jillian michaels2.grup

Gubaydin kizlar dun gece hic giremedim kusura bakmayin cok hastayim bogazim agriyor gozlerimden ates fiskiriyor yattim uyudum butun gece:KK43:( tabi sporumu da yapamadim:KK43:(
3gun kuralimiz var ya hani bi de takim kaptani atiliyomus takimdan hahaha:KK53:
Ezgiciğim çok geçmiş olsun. Havalar soğuk malum dikkat et kendine. :KK16: Bende az önce 5/10 tamamladim.. ayy pazar gelsede dinlensem :)))

08.01.2015
Masmavi:+
Gmelan:+
Mascara:+
Mcakiltasi:+
Zayifoalacam:+
Melekkiz:+
Catlaw:+
Tatlibikiz:-

Gubaydin kizlar dun gece hic giremedim kusura bakmayin cok hastayim bogazim agriyor gozlerimden ates fiskiriyor yattim uyudum butun gece:KK43:( tabi sporumu da yapamadim:KK43:(
3gun kuralimiz var ya hani bi de takim kaptani atiliyomus takimdan hahaha:KK53:
Çok geçmiş olsun tatlım, dikkat et kendine, havalar çok soğuk.

kızlar cenazemiz var ben bir kaç gün yapamam bu durumda ayrılıyorum gruptan.başarılar sizlere.
Başınız sağolsun...

Ya bir türlü fotograf çekinemedim. Before-After (önce-sonra) için. Sporu yapıp hemen yatağa dalar oldum. Bi' halsizlik bi' halsizlik... sanırım hasta olacağım. Fotoğrafı kimler çekti ? Umarim yarın kendime gelirimde çekerim.

sınavdan gelince azıcık dinleneyim dedim nerdeyse üç saat uyumuşum :KK57:
şimdi şu sersemliği atabilirsem üstümden yapacağım inşallah

kızlar cenazemiz var ben bir kaç gün yapamam bu durumda ayrılıyorum gruptan.başarılar sizlere.

Basin sağolsun canim. Genede gel 3 izin 3 -hakkin var nasilsa

KZLar bendede suc var bogazim berbat olduguhalde sigara iciyorum :KK43:((

:KK20:

Ya bir türlü fotograf çekinemedim. Before-After (önce-sonra) için. Sporu yapıp hemen yatağa dalar oldum. Bi' halsizlik bi' halsizlik... sanırım hasta olacağım. Fotoğrafı kimler çekti ? Umarim yarın kendime gelirimde çekerim.

Canım foto larini merakla bekliyor olacagim. Buraya koycan di mi? Ben cekinmedim zira kimse gormek istemez halimi. :KK53:

X