- 26 Ağustos 2009
- 7.070
- 0
-
- Konu Sahibi tinkerbell09
Günaydın bacular Şeronuz geldiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
Ben de 4 günde becerebilmiştim, düşünün artık bukadar kudurukluğa rağmenhem de balayında otel odasının banyosunda, lavabonun üstüne oturtmuştu kociş ayyyyyyyyyyyyyyy hiç unutmam o anları
Oy oy oy yesin teyzesi onun pipisiniiiiiiiiiiiben de seninkinin pipisi var gibi hissediyom ama hadi bakalım hayırlısı
Benim minnakımın da pipisi varmış ama görmek nasip olmadıbidahaki sefere artık inşallah...
günaydın zehselim hoşgeldin canım ben kendie adıma iyiyim sen nasılsın?
kuzucugun çok yaramazmış iyi başedebiliyorsun
11 bitecek az kaldı teyzesi... haftaya dr. amcası görcekmi pipi falan acaba? ne heyecanlıyımmmm
Kızlaaaaaaaaarrr haftaya kursum başlıyo yaaucunda para olmasa ve bizim de bu paraya çok ihtiyacımız olmasa hiç çekilir çile değil hem okul hem kurs ama napalım katlanacaz mecbur
Artık hafta içleri, öğlene kadar okulda derse girecem, öğleden sonra da velilere bilgisayar kursu verecem akşama kadarAllah bana kolaylık versin valla
hosbulduk canım nasılsın
anammmmmmmm..abdestim kaçtıııı....ne diyo bu kızzzzz.....
lavabonun üstü falannnn.......
ayyy antalya-kaşş balayı yerimizz...müthişti..bi de o işi başarabilseydikk. :26:çok kasıyodum kendimiii...
hiç düşünme onu artık, ben düşünsem şimdi tekrar hamiş olmazdım... topla kendini çalış yawrucummm... daha dur ne pipiler görcess biz di mi ama? valla benim yanlışlıkla 3 tane oluyodu
oyyy maşalahh hemencikde 11 hafta olmuş çabuk büyüyo sıpalar:)
nedense benim içimden hep kızın olucakmış gibi geliyor artık bir kaç hafta içinde ögreniriz alırız haberlerini
banada kızmış gibi geliyor aman ne farkeder ilk sonuçta... benim derdim şu biopsi sonucu:26:
İyiyim tatlım yaa, maşşallah rüzgar ne yakışıklı olmuş öyle, şimdi yanında olsam da yesem o tontiş yanacıklarını
sagol canım benım büyüdü kerata bugün çektım resmını daha hemen ekledım en yenı halı oglumun Allah ım sanada saglıklı bebekler nasıp etsın ınsallah
Aaaaaaaamiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiinnnnnnkızlar amin deyin bakem, geldiğimde görecem hepinizin aminini haaaaa
Kızlaaaaaaaaarrr haftaya kursum başlıyo yaaucunda para olmasa ve bizim de bu paraya çok ihtiyacımız olmasa hiç çekilir çile değil hem okul hem kurs ama napalım katlanacaz mecbur
Artık hafta içleri, öğlene kadar okulda derse girecem, öğleden sonra da velilere bilgisayar kursu verecem akşama kadarAllah bana kolaylık versin valla
banada kızmış gibi geliyor aman ne farkeder ilk sonuçta... benim derdim şu biopsi sonucu:26:
anammmmmmmm..abdestim kaçtıııı....ne diyo bu kızzzzz.....
ayyy antalya-kaşş balayı yerimizz...müthişti..bi de o işi başarabilseydikk. :26:çok kasıyodum kendimiii...
