Jinekologlarin cinsiyetci yargilari

Ama 182den randevu alinca gebe misiniz eger gebeyseniz bu doktor gebelere bakmiyor demisti. O zaman tam emin olmustum.
Neyse Allah yardimciniz olsun sizin is cok zor tabi. Konuya dönelim konu sahibine ayip olmasin

kavga eden hasta görmediniz mi şaka yapıyorsunuz . hekimi iten de görmediniz mi ? döven ? Öldüren ? türkiye de ger poliklinikte günlük minimum 1,2 kavga çıkar . bu da minimum gerçekten

ya Allah aşkına sadece 2-3 değer normalden farklı diye hemen lösemi olunmaz. ayrıca sadece basit bir hemogramda tanı konulmaz. basist bir enfeksiyonda bile değerler oynar. lösemi olabilirsiniz dese hemen bu sefer de dr pat diye öyle dedi, yanlış teşhis koymuş diyeceksiniz.
bu arada ben de doktorum ve bu okutma olayının gayet mantıklı bir temeli var, psikolojik olarak odaklanma. benim ilaçla geçmeyen el üstünü kaplayan siğillerim bu sayede geçti.
türkiye'de herkes uzman, herkes tıp bitirmiş zaten.
geçen 1 metre bile yüksek olmayan yerden düşen 13 yaşındaki çocuğu alırken alakasız kadının biri bile "alın, alın hastaneye götürün" diye emirler yağdırdı. kaldı ki çocuğun büyük ihtimalle bir şeyi olmamasına rağmen zaten hastaneye götürüyorduk.
herkes her şeyi bilir olmuş bu memlekette. gidip bir savcının polisin işine karışma cesareti var mı ama?

Nolur konuya dönün. Kimse doktorlari suclamasin, kimse doktorları savunmasin. Bu bir meslek meselesi degil. Benim derdim karsilastigim dar kafali insanlar ve onlari bu hale getiren politikalar.
Senin derdin bambaşka :) Meslek etiğine aykırı davranan bir çalışan var senin olayda. Bu da bir sistem sorunu. Adam o dar görüşlülüğünü tıp fakültesinde de atamamış. Sorsan bilim insanı...

Merhaba. Yaşadığınız şeyin direkt cinsiyetle alakası olduğunu düşünmüyorum. Muhtemelen size hemşireye "baktırtan" doktor, dışarıdan tepki almış olabilir. Malumunuz, bu aralar doktorlara şiddet uygulayan uygulayana. Dahası, çok derine inmeyim ama ülkede şu anda iyicene yerleşmiş bir geri kafa insanları çok ama çok etkiliyor. O doktor da tüm bunlar yüzünden öyle davranmış olmalı. Savunmuyorum, sakın yanlış anlaşılmasın. Bu bir durum analizidir. Bunları söylersek, benzer doktorlara yaptıklarının aslında saçma olduğunu net anlatabiliriz.

Kadın üreme organı doktorusun ama direkt bakamıyorsun. Sebep? İnsan vücudunun parçası (eh, doğal olarak kadın insanın vücudunun en doğal parçası) olduğunu en başta senin kabul etmiş olman lazım değil mi doktor olarak?? Bunu alıp başka bir yana çekmek, o kadar "okumuş adama" yakışmıyor doğrusu...

istediğini yapmak yorulunca oturmak mı ? sizin doktorlarla ilgili probleminiz başka bence . size de iyi geceler
Yorulunca oturmak değil en azından acile gelmiş hastayı oturtmak, gerekirse muayene etmek. Öyle güzel cımbızlayıp saldırıyorsunuz ki, tüm şikayetlerimi acil doktorlarında birleştirip savunuyosunuz. Ben sadece bir acil doktorundan bahsetmiyorum. Şikayetlerim hep farklı farklı doktorlardan. ama acil hastayı oturtmayıp hastayı ayakta bekletirken 10 dakika eşantiyon hediyeler getiren tipitiple ilgilendiğinde ben o doktora saygı duyamam. Bunu savunuyorsanız sizin sıkıntılarımıza da saygı duyamam. Siz empati yapın ben de yapayım.

Elbet haklisiniz ben dayanamam. Ama her meslegi zorluguna göre seciyoruz. Tamam bir gün kötü olabilir 2 gun olabilir ama 3.gün olmamali diye dusunuyorum.
neyse sizin isiniz zor Allah yardimciniz olsun diyorum.
insanlar meslek seçince evrim geçirmiyor ki . yine 36 saat uyumayan insan oluyoruz . bir farkımız yok yani . bu çalışma şartlarında bu . yani siz şuan başlasanız bu işe ya da kendi işinizi bu saatlerle yapsanız nasıl olursunuz . tamamen aynıyız . ama bizim insan olduğumuz unutuluyor . gerçekten ben bunu anlayamıyorum . illa annesi kardeşi eşi doktor olunca mı anlaşılması gerek . ben Öğretmene , işçiye vs meslek zorluklarından dolayı hak verdiğim noktalar oluyor . aynı empati yapılabilir . ki şartlarımız daha zor .

