- 23 Haziran 2010
- 2.670
- 0
- Konu Sahibi tinkerbell09
kıyamam sana ben dondun demek...ben de bekledım seni
iyi fikir aslında ..uygulayayım ben artık sabun tozuna gectım..o da olur canım..hastanelerde kullanılanlar var jel degıl de sıvı dezenfektan...ben onları koymustum..ama sabun su yeterlı olur..zaten fazla dısardan gelene ellettırme kuzunu...
ooof kızım yaaaa...aklın fıkrın tüm muhabbetin cinsellik ayolll..hiç tarzım değil...piyango gibiydi ya....bu arada çok narin olmak koşuluyla yap anacım...ama senın ıcın isteksizliğin varsa zor olur...zaten hamılelık etkısıyle afedersın kurudur...dogum sonrası da kuruluk oluyo...allah kolaylık versın...
ben de yaptıramam bır kere ablam yapmıstı...dugun oncesı..ruyalarıma gırdı benım de onun da...aynı tarz ruya gormusuz..bır daha da yaptırmadım....hamıleyken de eşim teklıf ettı traş için garibim ...ama şekilden şekle gırdım yıne yaptırtmadım ona...
ben kestırmıstım..yok be o tamamıyle hurafeeee....boşuna vucuttakı vıtamın saclara gıtcegıne kestır daha ıyı...allahtan boya derdım olmadıgı ıcın rahattım hamılelıkte..kendı rengımdeyım ben..bi kere rofle yaptırdım bı daha tovbe demıstım..
canımsınnn nasıl dondum hemde:))
bende hayatta yaptıramazdım kimseye ama agdaylada alınca tertemiz oluyor ya o görüntüyü görünce ne kadar mutlu oluyosun rahatlıyosun :))
benide gökçe cesaretlendirdide birini tavsiye etti 1 yıldır da gidiyorum gerçekten işin ehliler valla...
sorsan hala utanırım ama deger diyorum:))
ne güzel kendi saç rengini kullanıyorsun hala peki hiç beyazın yokmu?
ben sırf şu beyazlar yüzünden boyatıyorum yoksa boyattıgım renkle saç rengim aynı :97:
ayyy hakkaten yineayıp konu.... :26:
aklım fikrim orda değil..de iştee...
evet canım kuruluk oluyor malesef..çünkü isteksiz oluyorumm.. :26: ama biliyorum eşimm rahat bırakmıycak..e insan hayırda diyemiyor..kıyamıyorr.zaten ayrıyızz... :98:
ağda işinide kendim yapmaya kalksam içimden küfür edip durcam biliyorumm...o yüzden hiiç istemiyorumm..kuaför bulsam giderdim ama...ayyyyyyyyyyyy aşırı utanırım bennnnnnnnn.....
çok ayıp çokkk
kız burda olsan benim gittiğim yere götürürdüm seni nasıl rahatlardın varya...
kız ben hala utanıyorum alan kızda diyoki dilek ne zamandan beri geliyosun hala utanıyosun çekinme utanma bu kadar ya diyo ama onu gel sen bana anlat:))
yinede gidiyorum..:))