- 23 Haziran 2010
- 2.670
- 0
-
- Konu Sahibi tinkerbell09
kıyamam sana ben dondun demek...ben de bekledım seni
iyi fikir aslında ..uygulayayım ben artık sabun tozuna gectım..o da olur canım..hastanelerde kullanılanlar var jel degıl de sıvı dezenfektan...ben onları koymustum..ama sabun su yeterlı olur..zaten fazla dısardan gelene ellettırme kuzunu...
ooof kızım yaaaa...aklın fıkrın tüm muhabbetin cinsellik ayolll..hiç tarzım değil...piyango gibiydi ya.... bu arada çok narin olmak koşuluyla yap anacım...ama senın ıcın isteksizliğin varsa zor olur...zaten hamılelık etkısıyle afedersın kurudur...dogum sonrası da kuruluk oluyo...allah kolaylık versın...
ben de yaptıramam bır kere ablam yapmıstı...dugun oncesı..ruyalarıma gırdı benım de onun da...aynı tarz ruya gormusuz..bır daha da yaptırmadım....hamıleyken de eşim teklıf ettı traş için garibim ...ama şekilden şekle gırdım yıne yaptırtmadım ona...
ben kestırmıstım..yok be o tamamıyle hurafeeee....boşuna vucuttakı vıtamın saclara gıtcegıne kestır daha ıyı...allahtan boya derdım olmadıgı ıcın rahattım hamılelıkte..kendı rengımdeyım ben..bi kere rofle yaptırdım bı daha tovbe demıstım..
ayyy hakkaten yineayıp konu.... :26:
aklım fikrim orda değil..de iştee...
evet canım kuruluk oluyor malesef..çünkü isteksiz oluyorumm.. :26: ama biliyorum eşimm rahat bırakmıycak..e insan hayırda diyemiyor..kıyamıyorr.zaten ayrıyızz... :98:
ağda işinide kendim yapmaya kalksam içimden küfür edip durcam biliyorumm...o yüzden hiiç istemiyorumm..kuaför bulsam giderdim ama...ayyyyyyyyyyyy aşırı utanırım bennnnnnnnn.....
yok canım bır tane bıle yok genetık zannedersem bızımkılerde cok gec bayezladılar...canımsınnnnasıl dondum hemde:))
bende hayatta yaptıramazdım kimseye ama agdaylada alınca tertemiz oluyor ya o görüntüyü görünce ne kadar mutlu oluyosun rahatlıyosun :))
benide gökçe cesaretlendirdide birini tavsiye etti 1 yıldır da gidiyorum gerçekten işin ehliler valla...
sorsan hala utanırım ama deger diyorum:))
ne güzel kendi saç rengini kullanıyorsun hala peki hiç beyazın yokmu?
ben sırf şu beyazlar yüzünden boyatıyorum yoksa boyattıgım renkle saç rengim aynı :97:
çok ayıp çokkk
kız burda olsan benim gittiğim yere götürürdüm seni nasıl rahatlardın varya...
kız ben hala utanıyorum alan kızda diyoki dilek ne zamandan beri geliyosun hala utanıyosun çekinme utanma bu kadar ya diyo ama onu gel sen bana anlat:))
yinede gidiyorum..:))
nere kayboldunuz hatunlarrrr
Sonunda doktorumu aradım bir güzelde fırçamı yedim gece aramadıgım için bunlarada yaranılmıyo anacım
4 gibi burda ol dedi anlattıgın sancı yalancı dogum sancısı değil dedi bakmamız lazım dedi sanırım rahim açılmasından korktu
yalancı dogum sancısı karın agrısı gibi olurmuş bu arada öle dedi ben hazırlanim yavaştan çıkarım
Sonunda doktorumu aradım bir güzelde fırçamı yedim gece aramadıgım için bunlarada yaranılmıyo anacım
4 gibi burda ol dedi anlattıgın sancı yalancı dogum sancısı değil dedi bakmamız lazım dedi sanırım rahim açılmasından korktu
yalancı dogum sancısı karın agrısı gibi olurmuş bu arada öle dedi ben hazırlanim yavaştan çıkarım
yok canım bır tane bıle yok genetık zannedersem bızımkılerde cok gec bayezladılar...
benım net gıdıyo sureklı ..ama aksama burdayım kızlarrrrr
çok ayıp çokkk
kız burda olsan benim gittiğim yere götürürdüm seni nasıl rahatlardın varya...
kız ben hala utanıyorum alan kızda diyoki dilek ne zamandan beri geliyosun hala utanıyosun çekinme utanma bu kadar ya diyo ama onu gel sen bana anlat:))
yinede gidiyorum..:))
ayyy valla öyle biyer bilsemm utana sıkıla giderdim napimmmm... :18:
ayy ne güzel nasıl imrendim bilemezsin çok çekiyorum şu beyaz çıkan saçlardan...bizdede genetik erkenden saçlarımızda beyazlar çıkmaya başlıyor :84: :84:
ben cıkıyorum kızlar kocişimle doktora gidicez göz doktoruna...kendinize iyi bakın iyi haftasonları hepinize...fırsat buldukça girmeye çalışırım akşamları...
en kocamanından öpüyorum hepinizi...
suyum sende kendine iyi bak balımmmm öksürügün devam ediyorsa ayva yapragı iç emi
kızlar ben geldim, fatoş ne oldu acaba... ben ona dedim sabah ara şu dr.u diye. inşallah sorun olmaz merak içindeyim...
Enemm ben geldim yine kimseler yok...kızlar nerelerdesiniz bakıyım ?
Fatoşş canım şimdi okudum yazılanları ve çok heyecanlandım senin adına.
Açıkçası ben de son bir aydır bebeğin bazı hareketlerini kasıklarımda hissediyorum hatta şeyime vuruyor gibi acıyor.Neden oluyor bilmiyorum ama ben de hepsinde çok korkuyordum ama bebeğin hareketlerinden kaynaklı oluyor biliyorum.
Aman canım dilerim bu bebişler acele etmezde zamanında gelirler.Ama sen dikkat et kendine;panik yapmamaya çalış canım baktın geçmişe o zmn ihmal etmeden doktoruna git.Dediğin gibide bu zamandan sonra çantalarında bi şekilde hazır olması lazım.Allah korusun bebişler acele ederse hersey hazır olmus olur en azından...
canım hoşgeldinn..fatoş mesaj çekti..bebek doğum kanalına girmiş.dr.alttan muayene etmiş.rahim iyi demiş...herşey yolundaymış...sancılar devam ederse sabah arıycak dr.unu..idrar tahlili yapmışlar oda iyi çıkmış..ama bu tür sancılar olackmış sanırım bundan sonraa.böyle iştee...
slm sekerlerrrrrrrrrrr