- 30 Temmuz 2009
- 7.243
- 0
-
- Konu Sahibi tinkerbell09
allah razı olsun valla ztn çok seviyom onu öle rahatlatınca faan tabi sizdende nesliyle yavrumuda korkudan dogurttum valla
can bebe dediğin kendin için lohusa kilodumu tam anlamadım ayy hem çok heyecanlı hemde stresli ya eksik olursa
:)))keşkee aklımada gelmedi hiç ya
akılsız başın cezasını çektim yani:)))
oyy kıyamamneyse bidahakine bakarsın artık canım :)
kızlarr ben haftaya izinli olucam inşallahh...yoğunluktan dilekçemi yazabilirsem ...
kociş rahat bırakmıycak biliyorumm.yaramaslık yapabilirmiyizkiii.... :78: :26: :26: :26:
birdaha olursa ilk yapacagım şey kesinlikle gidip bakmak:))
ayy yarın olsada bende gidip bakım yapsam kendime...yarın çok işim var çok...güzellik merkezine gidip agda yaptırcam sonra kuaföre gidip boya yaptrıcam sonra evde kendi bakımlarımı uygulucam ohh :))
çok seviyorum bakım yapmayı acayip zevk alıyorum...
canım can bebe,bebek için alt açma bezi hazır satılıyo
ondan kullanıyosun kirlenince sarıp çöpe atıyosun
büyük marketlerde var :)
ayy ne güzelllllll ben de çok severim ama hamileyken saç baş pek bakım olmuyor
yani yine düzleştiriyorum fönletiyorum ama boyanması gerek bi de uzadı iyice ama hurafeden dolayı
kestirmiyorumdaartık kısmetse lohusalıktan sonra şöyleee güzel bi bakım yaptırırım
wuuuuuu haftaya izinliyiz hııııııı
bilemiyorum yapabilirmisinizkiii izin versekmii
şaka bi yana canım bence doktoruna danış bi sakınca yoksa neden olmasın
dr.ada sormaya utanırım..kürtajı yapan dr.a gidicem üçlü içinn...erkek..hoş kadın dr.unmada soramadıydımmm...
hee bak ondan haberim yoktu alim baree saolun canlar
ama zaten hamilelik insanı güzelleştiriyorki dimi ama ayrıca bir bakım yapmasına gerek kalmıyor insanın
ama zaten hamilelik insanı güzelleştiriyorki dimi ama ayrıca bir bakım yapmasına gerek kalmıyor insanın
ben çıkıyorum kızlar öğlen paydosu hepinize afiyet olsun
ay ben bu kızı yirim yaa..nasılda gönül alıyorr..
valla kendi adıma konuşayımm.bi süpürgem eksikk.saçlarımı kestiremiyorumm.boyatamıyorumm.ayyy memlekettee iyi bi kuaför bulsamda orda şey ettirsem ağda işini...ama hiç gitmedimm.çok utanırımm yaaa... :26:
kıyamam sana ben dondun demek...ben de bekledım senigünaydın kızlarrrrr
anam geçmişi okurken kalbim hızlı hızlı atmaya başladı fatoşumun yazdıklarını okuyunca :18:
çok korkmuşsun canım benim ya ama şimdi daha iyiymişsin çok sevindim...
artık büyüyor inci'miz sıgamıyor annesinin karnına biran önce çıkmak istiyor dar geldi ona oralar:))
oyy yavru ya yavruuu küçük yavru yerim ben onu
ayy dün akşam gelemedim topiğe ne güzelde yalnızdım eşim geç geldi ama bana bi faydası olmadı( elektrikler kesildi...dondum elektirikler gelene kadar...bide aşşagıdaki şartel atmış keşke gidip baksaymışım yoksa elektrik varmış yani salak gibi uyudum bende
iyi fikir aslında ..uygulayayım ben artık sabun tozuna gectım..o da olur canım..hastanelerde kullanılanlar var jel degıl de sıvı dezenfektan...ben onları koymustum..ama sabun su yeterlı olur..zaten fazla dısardan gelene ellettırme kuzunu...allah razı olsun valla ztn çok seviyom onu öle rahatlatınca faan tabi sizdende nesliyle yavrumuda korkudan dogurttum valla
evet canımcım roxı bayıldım ben de valla bak ben ne yaptım birinden duymuştum ozellikle astım hastaları için yapılıomuş kalıntıları engellemek için ılık suya 1 çay bardagı koydum iyice eritttim öle döktüm makinaya sanırım böle 2 kez durulamaya gerek kalmıcak ama bi bitsin içime sinmezse durularım
bende yapıcam biberonu zaten cam aldım kaynatmam yeter sanırım memesini falanda öle yapıcam
ya ben o losyonlara pek ısınamadım biliomusun sabun koyucam gelen elini yıkasın die
can bebe dediğin kendin için lohusa kilodumu tam anlamadım ayy hem çok heyecanlı hemde stresli ya eksik olursa
ooof kızım yaaaa...aklın fıkrın tüm muhabbetin cinsellik ayolll..hiç tarzım değil...kızlarr ben haftaya izinli olucam inşallahh...yoğunluktan dilekçemi yazabilirsem ...
kociş rahat bırakmıycak biliyorumm.yaramaslık yapabilirmiyizkiii.... :78: :26: :26: :26:
ben de yaptıramam bır kere ablam yapmıstı...dugun oncesı..ruyalarıma gırdı benım de onun da...aynı tarz ruya gormusuz..ay ben bu kızı yirim yaa..nasılda gönül alıyorr..
valla kendi adıma konuşayımm.bi süpürgem eksikk.saçlarımı kestiremiyorumm.boyatamıyorumm.ayyy memlekettee iyi bi kuaför bulsamda orda şey ettirsem ağda işini...ama hiç gitmedimm.çok utanırımm yaaa... :26:
bende seni yirim bak zaten çok acıktım
oyyy kıyamam sana...eger canım yapabilirsen uclarından azıcık azıcık kendin kes bişey olurmuki??
ilk agda yaptırınca bende ne kadar utandım ne kadar çekindim gitmeye büyük bir cesaret toplayıp gitmiştim utancımdan sesimden cıkmıyodu düşün:))
şimdi alıştımmı yoo yine utanıyorum ama öle temiz görüncede degiyo be diyorum:))
ooof kızım yaaaa...aklın fıkrın tüm muhabbetin cinsellik ayolll..hiç tarzım değil...piyango gibiydi ya.... bu arada çok narin olmak koşuluyla yap anacım...ama senın ıcın isteksizliğin varsa zor olur...zaten hamılelık etkısıyle afedersın kurudur...dogum sonrası da kuruluk oluyo...allah kolaylık versın...
ben de yaptıramam bır kere ablam yapmıstı...dugun oncesı..ruyalarıma gırdı benım de onun da...aynı tarz ruya gormusuz..bır daha da yaptırmadım....hamıleyken de eşim teklıf ettı traş için garibim ...ama şekilden şekle gırdım yıne yaptırtmadım ona...