gelir sağlıcakla

mercannn kzçen hayırlı olsunnn...sağlıklı olsunn inşallaahhh...
ayy bi ton işim var..yarın kocişime gidicem amaaa....kalkmak istemiyoruuummmm... :108::102::104:
aman ne tatlı bunlar bbeee...

mercannn kzçen hayırlı olsunnn...sağlıklı olsunn inşallaahhh...
ayy bi ton işim var..yarın kocişime gidicem amaaa....kalkmak istemiyoruuummmm... :108::102::104:
aman ne tatlı bunlar bbeee...

Canım kocişinin yanına gidiyorsun demek;çok sevindim!
Eminim süper geçecekk :))

Şerooo canım burda mısın nasılsın görüşmeyeli?
Yolunda dimi hersey?

Ay kusura bakma kuşum yaa, ben geçmişi okuyodum, sonra daldan dala atladım doktorsitesine girdim, orda doktorların varikoselle ilgili sorulara verdiği cevapları falan okuyodum, dalmışım oraya, hiç görmedim senin mesajını :44:
Ben gayet iyiyim çok şükür hayatım herşey yolunda gibi görünüyo şu an için senin de baş ağrıların varmış, dikkat et kendine hayatım, okulda yoruluyosun tabi, iyice de ilerledi artık gebeliğin, neyse ki doğum iznine az kaldı, bol bol dinlenerek, beslenmene dikkat ederek güzel güzel atlatırsın bu dönemi inşallah, akşamları çok ve ağır yemek yeme o da baş ağrısı yapar, doktorunun dediği gibi sık ve az ye olur mu hem senin hem minnak kızının sağlığı için

o zaman tahmnlerimiz doğru çıktı çünkü bu dönem sıkıntılı oluyor döndükten sonra rahat eder..artık..
normal bişeymiymiş yani doğum kanalına girmesi bebeğin şimdilerde.....

ay kızlar yaa haribo yedim ben bolcana...içim bi hoş olduu
oooofff ben de eşimi kokoreç almaya yolladım...sanırsınki hamile...adet oldum...ben bugunlerde çok fena oluyom...ay harıbo da süper..bugun bımde gordum bı kavanoz solucanlı harıbo vardı...ay dedım al sunu ye bı gecede...ama yasak banakilo yaparrr
benim bebiş kızmışşşşş

hayırlısı olsun...ne güzelll

Canım benim ne kusuru..İyi yapmıssın oku tabi...
Ohh çok sevindim cnm iyi olmana Allah daim etsın ınsallah
evet canım bir baş agrısı ki alnım ve kafamın üstüü felaket derecede basınclı agrıo kasılıo patlıcak gibi çok korkuorum o zaman işte...
Okul yoruyor benı bir de burda yalnızım falan.Hızlada şişip kilo alıyorum tek dileğim tansiyon olmaması canım.Dediğin gibi az kaldı tatilimi iple cekiorum...

bu arada arkadaslar okulda ınternet kesıldı bı turlu adam gıbı gıremedım bugun...bırsey demeden de ayrıldım gıbı oldu yani kusura bakmayım..

Merhaba hayatım!Hoşgeldin!
Nasılsın?Ege nasıl?Uyuyor mu yoksa?

yok canım onun yerıne ben uyudum bol bol adet olmusum...vallahı eskıden sancı olurdu sımdı hıc olmuyo anlamıyom bı anda gelıverıyo...dogum rahatlattı herhalde...eskıden cok sancılı gecerdı benım...oğlanı yere saldım battanıyenın yorganın ustune..oynuyo oyuncaklarıyla...başın yıne mı agrıyo ...

Ohh ne güzel canım;sancılı olmasın zaten hep böyle rahat ol inşallah...
Ayy yerim ben onu ya masallah ona hayal ettimde ne de tatlıdır şimdi öyle oyuncaklarıyla oynarken;büyüdü de oyun oynuooo sıpa

Evett canım malesef agrıo özellikle aksamları coşuyorr anlayamıorum..Nereye kıme gideyim ne yapayım...Bir de bebek sürekli alta vuruo gibi acıo canım;resmen şeyim ve hemen üstü acıo...

Kızlar kardeşim bizde, sıkılmasın bilgisayarımı ona verecem, takılsın biraz öpüyorum sizi kocaman, haftasonu girmeye çalışırım yine iyi geceler size canlarım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…