K.K'dan kopamayan,kafa dağıtmak isteyenler...geyikte buluşalım....

bastırma elifim be...normal o kasılma ağrı..hissi..ama bastırma hatta bol şeyler gıymeye başlamalısın sen..ben senın gıbıyken başlamıstım hamıle kıyafetlerıne...

ay ailemle igili bi ticker yapayım dedim ama..ne bu friends diyo sanki dost yaşıyormuş gibi dur olmadı bu..

hoşbulduk canım sen de hoşgeldin
canım benim valla ben de özledimm ne zamandır karşılaşamıyoruzz
ben iyiyim çok şükür sen nasılsın canım

Ben de iyiyim hayatım, zor zamanları atlattık çok şükür, kocişle oynaşmalara kudurmalara devam ama ameliyattan sonra herüfüme çok yüklendim sanırsam, iki gündür testislerinde sancılanma olduğunu söylüyoooo

hoşgeldin:118:.........
Hoşbuldum cicim

ay ailemle igili bi ticker yapayım dedim ama..ne bu friends diyo sanki dost yaşıyormuş gibi dur olmadı bu..

aman kızz dikkat et :) eşin ameliyatmı oldu çok geçmiş olsun canım bilmiyordum

bastırma elifim be...normal o kasılma ağrı..hissi..ama bastırma hatta bol şeyler gıymeye başlamalısın sen..ben senın gıbıyken başlamıstım hamıle kıyafetlerıne...

alcam gülüm bu gidişimde alıcam pantolon neyimm...
ayy fırçalama zaten canım insanın midesi acayip kalkıyo diş fırçalarken

valla daha bu sabah kötü oldumm...

heyy dostumm dost hayatımı yaşıyosunuzzzzz....süper yaa...senin babalık ne diyo bu durumaa...
ayy espri yaptımm gülün bakimm...sen dost deyince dost hayatı diye şey ettimmm.....
açıklamayı da yaptımm..iyice b-kunu çıkardımmm....

ay sana ne diyim bilmemkii..utanma arlanma yokkk....yani topiğimizin bi namusu olmalıı...atalım bu kadınııııııııııııııııııı..............
ayy sabahta benim kocişim diyokiii çok zor durumdayım zaten konuşmaa sus diyoo...
rüyamı anlattımdaa...arada arayıp çemkiriyomm...
ah kocişim benimm...o rahip ben rahibeee....

aman kızz dikkat et :) eşin ameliyatmı oldu çok geçmiş olsun canım bilmiyordum

Sağol cicim varikosel ameliyatı oldu şubat tatilinin başında

Kankaaaaaaaa sen bi de tickerıma bak, sev beni, öp beni, benim ol falan yazıyo ay tam benlik bayıldım

sağolsun kankam özlemeye fırsat bırakmıyo hiç Iki gün ortadan kaybolsam bi mesaj geliyo hemen "nerelerdesin hain kanka" diye

kimmm..benmiiii....nezamann..nerdeee...nasılll....

Aman rahatsız oluyorsan aramayız bi daha hanfendii...

Ayy trip atmayıda özlemişim kııı...

ben çıkıyorum kızlar uyku bastırdı azcık kestireyim :):)
görüşürüzzzz yine hoşçakalınn

ewet öle diyolar o doktor için canım...bakalım inşallah verdigi ilaçlar işe yararda artık tüpbebek tedavisine başlarız...ama varya sanki bu sefer olucak gibi çünkü o testo jel varya 4 gündür kullanıyor eşim görsen hiç yorulmak bilmiyor bir enerjik bi enerjik önceden akşam 9-10'da yatan adam şimdi gece 12 oluyo tık yok uykusu gelmiyor hem geç yatıyor hemde sabahın 5inde kalkıyor...şimdiden etkisini gösterdi valla...zaten direk kana karışıyormuş o jel inşallah spermciklerde oluşmuştur bizde nisanda başlarız hemencik tüpbebege
saol canım benim inan bende sizin için kendimden çok dua ediyorum... inşallah Rabbim tez zamanda dualarımızı karşılıksız bırakmaz

nane yemekte ne yedin ben bugun aç kaldım da anlat ta hayaliyle doyayım

bugün canım fastfood çekti hamburger patates kızartması ve kola 3lüsünü yedim:))
ahh yavrummm benim ben sana elcegizlerimle yemek yapayım göndereyim aç kalma sen

Kankaaaaaaaa sen bi de tickerıma bak, sev beni, öp beni, benim ol falan yazıyo ay tam benlik bayıldım

wouwwwwwwww bayıldım tickerıne benim arılı tickerdan daha süper valla

ben çıkıyorum kızlar uyku bastırdı azcık kestireyim :):)
görüşürüzzzz yine hoşçakalınn

aaaa nereye ama yaa ben daha yeni geldim(
uyanınca gel hemen ama tamammııı

Kızlar yeni avatarım nasıl aşkitomla men

:)))bunu ben nette görünce parmaklarıma çizmiştim aynısını eşimede gösterdim çok hoşuna gitmişti ama bi taraftanda ne zaman büyüyecen sen hatun ya demişti:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…