K.K'dan kopamayan,kafa dağıtmak isteyenler...geyikte buluşalım....

canımsınnn nasıl dondum hemde:))

bende hayatta yaptıramazdım kimseye ama agdaylada alınca tertemiz oluyor ya o görüntüyü görünce ne kadar mutlu oluyosun rahatlıyosun :))
benide gökçe cesaretlendirdide birini tavsiye etti 1 yıldır da gidiyorum gerçekten işin ehliler valla...
sorsan hala utanırım ama deger diyorum:))

ne güzel kendi saç rengini kullanıyorsun hala peki hiç beyazın yokmu?
ben sırf şu beyazlar yüzünden boyatıyorum yoksa boyattıgım renkle saç rengim aynı :97:

çok ayıp çokkk
kız burda olsan benim gittiğim yere götürürdüm seni nasıl rahatlardın varya...
kız ben hala utanıyorum alan kızda diyoki dilek ne zamandan beri geliyosun hala utanıyosun çekinme utanma bu kadar ya diyo ama onu gel sen bana anlat:))
yinede gidiyorum..:))

Sonunda doktorumu aradım bir güzelde fırçamı yedim gece aramadıgım için bunlarada yaranılmıyo anacım
4 gibi burda ol dedi anlattıgın sancı yalancı dogum sancısı değil dedi bakmamız lazım dedi sanırım rahim açılmasından korktu
yalancı dogum sancısı karın agrısı gibi olurmuş bu arada öle dedi ben hazırlanim yavaştan çıkarım

yok canım bır tane bıle yok genetık zannedersem bızımkılerde cok gec bayezladılar...
nere kayboldunuz hatunlarrrr

benım net gıdıyo sureklı ..ama aksama burdayım kızlarrrrr

kuşum evet yalancı agrılar adet agrısı gıbı sana gece de sordum ya adet gıbı mı dıye...allah korusun ..bencede dr un haklı sana o genıslıgı vermıs ...bıktırcan bunları ...cunku cıddı bırsey cekınmıyeceksın ama ben de kasılırdım aramaya cekınırdım...bencede gıt hemen baksın kızımıza

ayy gerçektenmi canımm hemen git tabi doktoruna anamm bizim kız acelemi ediyor acaba hadi hayırlı haberlerle gel inşallah bitanemm dikkat et kendine :18: :18:
bizi habersiz bırakma bak çok merak ederim ben tamammı balım...

yok canım bır tane bıle yok genetık zannedersem bızımkılerde cok gec bayezladılar...

benım net gıdıyo sureklı ..ama aksama burdayım kızlarrrrr

ayy ne güzel nasıl imrendim bilemezsin çok çekiyorum şu beyaz çıkan saçlardan...bizdede genetik erkenden saçlarımızda beyazlar çıkmaya başlıyor :84: :84:

inş akşam bende girmeye çalışırım vakit bulursam

ayyy valla öyle biyer bilsemm utana sıkıla giderdim napimmmm... :18:

ben cıkıyorum kızlar kocişimle doktora gidicez göz doktoruna...kendinize iyi bakın iyi haftasonları hepinize...fırsat buldukça girmeye çalışırım akşamları...
en kocamanından öpüyorum hepinizi...

tinkerimmmm egemuyu bol bol kokla öp benim yerime

fatoşcum canım sende hemen haberdar et bizi olurmu durumundan

yavyummm önünde tam 9 gün tatil var kocişinle bol bol gezin eglenin beraber vakit geçirin azıcık da olsa doyun birbirinize

şerommmm bu haftamı başlıyor kursun anam Allah yardımcın olsun...

suyum sende kendine iyi bak balımmmm öksürügün devam ediyorsa ayva yapragı iç emi

hatcemmm kırmızıların gelmesine az kaldı ne kadar heyecanlasındır şimdi Rabbim inşallah tez zamanda sabrının mükafatını verir balımmm..içini ferah tut inş ilk seferde tutucak...kendini de öle çok yorma tüpbebek arefesi tamammıııı

pembişimmmmm balım sende kendine çok dikkat et olumsuz şeyler düşünüp kendini yıpratma olurmu canım....dualarımız seninle martın ilk haftası güzel haberler alıcaksın inanıyorum ben

hepinize iyi haftasonlarııııııııı
iyi eglenin haftanın yorgunlugunu atın enerjinizi depolayın inşallahhh

ayy kuzuu hayırlısı olsun :18: bizi merakta bırakma sakınn..
güzel haberlerle gel inşallah

ayy ne güzel nasıl imrendim bilemezsin çok çekiyorum şu beyaz çıkan saçlardan...bizdede genetik erkenden saçlarımızda beyazlar çıkmaya başlıyor :84: :84:

aynen canım bizde de öyle erkenden çıkar beyazlar..
ben de kendi saç rengime boyatıyorum sırf onun için

canım benim ne kadar düşüncelisin çok sağol
öksürüğüm fazla kalmadı geçiyo sanırım :)
sen de kendine iyi bak canım iyi haftasonlarıı

Enemm ben geldim yine kimseler yok...kızlar nerelerdesiniz bakıyım ?

Fatoşş canım şimdi okudum yazılanları ve çok heyecanlandım senin adına.
Açıkçası ben de son bir aydır bebeğin bazı hareketlerini kasıklarımda hissediyorum hatta şeyime vuruyor gibi acıyor.Neden oluyor bilmiyorum ama ben de hepsinde çok korkuyordum ama bebeğin hareketlerinden kaynaklı oluyor biliyorum.

Aman canım dilerim bu bebişler acele etmezde zamanında gelirler.Ama sen dikkat et kendine;panik yapmamaya çalış canım baktın geçmişe o zmn ihmal etmeden doktoruna git.Dediğin gibide bu zamandan sonra çantalarında bi şekilde hazır olması lazım.Allah korusun bebişler acele ederse hersey hazır olmus olur en azından...

kızlar ben geldim, fatoş ne oldu acaba... ben ona dedim sabah ara şu dr.u diye. inşallah sorun olmaz merak içindeyim...

selam kızlar. bende geldim. bugün inanılmaz başım ağrıyor.
neşeli olmaya çalışıyorum ama neşemde yok. kaçmış gitmiş

canım hoşgeldinn..fatoş mesaj çekti..bebek doğum kanalına girmiş.dr.alttan muayene etmiş.rahim iyi demiş...herşey yolundaymış...sancılar devam ederse sabah arıycak dr.unu..idrar tahlili yapmışlar oda iyi çıkmış..ama bu tür sancılar olackmış sanırım bundan sonraa.böyle iştee...

Hoşbulduk hayatım!
Ayy çok şükür haber aldık ya içime su serpildi valla...
Demek bebek doğum kanalına girmiş;ama herşey yolunda çok şükür.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…