jillian michaels2.grup

Basin sağolsun canim. Genede gel 3 izin 3 -hakkin var nasilsa

:KK20:

Canım foto larini merakla bekliyor olacagim. Buraya koycan di mi? Ben cekinmedim zira kimse gormek istemez halimi. :KK53:

Valla yok öyle halim şöyle böyle utanırim koyamam gibisinden kimse söylenmesin. Herkes koyacak sonuçta hepimizin amacı belli. :) Koyarım bende.

Motivasyonumuz düşmesin sakın kızlarrrrr :KK73::KK73: Ben birazdan yapacağım artık şınav harici çok rahat yapıyorum tabi nefes nefese kalıyorum ama en azından kas ağrılarım geçti çok şükür :KK36:

Kizlar bu gce gelmezseniz ck kizicam vallahi habernz olsun

geldiiiiim, kız taaaa 7.takımdan buraya geldim, uzak bayaaaa :)))

jillian1/5 bittti oh be misss gibi duşumuda aldııımm rahat rahat uykuya hazırlanalım, tabi önce çocuklara bi bakayımmm öpüyorummm canlarım iyi geceler hepinizeeee :KK15:

Valla yok öyle halim şöyle böyle utanırim koyamam gibisinden kimse söylenmesin. Herkes koyacak sonuçta hepimizin amacı belli. :) Koyarım bende.

merakla bekliycem canııımmm

Ben bugün yapamadım, canım çok sıkkın.. :KK43: iyi geceler..

ne oldu tatlım, kıyamam sana

Motivasyonumuz düşmesin sakın kızlarrrrr :KK73::KK73: Ben birazdan yapacağım artık şınav harici çok rahat yapıyorum tabi nefes nefese kalıyorum ama en azından kas ağrılarım geçti çok şükür :KK36:

maşallah tatlım aynen devaaam

Günaydınnn uyanır uyanmaz direkt spora atladım. 6/10 bitmiştir. Gelsin yarin dinlenme günü.

süperrrr

Ayaklariniza saglik kizlar
Bende disarda kahvaltiya gittim bunlari ancak jillian baci eritir:KK53:

aynen tatlııımm, eritirsin nasılsa,,

X