- 10 Eylül 2009
- 7.621
- 23
- 40
- Konu Sahibi tinkerbell09
Tinkeeerrr, hoşgeldin balıııımm
hoşbulduk fıstık nasılsın...bi uyumuşum bi uyumuşum vallahi oh dinlendim şimdi..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tinkeeerrr, hoşgeldin balıııımm
Kızlar kardeşim bizde, sıkılmasın bilgisayarımı ona verecem, takılsın biraz öpüyorum sizi kocaman, haftasonu girmeye çalışırım yine iyi geceler size canlarım
Kızlar kardeşim bizde, sıkılmasın bilgisayarımı ona verecem, takılsın biraz öpüyorum sizi kocaman, haftasonu girmeye çalışırım yine iyi geceler size canlarım
Ohh ne güzel canım;sancılı olmasın zaten hep böyle rahat ol inşallah...
Ayy yerim ben onu ya masallah ona hayal ettimde ne de tatlıdır şimdi öyle oyuncaklarıyla oynarken;büyüdü de oyun oynuooo sıpa
Evett canım malesef agrıo özellikle aksamları coşuyorr anlayamıorum..Nereye kıme gideyim ne yapayım...Bir de bebek sürekli alta vuruo gibi acıo canım;resmen şeyim ve hemen üstü acıo...
yavyum sen bugun gıtmedınmı kızzzkusura bakma net gıttı muhabbet yarım kaldı bugun
şarzım bitiyoo...şarza taktığım anda kapanıyo bu dangalakkk...gelirim birazdann..
ama olmazki ya ne gıcık notebookun (
bende az fırsat bulmuşken giriyim dedim ama şimdilik çıkmam lazım yine gelmeye çalışırım öptüm hepinizi
geldimmmmm....
ama büyük bi acıynan geldimm.kapının koluna topkekimi çarptımm..içimdede brşey yoktuu..yandımm anacıımmm...
canım laptobumu yeni aldığım halde bozuldu ve üstüne üstlük servis gördüğü halde yine bozuk..değiştirmek istiyorum ama...yan çiziyo hipneler...
ben geldim ama kimsecikler yok(
eyyy ahalii nerdesiniz :107:
çık çık çık çık çık ortaya çık:))
fatoşummm canım benim tehlikeli bi durum yokmuş incimiz kanala girmiş o yüzden bu kadar sancı veriyormuş annesine oyy...çok sevindim canım iyi olmana kendine dikkat et
mervecim canım bu aralar baş agrın çokmuş çok geçmiş olsun canım...az kaldı izine inşallah bol bol dinlenirsin son dönemlerini evde rahat bir şekilde geçirirsin tatlım...
ay bi o birde ayağını vurup o serce parmagın acısı yok mu berbat ..geçmiş olsun kız...
kızlaaaaaaar yoksunuzmuu.yarın yolculuk varr.çıkarım ben birazdan...uykum geldii.dr.a falan gittiğimde haber veririm.ama herzaman giremem..haberiniz olsunnn..öptümm siiiiziii...
kız çok fena olmaya başladı göründüğü gibi melek değil..tam bir şam şeytanı...tam bir özgür ruh sıkıntıya gelmiyo...sürekli muhabbet ilgi gezmek istıyo...masum masum oyuncaklarıyla oynasa keşke...bı de arada alıyo kafaya denk gelıyo oyuncak çığlık çığlığaaaöle şte...allttaki baskıyı son aya kadar hissetceksınız canım ee kolay degıl canında can var yanı...
ben geldim ama kimsecikler yok(
eyyy ahalii nerdesiniz :107:
çık çık çık çık çık ortaya çık:))
fatoşummm canım benim tehlikeli bi durum yokmuş incimiz kanala girmiş o yüzden bu kadar sancı veriyormuş annesine oyy...çok sevindim canım iyi olmana kendine dikkat et
mervecim canım bu aralar baş agrın çokmuş çok geçmiş olsun canım...az kaldı izine inşallah bol bol dinlenirsin son dönemlerini evde rahat bir şekilde geçirirsin tatlım...
yarın gitçem gülüm iş çıkışı otobüse yetişmekle uğraşamdım..bide eşim gece nöbetinde..
sabahtan gidicem inşallahh...
mervecim sana cevap yazacaktım..benim pc bozuldu pat diye kapanıyorr...o yüzden kusuruma bakmayın sakınn... sağol canım..gidicem eşimin yanına..önümüzdeki haftada izin aldımm.. :97
bu arada yarım yamalak ağda yaptımm.anammmmmmmmm...
yok yaa karnım büyyünce inşallah kuaförden başka türlü olmazzz...:26:
fatooşşş hoşgeldiiinnn...
merveee hoşgeldiiinnnn...
iyimisin fatooşşş....