Jinekologlarin cinsiyetci yargilari

godot1699 .!.:
ben dinden bahsetmedim. hatta bence yobaz olmak için dindar olmak şart değil. ateist yobaz da olabilir. ki ben yobaz da demedim. adama seslenince benim için sakıncası yok diye, böylesi iki taraf içinde daha uygun dedi. dinle ilgili bir açıklama değil bu elbette ama sebebi her ne ise bu bakmamdan sen rahatsız olmuyorsun ama ben bakmaktan rahatsız oluyorum demek değil midir?

Size hak verdim bi hataniz yok dinle bagdastirmayi siz yapmadiniz evet. Daha çok yorumlardan edindiğim izlenim için yazdığım bir mesajdi. Tek tek alıntıyla polemik yapmak istemedim. Sizin konuya denk geldi :) Allah sifanizi versin, geçmiş olsun :KK66:

yorumların nereye gittiğine ben bile anlam veremdim. hatta gece yatmadan biraz sitemde bulundum konuya dönün benim derdim üzerinden birbirinize laf yetiştirmeyin diye ama anlaşılan kimse beni tınlamadı:KK43:

sayfalarca ben çekildim, doktorlar yazdı burada hastalardan, medyadan, yöneticilerden duyduğu rahatsızlıktan dolayı işlerini yapamadıklarını, korktuklarını... bunları bizzat kendisi yaşayanlar yazdı, açıp okumanızı tavsiye ederim. ayrıca konuyu sadece derdimi anlatmak için yazdım. at gözlüğü bende değil sizde. ben hiç bir genelleme yapmadım ama siz yapıyorsunuz.
Ben yapmadim ben etmedim benim dahilimde gelisti olaylar diyosunuz.
igrenc turkiye yorumunuda siz begenmediniz ozmn

bize anlatılan koruyucu hekimlik, başınıza en kötüsü gelmeden kontrole gelin kamu spotları uygulamada maalesef yalan oluyor:KK11:

evet en çok bozuldugum da dalga geçerek konuştu hani daha evli değilsin bişey değilsin bu ne acele, önce evlen hamile kalmaya çalış sonra gel gibilerinden. bir de uydurma şekilde öylesine ultrasona baktı. benim amacım o değildir doğuştan rahatsızlıklarım var ve bunlar hamileliğe ne kadar engel veya riskleri neler, o riskleri azaltmak için neler yapmalıyım. örneğin şu sporu yap vücudunu güçlendir gibi tavsiyelerde bulunabilirdi veya benim alanıma uygun değil şu doktora git diye yönlendirebilirdi. evlendikten sonra gittikten sonra napıcam önemli olan evlenmeden bunları bilerek plan yapmak belki çocuk yapmak istemeyeceğim riskler fazla ise, belki bunları eş adayımla konuşmam lazım? ne saçma türkiyedeki doktorların çoğu sırf laf olsun diye iş yapıyorlar hele bir de biraz isim yapmış ise tam paragöze dönüşüyorlar açıkçası, fedakar doktorlara sözüm meclisten dışarı kusura bakmayın ama birçok doktorda ben muayene paramı alırım gerisi umrumda değil tavrını gördüm

evet en çok bozuldugum da dalga geçerek konuştu hani daha evli değilsin bişey değilsin bu ne acele, önce evlen hamile kalmaya çalış sonra gel gibilerinden. bir de uydurma şekilde öylesine ultrasona baktı. benim amacım o değildir doğuştan rahatsızlıklarım var ve bunlar hamileliğe ne kadar engel veya riskleri neler, o riskleri azaltmak için neler yapmalıyım. örneğin şu sporu yap vücudunu güçlendir gibi tavsiyelerde bulunabilirdi veya benim alanıma uygun değil şu doktora git diye yönlendirebilirdi. evlendikten sonra gittikten sonra napıcam önemli olan evlenmeden bunları bilerek plan yapmak belki çocuk yapmak istemeyeceğim riskler fazla ise, belki bunları eş adayımla konuşmam lazım? ne saçma türkiyedeki doktorların çoğu sırf laf olsun diye iş yapıyorlar hele bir de biraz isim yapmış ise tam paragöze dönüşüyorlar açıkçası, fedakar doktorlara sözüm meclisten dışarı kusura bakmayın ama birçok doktorda ben muayene paramı alırım gerisi umrumda değil tavrını gördüm

Cidden bu nasil bir kafa? Belki yas dolayisiyla dogurganligimi takip etmek istiyorum, belki sizin gibi durumlarim var.........yani doktorun bu kadar cahilce yorum yapmasina inanamadim acikcasi. Komsu teyze kivaminda konusmus, eee o zaman tip egitimin ne ise yariyor kardesim?

o yorumda sadece iğrenç türkiye mi var?
alinti yapamadim diger uyenin yorumunu.
Ama siz dersenizki katilmiyorum.o dusuncede degilim.bazi olumsuzluklara ragmen turkiye ve vatandaslarini genellemiyorum derseniz saygi duyarim ve ozmn daha iyi anlarim sizi.
tabiki neyi begenip neyi begenmiyeceginezede karisamam.herkes ayni dusuncede olmak zorunda degil.
Kucuk biyerde olmaniz sebebiyle gelmemis bunlar basiniza.biz buyuk yerdeyizde noluyo.suratimiza bile bakmiyo cogu dr neyin var derken.
konumuz saf kan dr problemi olsaydi yada ben oyle anlasaydim size en basta en cok destek olanlar arasinda olurdum.
Ya siz yalnis yerden girdiniz yada ben oyle sandim.
neyse cok gecmis olsun

Cidden bu nasil bir kafa? Belki yas dolayisiyla dogurganligimi takip etmek istiyorum, belki sizin gibi durumlarim var.........yani doktorun bu kadar cahilce yorum yapmasina inanamadim acikcasi. Komsu teyze kivaminda konusmus, eee o zaman tip egitimin ne ise yariyor kardesim?

onlar karnı burnunda hamile kadın gelince ancak ciddiye alırlar. sağlık ekonomisi diye bir şeyden haberleri yok. hastalandıktan sonra tedavi etmek değil hastalanmadan önce gerekli önlemleri alarak hem hastanın yaşam şansını/kalitesini artırmak hem de ülke olarak sağlığa daha az para harcamak mümkün.

X