kavga eden hasta görmediniz mi şaka yapıyorsunuz . hekimi iten de görmediniz mi ? döven ? Öldüren ? türkiye de ger poliklinikte günlük minimum 1,2 kavga çıkar . bu da minimum gerçekten
Sözettiğim doktorları BEN gördüm bizzat yaşadım. Doktorlara karşı yapılanları sadece haberlerde gördüm.

siz hiç poliklinikte kavgaya denk gelmeyip acilde eşantiyon getirene denk geldiniz demek . bana bir kere bile acilde eşantiyon gelmedi . hiç bir arkadaşıma geldiğini de görmedim. ben size yazmayacağım . siz bir daha hazırlanın üni Sınavları'na Bakarsınız tıp kazanırsınız layıkıyla yaparsınız :)

acile gelen hastaların %90'ı acil değil yahu :)
acilde çok bulundum kimse reprezanttan kalem alacam diye hasta bekletmez, istese de bekletip tepki almaz zaten.
eşantiyon da ne eşantiyon, kalem yahu

Ay inşallah kazanırım canım sağol. : D
Iyi geceler.

canım tamam işte, kadın komplikasyondan ölmüş, enfeksiyon gelişmiş.
benim arkadasım bir gazeteden Aldı tazminatını . isterseniz özelden atarım bile haberi . haberde resmen kasap doktordu . dava sonucu haklı . ki zaten haklıydı . haber yapılırken bile belli ama dikkat çeken başlık doktor öldürdü oluyor . vicdan nedense bir tek doktora kör .

Senin derdin bambaşka :) Meslek etiğine aykırı davranan bir çalışan var senin olayda. Bu da bir sistem sorunu. Adam o dar görüşlülüğünü tıp fakültesinde de atamamış. Sorsan bilim insanı...

tesekkur ederim konuyla ilgili konustugunuz için ve soylediklerinize katiliyorum.

valla çok iyi yapmış. hatta o pisliklere tekzip de hazırlatsaydı keşke. tabi cani doktor hastayı öldürdü diye yazınca reyting artıyo.

valla çok iyi yapmış. hatta o pisliklere tekzip de hazırlatsaydı keşke. tabi cani doktor hastayı öldürdü diye yazınca reyting artıyo.
sormayın . ben yurtdışında çalıştığımda inanamamıştım. burdaki hastalardan daha bilgililer ama bilmişlikten ziyade saygılılar . çünkü amaçları sadece hastalıkları . gidio Google'dan yalan yanlış 2 satır okuyan doktor oldu Ülkemde :) inşallah Eğitimle bu sorun da aşılır :)

acile gelen hastaların %90'ı acil değil yahu :)
acilde çok bulundum kimse reprezanttan kalem alacam diye hasta bekletmez, istese de bekletip tepki almaz zaten.
eşantiyon da ne eşantiyon, kalem yahu
Siz fanatik meslek Gruplarına iyi geceler. : )

Beklenen sona getireyim konuyu. Arkadaşlar bütün doktorlar mükemmel!!!

Hepsi tıp okudu diye IQ'ları tavan. L labellefille

Acile gelen hastaların hepsi çok acil diye doktorun keyfi gelene kadar oturmaya hakları yok. TaeYang

Doktorlar iş koşulları yüzünden hastaya köpek gibi davransa bile bunu sorgulayamayız. Bunu sorgulamak yerine yegane işimiz Başımıza gelen her sıkıntıda işte iş koşulları deyip bağrımıza basmak. Pardon. Metisa

Ne diyeyim. Inşallah hasta olmazsınız, tanıdık olmayan doktorlara muayene olmak zorunda kalmazsınız.

biz ne diyoruz insanız anla artık Tabiki hasta oluyoruz olduk olacağız ailemden farklı şehirdeyim tanımadığımı doktordalar her hastalıklarında . ameliyatta ölen tanıdığım da var inanır mısın . doktor yakını olduğu halde komplikasyondan öldü . halbuki ölmemesi lazım doktor yakınının . annem yaşlı sürekli yeni hastalıkları oluyor . o da tanımadığım doktorlarda muayene oluyor . doktor Dediğiniz robot değil . bir eli yağda diğeri balda hiç değil . bu mesajınızla yine aslında maksadınızı belli ettiniz . hiç dinlememişsiniz bile . size kimse doktorun IQ su demedi . bu sizin düşündüğünüz bir şey mi ? böyle bir derdiniz mi var ?

"Paragrafta anlam" sorusu çözün bolca. Oralarda eksiğiniz var.
Sorgulayın bir de evet, sorgulayın lütfen.
Evet şikayet de edin ama genellemeyin. Çünkü sizin gibi hastaları gören duyan doktorlar da hastaları genelleyebilir.

IQ mu??? çok çalış tıp kazan işini layıkıyla yap diyen biri bunu nasıl sorabiliyor? : )))
Sizinle frekanslarımız aynı çalışmıyor. Ve sürekli saygısızca alttan alta hakaret eden yorumlar yapıyorsunuz. Bu da seviyenizi gösteriyor.
Size ayırdığım vakit hata. Son kez iyi geceler mükemmel insanlar. : )

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…