K.K'dan kopamayan,kafa dağıtmak isteyenler...geyikte buluşalım....

hadi yaa...valla üzüldümm...benim olmuyor ama hala dişlerimi fırçalayamıyorummm... :KK58:

bende görmemiştim kızz...nirden buldunnn... :KK1:

kızlarr ben karnıma bastırınca özellikle sağ tarafıma acıyo..normalmii.bebikimmi var orda... :26:

bastırma elifim be...normal o kasılma ağrı..hissi..ama bastırma hatta bol şeyler gıymeye başlamalısın sen..ben senın gıbıyken başlamıstım hamıle kıyafetlerıne...:KK49:

ay ailemle igili bi ticker yapayım dedim ama..ne bu friends diyo sanki dost yaşıyormuş gibi dur olmadı bu..:KK1::KK1::KK1:

hoşbulduk canım sen de hoşgeldin :KK16:
canım benim valla ben de özledimm ne zamandır karşılaşamıyoruzz
ben iyiyim çok şükür sen nasılsın canım :KK19:

Ben de iyiyim hayatım, zor zamanları atlattık çok şükür, kocişle oynaşmalara kudurmalara devam :KK1: ama ameliyattan sonra herüfüme çok yüklendim sanırsam, iki gündür testislerinde sancılanma olduğunu söylüyoooo :KK17: :KK17: :KK17:

hoşgeldin:118:.........
Hoşbuldum cicim :KK19:

ay ailemle igili bi ticker yapayım dedim ama..ne bu friends diyo sanki dost yaşıyormuş gibi dur olmadı bu..:KK1::KK1::KK1:

:KK1::KK1::KK1:

Ben de iyiyim hayatım, zor zamanları atlattık çok şükür, kocişle oynaşmalara kudurmalara devam :KK1: ama ameliyattan sonra herüfüme çok yüklendim sanırsam, iki gündür testislerinde sancılanma olduğunu söylüyoooo :KK17: :KK17: :KK17:

aman kızz dikkat et :) eşin ameliyatmı oldu çok geçmiş olsun canım bilmiyordum

bastırma elifim be...normal o kasılma ağrı..hissi..ama bastırma hatta bol şeyler gıymeye başlamalısın sen..ben senın gıbıyken başlamıstım hamıle kıyafetlerıne...:KK49:

alcam gülüm bu gidişimde alıcam pantolon neyimm...
ayy fırçalama zaten canım insanın midesi acayip kalkıyo diş fırçalarken :KK1:

valla daha bu sabah kötü oldumm...

heyy dostumm dost hayatımı yaşıyosunuzzzzz....süper yaa...senin babalık ne diyo bu durumaa... :KK33:
ayy espri yaptımm gülün bakimm...sen dost deyince dost hayatı diye şey ettimmm.....
açıklamayı da yaptımm..iyice b-kunu çıkardımmm....
:KK60:

ay sana ne diyim bilmemkii..utanma arlanma yokkk....yani topiğimizin bi namusu olmalıı...atalım bu kadınııııııııııııııııııı.............. :KK52: :KK52:
ayy sabahta benim kocişim diyokiii çok zor durumdayım zaten konuşmaa sus diyoo...
rüyamı anlattımdaa...arada arayıp çemkiriyomm...
ah kocişim benimm...o rahip ben rahibeee.... :KK1: :KK9:

aman kızz dikkat et :) eşin ameliyatmı oldu çok geçmiş olsun canım bilmiyordum

Sağol cicim :KK19: varikosel ameliyatı oldu şubat tatilinin başında :KK53:

ay sana ne diyim bilmemkii..utanma arlanma yokkk....yani topiğimizin bi namusu olmalıı...atalım bu kadınııııııııııııııııııı.............. :KK52: :KK52:
ayy sabahta benim kocişim diyokiii çok zor durumdayım zaten konuşmaa sus diyoo...
rüyamı anlattımdaa...arada arayıp çemkiriyomm...
ah kocişim benimm...o rahip ben rahibeee.... :KK1: :KK9:

Kankaaaaaaaa sen bi de tickerıma bak, sev beni, öp beni, benim ol falan yazıyo ay tam benlik bayıldım :KK23: :KK23:

sağolsun kankam özlemeye fırsat bırakmıyo hiç :KK60: :KK60: :KK60: Iki gün ortadan kaybolsam bi mesaj geliyo hemen "nerelerdesin hain kanka" diye :KK1: :KK1: :KK1:

kimmm..benmiiii....nezamann..nerdeee...nasılll.... :kk77:

Aman rahatsız oluyorsan aramayız bi daha hanfendii... :63:

Ayy trip atmayıda özlemişim kııı... :KK1:

ben çıkıyorum kızlar uyku bastırdı azcık kestireyim :):)
görüşürüzzzz yine hoşçakalınn :KK16:

Kaan Aydosu duymuştum, çok iyi bi doktor diye biliyorum canım, inşallah ilaçlarının faydasını görürsünüz, bebiş gelir yakında çok dua ediyorum sizin için :KK19: ben de araştıriyim biraz şu ilacı bakalım, faydalıysa biz de başlarız doktorumuza danışıp :KK34:

ewet öle diyolar o doktor için canım...bakalım inşallah verdigi ilaçlar işe yararda artık tüpbebek tedavisine başlarız...ama varya sanki bu sefer olucak gibi çünkü o testo jel varya 4 gündür kullanıyor eşim görsen hiç yorulmak bilmiyor bir enerjik bi enerjik önceden akşam 9-10'da yatan adam şimdi gece 12 oluyo tık yok uykusu gelmiyor hem geç yatıyor hemde sabahın 5inde kalkıyor...şimdiden etkisini gösterdi valla...zaten direk kana karışıyormuş o jel inşallah spermciklerde oluşmuştur bizde nisanda başlarız hemencik tüpbebege :KK16:
saol canım benim inan bende sizin için kendimden çok dua ediyorum... :KK16: inşallah Rabbim tez zamanda dualarımızı karşılıksız bırakmaz :KK19:

nane yemekte ne yedin ben bugun aç kaldım da anlat ta hayaliyle doyayım:KK56:

bugün canım fastfood çekti hamburger patates kızartması ve kola 3lüsünü yedim:))
ahh yavrummm benim ben sana elcegizlerimle yemek yapayım göndereyim aç kalma sen :KK19:

Kankaaaaaaaa sen bi de tickerıma bak, sev beni, öp beni, benim ol falan yazıyo ay tam benlik bayıldım :KK23: :KK23:

wouwwwwwwww bayıldım tickerıne benim arılı tickerdan daha süper valla :KK76: :KK76:

ben çıkıyorum kızlar uyku bastırdı azcık kestireyim :):)
görüşürüzzzz yine hoşçakalınn :KK16:

aaaa nereye ama yaa ben daha yeni geldim:KK43:(
uyanınca gel hemen ama tamammııı :KK19:

Kızlar yeni avatarım nasıl :KK69: aşkitomla men :KK19: :KK19: :KK19:

:)))bunu ben nette görünce parmaklarıma çizmiştim aynısını eşimede gösterdim çok hoşuna gitmişti ama bi taraftanda ne zaman büyüyecen sen hatun ya demişti:))

X