- 10 Eylül 2009
- 7.621
- 23
- 40
-
- Konu Sahibi tinkerbell09
hadi yaa...valla üzüldümm...benim olmuyor ama hala dişlerimi fırçalayamıyorummm...
bende görmemiştim kızz...nirden buldunnn...
kızlarr ben karnıma bastırınca özellikle sağ tarafıma acıyo..normalmii.bebikimmi var orda... :26:
hadi yaa...valla üzüldümm...benim olmuyor ama hala dişlerimi fırçalayamıyorummm...
hoşbulduk canım sen de hoşgeldin
canım benim valla ben de özledimm ne zamandır karşılaşamıyoruzz
ben iyiyim çok şükür sen nasılsın canım
Hoşbuldum cicimhoşgeldin:118:.........
Men deldiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiimmmm
Suuuuuuuuuuuuu hoşgeldin kuzum naberösledim kız seni, bundan sonra ben burdayım seni de beklerim sık sık, tıpkı eski günlerdeki gibi
ay ailemle igili bi ticker yapayım dedim ama..ne bu friends diyo sanki dost yaşıyormuş gibi dur olmadı bu..
ay ailemle igili bi ticker yapayım dedim ama..ne bu friends diyo sanki dost yaşıyormuş gibi dur olmadı bu..
Ben de iyiyim hayatım, zor zamanları atlattık çok şükür, kocişle oynaşmalara kudurmalara devamama ameliyattan sonra herüfüme çok yüklendim sanırsam, iki gündür testislerinde sancılanma olduğunu söylüyoooo
bastırma elifim be...normal o kasılma ağrı..hissi..ama bastırma hatta bol şeyler gıymeye başlamalısın sen..ben senın gıbıyken başlamıstım hamıle kıyafetlerıne...
ayy fırçalama zaten canım insanın midesi acayip kalkıyo diş fırçalarken
Ben de iyiyim hayatım, zor zamanları atlattık çok şükür, kocişle oynaşmalara kudurmalara devamama ameliyattan sonra herüfüme çok yüklendim sanırsam, iki gündür testislerinde sancılanma olduğunu söylüyoooo
beni öslemedinmiiiiii....
aman kızz dikkat et :) eşin ameliyatmı oldu çok geçmiş olsun canım bilmiyordum
ay sana ne diyim bilmemkii..utanma arlanma yokkk....yani topiğimizin bi namusu olmalıı...atalım bu kadınııııııııııııııııııı..............
ayy sabahta benim kocişim diyokiii çok zor durumdayım zaten konuşmaa sus diyoo...
rüyamı anlattımdaa...arada arayıp çemkiriyomm...
ah kocişim benimm...o rahip ben rahibeee....
sağolsun kankam özlemeye fırsat bırakmıyo hiçIki gün ortadan kaybolsam bi mesaj geliyo hemen "nerelerdesin hain kanka" diye
Sağol cicimvarikosel ameliyatı oldu şubat tatilinin başında
kankaaaaaaaa sen bi de tickerıma bak, sev beni, öp beni, benim ol falan yazıyo ay tam benlik bayıldım
ayy evet şimdi gördümmm.sper olmuşşş.süpeeeeeeeeeeerrrrrrrrr......
ben çıkıyorum kızlar uyku bastırdı azcık kestireyim :):)
görüşürüzzzz yine hoşçakalınn
Kaan Aydosu duymuştum, çok iyi bi doktor diye biliyorum canım, inşallah ilaçlarının faydasını görürsünüz, bebiş gelir yakında çok dua ediyorum sizin içinben de araştıriyim biraz şu ilacı bakalım, faydalıysa biz de başlarız doktorumuza danışıp
nane yemekte ne yedin ben bugun aç kaldım da anlat ta hayaliyle doyayım
Kankaaaaaaaa sen bi de tickerıma bak, sev beni, öp beni, benim ol falan yazıyo ay tam benlik bayıldım
ben çıkıyorum kızlar uyku bastırdı azcık kestireyim :):)
görüşürüzzzz yine hoşçakalınn
Kızlar yeni avatarım nasılaşkitomla men