K.K'dan kopamayan,kafa dağıtmak isteyenler...geyikte buluşalım....

Hoşbulduk hayatım...
Sen yavastan gidionn sanırım yarında yolculukk var hem de sonu çok tatlı bir yolculk demi:)

ayy sormaaaa...sankim ilk kez buluşucaz aşkitomlaa... :98:
iş çıkışı kayınvalidem aradı..kaçta geliyosunn yarın gideriz dr.a diyo..diyorum hafta içi giderizz..hııı gel gel yarın gidelim diyoo... dikkatinizi çekerimm GİDELİMMM... :26: ama belki ben kocişimle bş başa gitmek istiyorummm...
neyse fesatlık etmiyimm.gelsin barimmm...

selam şeker parelerimmmm

merak etmişsiniz çok saolun aslında elifim saolsun yanlız bırakmadı

şimdi gittim alttan muane oldum bu arada doktora gitmeden önce wc gittigimde kahverengi leke geldi
alttan muanede bir sorun çıkmadı şükür ult bakıldı bebegin kafası dogum kanalına girmiş dedi
ama bu erken dogum habercisimi bilmiyorum
doktorcum bugun hastanede yatmam gerektigini söledi ben istemedim o yuzden kabul etti minoset içicem birazdan eger yine olursa gece kaç olursa olsun geleceksin dedi
yani doktor öle telaş edecek birşey sölemedi ama bebegn kanala girmesi ne demek bilmiyorum birde o kadar yoruldum ki araştıramadım da bu dönemde normalmi herkese olurmu bilmiyorum

işte bende bu kadar canlarımm

ee her seferinde ilk kez buluşmak gibi tat olmazsa olmaz ki:)
ayy heves etmiştir canım belkı bu seferlik gelsın bakalım sen bebişini düşün gerisi teferruat:)

hoigeldın canım!haberlerini bugün topikten öğrendim sonrada doktorun çağırdığını yazmışsın.çok şükür ki Elif bize haber getirdi senden.İçimiz rahatladı iyi olduğunu duyunca.Canım ben de bilmiyorum ne demek aceğ bebeğin doğum kanalına girmesi.Erken diye böyle şeyleri araştırmadık ki...
Ama çok şükür ki sen iyisin bebişte iyi...Sen bu tür bir ağrın olursa hemen ara doktorunu hatta git canım.İnşallah tekrarlamaz bir daha ve hersey güzel gider İncimizzde zamanlıca gelir annesine

gülüm menim ne demekkk..
fatoş dikkat et aman diyimmm...aman iş yapmaa...yat mümkün mertebe...leke geldiğini söylememiştinn... ne inatçısınn..kal işte hastanede ..(bunu diyende hastane yüzünden kocasıyla kavga etmedi sanki..)neyse inşllah şimdilik gerek kalmazz..
dikkat ett....

hoşbuldum canımmm
ya imdi baktım netten de en erken gelen 35 haftadan sonra iniyor falan yazmışlar benim bu eşşek sıpası kesin erken gelecek :18: :18:
Allahım saglıkla gelsinde zamanını artık umursamıyorum

ooof gene de özle bı an yan..neyse yazık oda heves edıyordur boşver dıgerınde gıdersın kocanla..arada olur ole...sen daha dur hele bebegın doğsun nasıl kıskanıyo ınsan kaynanasından ben cok kıskanmıstım ya...

canım ben doguma yakın kanala gırer dıye bılıyorum...:26:ama dr un senı rahatlattıysa bı problem yok aman fatos şakaya gelmez en ufak bır seyde ara sor dr una...kızımız çok yaramaz olcak belli annesi..benim nacizane tavsiyem bol bol uzan aşağıdaki baskıyı bölece haffletmiş olursun canım

ee her seferinde ilk kez buluşmak gibi tat olmazsa olmaz ki:)
ayy heves etmiştir canım belkı bu seferlik gelsın bakalım sen bebişini düşün gerisi teferruat:)

severim kız ben kaynanamı..cadıdır accık ama dışarıya karşı..bana henüz dokunmadıı...
gelsn gelsinn..bebek sağlıklı olsunda sülalecek gelsinlerrr...

