- 21 Aralık 2014
- 8.996
- 28.623
-
- Konu Sahibi tatlibikiz
Squat kalçayı dikleştirir. Ve bacakları sıkılaştırır. Ve ayni zamanda bel bölgesini de inceltir. Sağlık konusunda nabzı hızlandirir. Kan dolasimini arttirir çok yararli bir egzersiz. Ama yapilmasi çoook çok zor. Biraz cesaret işi.Squat ne işe yarıyor canim?? Bölgesel mi??
Hımm bi bakayım netten merak ettimSquat kalçayı dikleştirir. Ve bacakları sıkılaştırır. Ve ayni zamanda bel bölgesini de inceltir. Sağlık konusunda nabzı hızlandirir. Kan dolasimini arttirir çok yararli bir egzersiz. Ama yapilmasi çoook çok zor. Biraz cesaret işi.
Fotoğraf aklımdaydı ama unutmuşum. Cumartesi çekeyim bari. Regl de bitmiş olur hem :)Kizlarrrr oncesi sonrasi yapmak icin foto cektiniz dimiiiiii:)
Squat kalçayı dikleştirir. Ve bacakları sıkılaştırır. Ve ayni zamanda bel bölgesini de inceltir. Sağlık konusunda nabzı hızlandirir. Kan dolasimini arttirir çok yararli bir egzersiz. Ama yapilmasi çoook çok zor. Biraz cesaret işi.
Şisligin de inmis olur :)1 saat sonra yapacağım kızlar. Yemeği geç yedim çünkü.
Fotoğraf aklımdaydı ama unutmuşum. Cumartesi çekeyim bari. Regl de bitmiş olur hem :)
Yasinda nevar kaldir totoyu çitir anne olcanım sadece çömelip kalkıyomusun squat yaparken, başka bir hareket var mı, bende bu gün başladım ve bu yaştan sonra biraz beli inceltip, totoyu kaldırmak niyetindeyim de
Benmde yarin 6kredilik sinavim var beynim bulandi calismaktan
Sinav radyolojiden , x ışınlarindan midem bulandi
Yasinda nevar kaldir totoyu çitir anne ol
Tesekkur ederim ablacimmçok çalış tatlım, şimdiden başarılar sana
Gmelan agirlik da kullaniyodur tahminimceebende öyle düşünüyorum
Kizlarm caliskan bende is yok kiizzHuhuuu kızlarr nasıl gidiyoorr
Ooooy Allah kolaylık versin canım. 6 kredi de sağlammış yani, iyi çalış.Benmde yarin 6kredilik sinavim var beynim bulandi calismaktan
Sinav radyolojiden , x ışınlarindan midem bulandi
Ohooo benim diyen kızlara taş çıkartabilirsiniz yahu, çabaladıktan sonra olmaması için bir sebep yok.canım sadece çömelip kalkıyomusun squat yaparken, başka bir hareket var mı, bende bu gün başladım ve bu yaştan sonra biraz beli inceltip, totoyu kaldırmak niyetindeyim de
Aynen ben de onu düşünerek cumartesi dedim zaten. :)Şisligin de inmis olur :)
Canm ciddi bisey olmaz umarimmOoooy Allah kolaylık versin canım. 6 kredi de sağlammış yani, iyi çalış.
Ohooo benim diyen kızlara taş çıkartabilirsiniz yahu, çabaladıktan sonra olmaması için bir sebep yok.
Aynen ben de onu düşünerek cumartesi dedim zaten. :)
Evet 2/10 öyle böyle derken bitti.Tabi ki hala full performans yok. Ama ağrıların üstüne gittikçe azalıyor. :)
Sağ el bileğimde biraz ağrı var, saracağım onu da geçer elbette. :)
Niye yahu ? Eee benimde fiziğim senin gibi olsa daha rahat olurum elbetteKizlarm caliskan bende is yok kiizz
canım sadece çömelip kalkıyomusun squat yaparken, başka bir hareket var mı, bende bu gün başladım ve bu yaştan sonra biraz beli inceltip, totoyu kaldırmak niyetindeyim de
Gmelan agirlik da kullaniyodur tahminimcee
Azcık zorladım sanırım. Dün de dizim ağrımıştı da sabaha geçmişti. Birkaç gün böyle ufak tefek şeyler olacak gibi gözüküyor. Ama yürürken çektiğim acıyı etrafa yansıtmamaya çalışmak çok komik ya. Bir de gülesim geliyor hahhaahCanm ciddi bisey olmaz umarimm