K.K'dan kopamayan,kafa dağıtmak isteyenler...geyikte buluşalım....

anammmmmmmm.. abdestim kaçtıııı....ne diyo bu kızzzzz.....
lavabonun üstü falannnn.......
ayyy antalya-kaşş balayı yerimizz...müthişti..bi de o işi başarabilseydikk. :26:çok kasıyodum kendimiii...

hiç düşünme onu artık, ben düşünsem şimdi tekrar hamiş olmazdım... topla kendini çalış yawrucummm... daha dur ne pipiler görcess biz di mi ama? valla benim yanlışlıkla 3 tane oluyodu

Naneeeeeeeeem ballı bööreğim sana bişey soracaktım kaç gündür msn.de göremedim, burdan soriyim, kocişin L-Arginine'yi günde kaç tane alıyo tatlım :44:

günaydın zehselim hoşgeldin canım ben kendie adıma iyiyim sen nasılsın?
kuzucugun çok yaramazmış iyi başedebiliyorsun

ıyıyım canım bende hem oglumu oynatıyorum hem sıze yazıyorum işte sorma çok yaramaz ama olsun deger herseye canım oglum basetmek zorundayım valla tuvalate zor gıdıyorum bazen evde tek basımayım oldukça zor oluyo ama olsun annelık kolay degıl

11 bitecek az kaldı teyzesi... haftaya dr. amcası görcekmi pipi falan acaba? ne heyecanlıyımmmm

oyyy maşalahh hemencikde 11 hafta olmuş çabuk büyüyo sıpalar:)
nedense benim içimden hep kızın olucakmış gibi geliyor artık bir kaç hafta içinde ögreniriz alırız haberlerini

ayy canım benim ya hakkaten hiç çekilcek gibi değilmiş seninkide...ama insanın ihtiyacı olunca mecbur katlanıyor...olsun canım şimdi sıkıntı çekersin ama sonra da karsılıgını alırsın rahatlarsın inş balım...

hosbulduk canım nasılsın

İyiyim tatlım yaa, maşşallah rüzgar ne yakışıklı olmuş öyle, şimdi yanında olsam da yesem o tontiş yanacıklarını

Demek ki işin sırrı Bodrum'daymış

hiç düşünme onu artık, ben düşünsem şimdi tekrar hamiş olmazdım... topla kendini çalış yawrucummm... daha dur ne pipiler görcess biz di mi ama? valla benim yanlışlıkla 3 tane oluyodu

İnşallah hayatım yaa, bakalım ameliyatı atlattık 3 ayımız var şu an, 3 aydan sonra dayanamaz hemen başlarım heralde çalışmalara

İyiyim tatlım yaa, maşşallah rüzgar ne yakışıklı olmuş öyle, şimdi yanında olsam da yesem o tontiş yanacıklarını

sagol canım benım büyüdü kerata bugün çektım resmını daha hemen ekledım en yenı halı oglumun Allah ım sanada saglıklı bebekler nasıp etsın ınsallah

Kızlar benim dersim başlamak üzere, mucu mucu öptüm hepinizi arada yine kaçar kaçar gelirim ben baş baaaaaşşşşş

sagol canım benım büyüdü kerata bugün çektım resmını daha hemen ekledım en yenı halı oglumun Allah ım sanada saglıklı bebekler nasıp etsın ınsallah

Aaaaaaaamiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiinnnnnn kızlar amin deyin bakem, geldiğimde görecem hepinizin aminini haaaaa

yyaaaa..ne kadar sürcek bu kurss...
banada kızmış gibi geliyor aman ne farkeder ilk sonuçta... benim derdim şu biopsi sonucu:26:

evet yaaa..kesinlikle insanın ilk derdi sağlık oluyormuş.insan bekarken aman kızım olsun aman oğlum olsunn diye söyleniyor.ama heleki birde acı tecrübe yaşadıysa..
bana dr erkek gb dedi..eşime söyledimm...hala daha oğlum deemez.kız erkek sağlıklı olsun der.ne yalan söyliyim.erkek olursa kesinleştikten sonra az biraz havaya girer diyodumm..ya bana belli etmiyo yada gerçektenn benim aşkitommm çok olgunnn....

delüüü kızzzz Allah seni napmasın emi

demekki yanlış yerlere gitmişiz balayı için

Naneeeeeeeeem ballı bööreğim sana bişey soracaktım kaç gündür msn.de göremedim, burdan soriyim, kocişin L-Arginine'yi günde kaç tane alıyo tatlım :44:

günde 1 tane alıyor canım...tekrar doktora gitti benim kocişim kaan aydosa o doktorda testojelle bi hap daha verdi kocişimin bir sürü ilacı oldu bu kadar yüklenmek de istemiyor aslında bırakayım diyoda ben izin vermiyorum digerlerini bırak diyorum:))

oyyy oyyy yerim ben onu yerrr
ewet canım çok haklısın ama yinede hiçbir şeye degişmez insan anneliği

banada kızmış gibi geliyor aman ne farkeder ilk sonuçta... benim derdim şu biopsi sonucu:26:

tabiki canım önemli olan saglıklı olması inş ölede olucak buna inan tatlım...kötü düşünme sakın
ne zaman belli olucak biopsi sonucu?

1 martta yapılacak çok az kaldı. 3 haftadada rapor verilir ama biz ilk hafta öğreniriz sanırım ne olup-olmadığını... yani martın ilk haftası benim için zor geçecek...

Kızlar benim dersim başlamak üzere, mucu mucu öptüm hepinizi arada yine kaçar kaçar gelirim ben baş baaaaaşşşşş

((offf olmadı şimdi ama yaa (
ne zamna gelcen hemen gel tamammııı

Aaaaaaaamiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiinnnnnn kızlar amin deyin bakem, geldiğimde görecem hepinizin aminini haaaaa

AMİNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNN AMİNNNNNNNNNNNNNNNN....

bızımde ayın 24ünde tam 4 ay doluyo ve 5. aya dogru ılerleyecegız ınsallah

maşallah tosuna çabuk büyüyor kerata

1 martta yapılacak çok az kaldı. 3 haftadada rapor verilir ama biz ilk hafta öğreniriz sanırım ne olup-olmadığını... yani martın ilk haftası benim için zor geçecek...

çok az kalmış canım ya...inşallah bu kadar endişeli zor bir haftanın sonunda güzel haberlerini alırsın canım dualarım seninle

AY EVET ZARARLI BIZDE HALA DAHA KULLANMIYOZ KABLOLAR HERYERDE..AMA EN BAS BELA TELEFONLAR Kİ ELİMİZDEN DÜŞMÜYOR...
LAVABO MUUU...HEM YAPAMIYORDUN HEM DE O POZİSYON DA MI...
VALLAHİ BRAVOOO
günaydın kızlar naber
HOŞGELDİN CANIM...
OLSUN CANIM ...ŞİMDİ KAZANCAZ Kİ YAŞLANINCA RAHAT EDELİM...
KIZZZ BİZ BALAYI ÖNCESİ HALLETMİŞTİKSIRF ZORLUK OLMASIN DİYE NİKAHLIYDIK ZATEN...HADI DEDIK YAPALIM DUGUNDE RAHAT EDERIZ...

KIZ SENİN OĞLANDA BENİM OĞLAN GİBİ KAŞLI MAŞLI..HEM DE EMRAH KAŞLI..BİZİMKİDE AĞLAYINCA Bİ GÖR TAM EMRAH YAAMAŞALLAH RÜZGARA ADI GİBİ KENDİ DE KARİZMA

AMİNNNNN AMİN AMİN A AMİNNN

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…