K.K'dan kopamayan,kafa dağıtmak isteyenler...geyikte buluşalım....

İnşallah bitanem, ben de çok inanıyorum, bu sefer ümitleriniz boşa çıkmicak inşallah

:)))bunu ben nette görünce parmaklarıma çizmiştim aynısını eşimede gösterdim çok hoşuna gitmişti ama bi taraftanda ne zaman büyüyecen sen hatun ya demişti:))

He he he ben de yaptım aynını kociş bayıldı nerden aklına gelir böyle şeyler zilli karı dedi bana yanlış anlaşılmasın da, gerçi burda yanlış anlicak kimse yok ama kociş bana böyle zilli, yosma, aşifte falan laflarını çok kullanır severken

Ben de kızarım bazen onlar kötü kadın demek oluyo ama niye bana öle diyon derim, hayır onların gerçek anlamı cilveli, alımlı, güzel kadın demek der ay canımın içi kocacım benim aşkım kabardı gene

Ayyy çok güselmiş ama evet dost kısmı olmamış gerçekten dur ben de yapiyim bitane aşkitomla bize

Sağol cicim varikosel ameliyatı oldu şubat tatilinin başında

Kankaaaaaaaa sen bi de tickerıma bak, sev beni, öp beni, benim ol falan yazıyo ay tam benlik bayıldım
harikaaa olmuşş kız tam senlik vallahi...
ben çıkıyorum kızlar uyku bastırdı azcık kestireyim :):)
görüşürüzzzz yine hoşçakalınn
hadi byy
Kızlar yeni avatarım nasıl aşkitomla men

Güle güle tatlım iyi uykular size
bayıldım ben de çizcem elimekıskandım...
oooof en sevdiğimden..burger mı mg donalds mı benım favorım burger...
ay ınanmıyom ya..kız sen de kesin koca göbük olcan...ben gibi hemen çıkmış senin maşallah
tinkerrrrrrrrrrrr nereye kayboldun kız hoıı yine netmi gitti
ay dersteydım hayatım..şimdi geldim...

doğru demiş kocan...cilve desen sende alımlılık güzellik hep sen de...ooohhhh

pembecim bir şey diyecem de sapık demeyin bana..vallahi dikkatim göbeğinden çok kalçalarına gitti...ne kız onlar öle...maşallahhh jennifer lopez mübarek....aman dikkat et o güzel kalçalar jennifer OBEZOLMASIN....

inşallah canım benim emininm bende

ayyy sen çok yaşam emiii

gerçekten popom güzeldir, jennifer bana benzemiş ben ona değil belimde incedir...
girintiler çıkıntılar çok fena olucam vallaaa

CANLARIMMM.İKİNİZİDE ÇOK SEVİYORUMM..RABBİM O GÜZEL KALPLERİNİZE GÖRE VERECEK İNŞALLAHH..OKADAR İNANARAK SÖYLÜYORUMKİ BUNU..BAK EŞİNDE SPERM OLUŞSUN İLK SEFERDE HAMİLE KALMAZSAN BAK GÖRR....
KUDURUĞU HİÇ SÖYLEMİYORUM ZATENN..PERHİZLERİ BİTTİĞİ GÜNNÜ ERTESİ GÜNÜ HAMİLEEE ODA...

YERİM ONUU...BENİM KARNIMDA DAVUL GB OLUYO BAZEN AMA BENİMKİ YÜZDE DOKSAN GAZDANN...AMA SABAHLARI ESKİSİ GB DÜMDÜZ OLMUYORR..ACCIK ŞİŞTİ GB...

EE ADAMI YOLDAN ÇIKARIYOSUNN.HAKEDİYOSUN ANACIMMM...

canım benim bende seni çooook seviyorum...inşallah sizin bu güzel dualarınızla içtenliğinizle olucak inanıyorum gerçektende...ikimizde bu sabrın karşılıgını alıcaz
saol canım benimmmm
ben hiç düşünemiyorum zaten bizim kuduruğu çifter çifter doguracak kuduruk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…