ben de bakındım canım forumları okudum biraz.dediğin gibi genelde hep 35ten sonra oluo bu durum sanırım ama sen sakın moralini bozma olumsuz düşünme dediğin gibi gelirlersede saglıkla gelsınler ınsallah vallahi canım benım kızımda çok tuhaf bende hareketlerını nerdeyse seyımde hissediorum ve söyluorum uzun süredir kahverengiye yakın akıntım var aklımda hep erken dogum var ister istemez

tabki de sağlıklı olsun da nasıl olursa olsun öle de hep...arkadasın bebegı 5 bucuk aylık dogmustu ...ama sımdı 3-4 yaslarında ..allah buyuk hayatım..zaten 34.haftaya kadar sabretsın sonra sen de rahat edersın..ondan sonra doğcak mı doğsun kerata...

valla en son çıkarken dedim ki oguz bey evde börek var benim canım onu istiyo şimdi sen dersen ki kesin gitmemelisin gitmicem ama ben kalmak istemiyom dedim oda döndü anneme al şunu ayşe hanım başımdan benim dedi sonra dedimki bşi olmaz dimi dediki ayy yedin ömrümü bişi olcana emin olsam imza alırım dedi işte o zmn rahatladım
dinleniyorum artık çok fazla dinleneceksin dedi çünkü az şişşmiştim şimdi iyice şişerim

neslicim bende şimdi okudum evet yani artık kesin eminim bu kız zamanını beklemicek okuduklarım göre en fazla 5 haftam var sanırım
işte bgn çok yoruldum ama artık dinlencem kimse kusura bakmasın misafir falan da artık kabul etmicem

kızlar benm de son haftalarımda kahverengı akıntım gelmişti..bebek aşağıyı zorladığı için gelebılıyormuş..ben de nişan mı diye düşünmüştüm...ama dr değil demişti..gerçi o akıntıdan bı hafta sonra dr a sezeryan oncesı muayeneye gıttım.sabahtan da hafıf agrım vardı..nst de sancı çıktı ama ben farkında değilim...hemen o gun sezeryana aldı benine oldugumu anlamamıstım..bu bebeklerın sağı solu belli olmuyor..dediğim gibi ikinizde bol bol uzanın bence...

ay ne misafiri deli almıcan tabi...

alttan muane oldunmu hiç ??? ben bgn oldum mesela kanama falan yok bende nişan die korkmuştum
bide bel agrısı diyorlar ki dogum belden gelirmiş valla mervecim sende dikkat et bol bol uzan
rabbim hayırlısını versinn

evet en azından 34 e kadar beklese akcigerleri oluşsa küveze gerek kalmasa gerçi Allahtan gelene yapabilecegim bişi yok dua edip duruyorum
ama dedim ya artık eminim bu kız erken gelecek bende ona göre hazırlıgımı tamamlamalıyım

ayyy doktorcuğu bile bezdirmişinn..huysuzzz.aksiii..cadııı...inatççııı.... :94:
ama ne yalan söyliyim bende sevmiyorum hastaneyi..kim severki.eksikliğinide göstermesin Rabbim ama..ilk gebelikte kanamam varken eşimle kavga etmiştimm.düşecek belli bişey niye boşuna yatayım hastanede diyee...neyse geçti gitti..hatırlamak manasızz..:82:

ben çıkıyorum kızlar çok uykum var dün gece de uyuyamadım adam gibi sabahta çok erken kalktım yarın accık dinlensem bare

öpüyorum hepiniziiiii hepinizide çok seviyorum iyiki varsınızzz

elif iyi tatiller canım kocişinle fazla yorma adamı ve bebegimizi

ahh canım bir ay daha var benim önümdedayanmam lazım ama zorlanmaya başladım malesef.Allah yardımcımız olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…