- 10 Eylül 2009
- 7.621
- 23
- 40
-
- Konu Sahibi tinkerbell09
kimse yok muuuuuuuu
canım sonlarına doğru tekrarlayabılır dıyordu bı yerde allah yardımcın olsun zor vallahı...
birazdan gelırleröle saatı ya...dun aksam muhabbetı cok guzeldı akşamları gırersen gel canım
sucum senın 31. hafta doluyo maşallah ya..daha dün sevindik haberine karnın ne alemde ..
off evet ya ben de okumuştum umarım geçicidir
evet okudum canım..akşam elif çağırmıştı ama çok uykum vardı
gelemedim hemen çıktım..ama gelirim yani genelde akşamları
nette oluyorum :13:
ayy dimi canım ne çabuk geçiyor zaman maşallah :)
karnım o kadar büyük değil bi ara hızla şişti sanki ama şimdi durdu gibi :)
sanırım son ay da çok büyüyomuş
anladım sen şimdi hamilelikten erkenden uyuyorsundur..ben öleydim 9 dedinmi yatak şimdi ege uyusada azcık tv ızlesem azcık pc ye takılsam derken saat 12 yı buluyo sabahta 6 da kalk borusu gıbı agucuklar başlıyo oğlanın yatakta...ben eşimin yanına koyuyom o alıyo benım yanıma koyuyo..garıbım şaşkına dönüyo arada..ama uykusuzluk berbat bı seymıs ya..
ben 8.ayda acayıptım ya..hele 9.ayda görsen..elife msn de son ayki göbeğimi gösterdim de şok olmuştu o ne be diye kalmıştı..ama korkunc buyuktu benımkı..aman buyuk olmasın çatlamassın işte ne guzel..
:99::101::102::103::104::111::113::118::120::121::122::126::125::123::127::131::132:
ay kızlar yeni keeşfettim bu gülücüklerin devamı varmış...
ayy inşallah çatlamaz
Men deldiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiimmmm
Suuuuuuuuuuuuu hoşgeldin kuzum naberösledim kız seni, bundan sonra ben burdayım seni de beklerim sık sık, tıpkı eski günlerdeki gibi
Men deldiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiimmmm
Suuuuuuuuuuuuu hoşgeldin kuzum naberösledim kız seni, bundan sonra ben burdayım seni de beklerim sık sık, tıpkı eski günlerdeki gibi
aa ben de yeni gördümm daha
ben 8.ayıma kadar oooh çatlamadım daha da olmaz derken..8.ayın sonunda başladı çatlamaya..sezeryan oldumda tam hafta dolmadı dolsaydı baya baya yarılcaktım herhalde ..şimdi ise bıkını bolgemde sadece yanı donsuz çıkmazsam problem yokbikiniyle belli olmuyo...hatta 5.ay bıttı dogumdan sonra renklerıde kayboldu cok ıncelenıyrse bellı..ama ılk etapta baya bellıydı...
eheheh ay ne güldümm
o zaman garantisi yok yaa her an çatlayabiliriz biz dee napalım artık kısmet
gülücüklerin orda fazlası varya oraya tıklayınca geliyo...oooh yeni öğrendiğim kelime gibi hemen cümle içinde kullanayım bari..:122:
dalga geçtiğime bakma ilk başta baya takıyordum hanı kalça baldır neyse de gobekte olunca ınsan hoşlaşmıyo..artık alıştım onlarla yaşamaya..
selam kızlarrr naberrr :87:
ayy off benim bulantılarım geri başlıyo heralde
bi kaç gündür kusuyorum özellikle kahvaltıdan sonra
:99::101::102::103::104::111::113::118::120::121::122::126::125::123::127::131::132:
ay kızlar yeni keeşfettim bu gülücüklerin devamı varmış...