Naneeeeeeeeem ballı bööreğim sana bişey soracaktım kaç gündür msn.de göremedim, burdan soriyim, kocişin L-Arginine'yi günde kaç tane alıyo tatlım :44:
ıyıyım canım bende hem oglumu oynatıyorum hem sıze yazıyorum işte sorma çok yaramaz ama olsun deger herseye canım oglum basetmek zorundayım valla tuvalate zor gıdıyorum bazen evde tek basımayım oldukça zor oluyo ama olsun annelık kolay degıl
delüüü kızzzz Allah seni napmasın emi
demekki yanlış yerlere gitmişiz balayı için
günde 1 tane alıyor canım...tekrar doktora gitti benim kocişim kaan aydosa o doktorda testojelle bi hap daha verdi kocişimin bir sürü ilacı oldu bu kadar yüklenmek de istemiyor aslında bırakayım diyoda ben izin vermiyorum digerlerini bırak diyorum:))
oyyy oyyy yerim ben onu yerrr
ewet canım çok haklısın ama yinede hiçbir şeye degişmez insan anneliği
tabiki canım önemli olan saglıklı olması inş ölede olucak buna inan tatlım...kötü düşünme sakın
ne zaman belli olucak biopsi sonucu?
Kızlar benim dersim başlamak üzere, mucu mucu öptüm hepiniziarada yine kaçar kaçar gelirim ben baş baaaaaşşşşş
Aaaaaaaamiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiinnnnnnkızlar amin deyin bakem, geldiğimde görecem hepinizin aminini haaaaa
bızımde ayın 24ünde tam 4 ay doluyo ve 5. aya dogru ılerleyecegız ınsallah
1 martta yapılacak çok az kaldı. 3 haftadada rapor verilir ama biz ilk hafta öğreniriz sanırım ne olup-olmadığını... yani martın ilk haftası benim için zor geçecek...
AY EVET ZARARLI BIZDE HALA DAHA KULLANMIYOZ KABLOLAR HERYERDE..AMA EN BAS BELA TELEFONLAR Kİ ELİMİZDEN DÜŞMÜYOR...vallahi dünde iyiydim canım ama saatim saatime uymadığı için geçti mi diyemiyorum...
göbüşümün resmini atıcam atamadım pc ye bi türlü...kociş wirelessı kapatmış, ewde kabloyla geziyoruz yaaa
LAVABO MUUU...HEM YAPAMIYORDUN HEM DE O POZİSYON DA MI...Günaydın bacular Şeronuz geldiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
Ay ben de çok sevindim cicim öslemişim valla yaa, son zamanlarda msn.de de karşılaşamadık pek
Benim dersim perşembe günleri 11 buçukta başlıyo kuşum, akşam 5 buçuğa kadar, o yüzden okula ancak geldim gelir gelmez de sizinleyim işte
Ben de 4 günde becerebilmiştim, düşünün artık bukadar kudurukluğa rağmenhem de balayında otel odasının banyosunda, lavabonun üstüne oturtmuştu kociş ayyyyyyyyyyyyyyy hiç unutmam o anları
Hoşbuldum ciciiiiiiiiiiiiiiiiiiiim
HOŞGELDİN CANIM...günaydın kızlar naber
OLSUN CANIM ...ŞİMDİ KAZANCAZ Kİ YAŞLANINCA RAHAT EDELİM...Kızlaaaaaaaaarrr haftaya kursum başlıyo yaaucunda para olmasa ve bizim de bu paraya çok ihtiyacımız olmasa hiç çekilir çile değil hem okul hem kurs ama napalım katlanacaz mecbur
KIZZZ BİZ BALAYI ÖNCESİ HALLETMİŞTİKanammmmmmmm..abdestim kaçtıııı....ne diyo bu kızzzzz.....
hiç düşünme onu artık, ben düşünsem şimdi tekrar hamiş olmazdım... topla kendini çalış yawrucummm... daha dur ne pipiler görcess biz di mi ama? valla benim yanlışlıkla 3 tane oluyodu
KIZ SENİN OĞLANDA BENİM OĞLAN GİBİ KAŞLI MAŞLI..HEM DE EMRAH KAŞLI..BİZİMKİDE AĞLAYINCA Bİ GÖR TAM EMRAH YAAsagol canım benım büyüdü kerata bugün çektım resmını daha hemen ekledım en yenı halı oglumun Allah ım sanada saglıklı bebekler nasıp etsın ınsallah