K.K'dan kopamayan,kafa dağıtmak isteyenler...geyikte buluşalım....

1 martta yapılacak çok az kaldı. 3 haftadada rapor verilir ama biz ilk hafta öğreniriz sanırım ne olup-olmadığını... Yani martın ilk haftası benim için zor geçecek...

bu zorlukların sonu mutlu haberlerle bitecek inşallah canım benim...dualarımız seninle...

kızlar ben bi kuaför yapayım diyorum, 2 aydır kendimden geçtim
kociş boşamasın beni :)))
akşama görüşürüzzzzz

çok az kalmış canım ya...inşallah bu kadar endişeli zor bir haftanın sonunda güzel haberlerini alırsın canım dualarım seninle

bu zorlukların sonu mutlu haberlerle bitecek inşallah canım benim...dualarımız seninle...

sağolun kızlar...
her gece doktoru arıyorum, ulaşamıyorum rüyamda... ultrasonda garip bebekler falan... hep bu yüzden... kocişe anlatamıyorum bile. umarım rüyaların tersi çıkar dediklerini doğrularız...herşey yolunda gider..

akşama görüşürüzzzzz

ah güzel annem seninkiler annelik korkuları işte hamileliğin verdiği sapık rüyalar diyorum ben neler gordum doguruyom kafası kopuyo...ooo neler neler..kalktıgım gıbı karnımı eller hareket etmesını beklerdım...doğal bunlar...git hadi güzelleş bi..kızım bizim en bakımsız hallerimiz bile güzel..çuval giysek yakışır..halt etmiş kocalar...vallahi şunu açıkça sölüyorum faceden de gördüğüm kadarıyla hepiniz hoş hatunlarsınız..ve acı bir gerçekki bizler eşlerimizden daha da güzelizz....onlar çabalasın bize yetişmeye ayolll

bende kaçayım yavastan oglumu uyutayım görüşürüz kızlar

tamam canım görüşürz oğluşunu öp benim yerime

akşama görüşürüzzzzz

wouwww fıstık gibi olcam diyosun yani git tabi süslen ohh
görüşürz tatlım

içini ferah tut canım kafana çok takıyorsun haklı olarak ama rüyalarına giriyor daha çok etkileniyorsun bu sefer... inşallah güzel olucak herşey canım

delüüü kızzzz Allah seni napmasın emi

demekki yanlış yerlere gitmişiz balayı için

sanırımmmm....

inşallah canımbenim..inşallahhh...

yyaaaa..ne kadar sürcek bu kurss...

29 Nisan son erken bitsin diye haftada 16 saatlik bi program ayarladım, zor olacak çok yoracak ama en azından erken bitecek, baharda güzel havalarda okula kapanmak istemiyorum o yüzden havalar ısınana kadar bitecek şekilde program yaptım

Kaan Aydosu duymuştum, çok iyi bi doktor diye biliyorum canım, inşallah ilaçlarının faydasını görürsünüz, bebiş gelir yakında çok dua ediyorum sizin için ben de araştıriyim biraz şu ilacı bakalım, faydalıysa biz de başlarız doktorumuza danışıp

Son düzenleme:
Ben geldim herkeşşş yemege gittii afiyet bal şeker şifa olsun canlar...

bende tetanozun 2. dozzunu yaptırmaya gidicem ama üşeniyommm

Ben geldim herkeşşş yemege gittii afiyet bal şeker şifa olsun canlar...

bende tetanozun 2. dozzunu yaptırmaya gidicem ama üşeniyommm

hoşgeldin ben burdayım kız kuru elmaya tabi bir şekilde:84:acıktım yav...canım tetanozu tam dozmu yaptırcan ben devam edıyom olmaya...seneye de var bı tane..ama ömürlük oluyormuş..:26:

hoşgeldin ben burdayım kız kuru elmaya tabi bir şekilde:84:acıktım yav...canım tetanozu tam dozmu yaptırcan ben devam edıyom olmaya...seneye de var bı tane..ama ömürlük oluyormuş..:26:

ayyy ayıptır sölemesi ben yine öküz gibi yedim şuan elma bile mideme giremez

ya yaptırim diyorum ama gitmk ölüm geliyo bide yokuş çıkmam lazım offf ama ömürlük olması süper zaten bir onun için birde sezeryan olucam ne olur ne olmaz die

evet o konuda haklısın ..ameliyathanelere güven olmaz..yokuş ta hamiş hamiş çıkılmaz be yavaş yavaş yormadan gıt kendını..hacı yatmaz gıbı oluyo ınsan de mı ama sen daha o kıama gelmedın ...afıyet olsun sorması ayıp ne yedin...fatoş sen adanalımıydın canım...ya sizin oranın yemeklerı ne guzeldır ya..

Adanalıyım canımcım yemeklerimiz evet bence çoook güzel ama ege yöresindekilerle pek uyuşmaz sevmene şaşırdım bizim çok yaglı ve salçalı olur sizin se genelde domates salçalı ve zeytinyaglı

ben kahvaltı yaptım şekerim ilk defa 10 da uyandım çok mutlu oldum bugun sürekli 8de dikiliyorum ayaga

selam kızlarrr naberrr :87:
ayy off benim bulantılarım geri başlıyo heralde
bi kaç gündür kusuyorum özellikle kahvaltıdan sonra

selam kızlarrr naberrr :87:
ayy off benim bulantılarım geri başlıyo heralde
bi kaç gündür kusuyorum özellikle kahvaltıdan sonra

canım sonlarına doğru tekrarlayabılır dıyordu bı yerde allah yardımcın olsun zor vallahı...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…