K.K'dan kopamayan,kafa dağıtmak isteyenler...geyikte buluşalım....

canım sonlarına doğru tekrarlayabılır dıyordu bı yerde allah yardımcın olsun zor vallahı...

off evet ya ben de okumuştum umarım geçicidir

birazdan gelırler öle saatı ya...dun aksam muhabbetı cok guzeldı akşamları gırersen gel canım

evet okudum canım..akşam elif çağırmıştı ama çok uykum vardı
gelemedim hemen çıktım..ama gelirim yani genelde akşamları
nette oluyorum :13:

sucum senın 31. hafta doluyo maşallah ya..daha dün sevindik haberine karnın ne alemde ..

ayy dimi canım ne çabuk geçiyor zaman maşallah :)
karnım o kadar büyük değil bi ara hızla şişti sanki ama şimdi durdu gibi :)
sanırım son ay da çok büyüyomuş

anladım sen şimdi hamilelikten erkenden uyuyorsundur..ben öleydim 9 dedinmi yatak şimdi ege uyusada azcık tv ızlesem azcık pc ye takılsam derken saat 12 yı buluyo sabahta 6 da kalk borusu gıbı agucuklar başlıyo oğlanın yatakta...ben eşimin yanına koyuyom o alıyo benım yanıma koyuyo..garıbım şaşkına dönüyo arada..ama uykusuzluk berbat bı seymıs ya..

ayy dimi canım ne çabuk geçiyor zaman maşallah :)
karnım o kadar büyük değil bi ara hızla şişti sanki ama şimdi durdu gibi :)
sanırım son ay da çok büyüyomuş

ben 8.ayda acayıptım ya..hele 9.ayda görsen..elife msn de son ayki göbeğimi gösterdim de şok olmuştu o ne be diye kalmıştı..ama korkunc buyuktu benımkı..aman buyuk olmasın çatlamassın işte ne guzel..

yavrum kıyamam ona..of evet insan uykusunu alamadı mı
kötü oluyo ya..ben aslında çokta erken yatmıyorum diziler bitiyo işte
11 de sonra bi yarım saat nete bakınıp yatıyorum 12'yi buluyo :)
kısmetse bi kaç ay sonra ben de çok arıcam uyumayı

:99::101::102::103::104::111::113::118::120::121::122::126::125::123::127::131::132:

ay kızlar yeni keeşfettim bu gülücüklerin devamı varmış...

Men deldiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiimmmm
Suuuuuuuuuuuuu hoşgeldin kuzum naber ösledim kız seni, bundan sonra ben burdayım seni de beklerim sık sık, tıpkı eski günlerdeki gibi

ayy inşallah çatlamaz

ben 8.ayıma kadar oooh çatlamadım daha da olmaz derken..8.ayın sonunda başladı çatlamaya..sezeryan oldumda tam hafta dolmadı dolsaydı baya baya yarılcaktım herhalde ..şimdi ise bıkını bolgemde sadece yanı donsuz çıkmazsam problem yokbikiniyle belli olmuyo...hatta 5.ay bıttı dogumdan sonra renklerıde kayboldu cok ıncelenıyrse bellı..ama ılk etapta baya bellıydı...

Men deldiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiimmmm
Suuuuuuuuuuuuu hoşgeldin kuzum naber ösledim kız seni, bundan sonra ben burdayım seni de beklerim sık sık, tıpkı eski günlerdeki gibi

hoşbulduk canım sen de hoşgeldin
canım benim valla ben de özledimm ne zamandır karşılaşamıyoruzz
ben iyiyim çok şükür sen nasılsın canım

eheheh ay ne güldümm
o zaman garantisi yok yaa her an çatlayabiliriz biz dee napalım artık kısmet

eheheh ay ne güldümm
o zaman garantisi yok yaa her an çatlayabiliriz biz dee napalım artık kısmet

dalga geçtiğime bakma ilk başta baya takıyordum hanı kalça baldır neyse de gobekte olunca ınsan hoşlaşmıyo..artık alıştım onlarla yaşamaya..

dalga geçtiğime bakma ilk başta baya takıyordum hanı kalça baldır neyse de gobekte olunca ınsan hoşlaşmıyo..artık alıştım onlarla yaşamaya..

dimii yaa öyle ama napalım elimizden geleni yapıyoruz
bebe yağı badem yağı bol su vs..artık olursa da yapcak bişe yok

selam kızlarrr naberrr :87:
ayy off benim bulantılarım geri başlıyo heralde
bi kaç gündür kusuyorum özellikle kahvaltıdan sonra

hadi yaa...valla üzüldümm...benim olmuyor ama hala dişlerimi fırçalayamıyorummm...

:99::101::102::103::104::111::113::118::120::121::122::126::125::123::127::131::132:

ay kızlar yeni keeşfettim bu gülücüklerin devamı varmış...

bende görmemiştim kızz...nirden buldunnn...

kızlarr ben karnıma bastırınca özellikle sağ tarafıma acıyo..normalmii.bebikimmi var orda... :26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…