- 10 Temmuz 2014
- 19.711
- 17.815
- Konu Sahibi tatlibikiz
Vuhuuuuuuu
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Vuhuuuuuuu
Ben kas agrisi degilde grip cekiyorum ablam ya
Ezgiciğim çok geçmiş olsun. Havalar soğuk malum dikkat et kendine. Bende az önce 5/10 tamamladim.. ayy pazar gelsede dinlensem :)))Gubaydin kizlar dun gece hic giremedim kusura bakmayin cok hastayim bogazim agriyor gozlerimden ates fiskiriyor yattim uyudum butun gece( tabi sporumu da yapamadim(
3gun kuralimiz var ya hani bi de takim kaptani atiliyomus takimdan hahaha
Basiniz sag olsun allah sabir versin haberdar et bizi nasil oldugundan (kızlar cenazemiz var ben bir kaç gün yapamam bu durumda ayrılıyorum gruptan.başarılar sizlere.
Cok tesekkr ederm ablammmtatlım bu aralar dikkat et kendine, havalar soğudu, biraz daha iyi misin, kıyamam sana canım
kızlar cenazemiz var ben bir kaç gün yapamam bu durumda ayrılıyorum gruptan.başarılar sizlere.
KZLar bendede suc var bogazim berbat olduguhalde sigara iciyorum ((
Çok geçmiş olsun tatlım, dikkat et kendine, havalar çok soğuk.Gubaydin kizlar dun gece hic giremedim kusura bakmayin cok hastayim bogazim agriyor gozlerimden ates fiskiriyor yattim uyudum butun gece( tabi sporumu da yapamadim(
3gun kuralimiz var ya hani bi de takim kaptani atiliyomus takimdan hahaha
Başınız sağolsun...kızlar cenazemiz var ben bir kaç gün yapamam bu durumda ayrılıyorum gruptan.başarılar sizlere.
Başınız sağ olsun..kızlar cenazemiz var ben bir kaç gün yapamam bu durumda ayrılıyorum gruptan.başarılar sizlere.
kızlar cenazemiz var ben bir kaç gün yapamam bu durumda ayrılıyorum gruptan.başarılar sizlere.
KZLar bendede suc var bogazim berbat olduguhalde sigara iciyorum ((
Ya bir türlü fotograf çekinemedim. Before-After (önce-sonra) için. Sporu yapıp hemen yatağa dalar oldum. Bi' halsizlik bi' halsizlik... sanırım hasta olacağım. Fotoğrafı kimler çekti ? Umarim yarın kendime gelirimde çekerim.