jillian michaels2.grup

Hahaha
Ben pek agri cekmiyorum gecen sefer yarim biraktigim icin

Hareketler süper ya. Üşenmeden her akşam yatmadan önce yapsam ne iyi olur. :)

Bizimde süpeerr :) Şimdiden ayın sonunu merakla bekliyorum. 5 Şubaaatttt

Ohhh nee güzeel valla bu ne rahatlık böylee :) Ben şimdi son senemdeyim ya ondan aldı bu stres. Sırf uzamasın diye
Benmde 2.donemden uzuycak gibi bakalm kafayi yerim vallahi

Hareketler süper ya. Üşenmeden her akşam yatmadan önce yapsam ne iyi olur. :)
Ama dediğim gibi son derece cesaret işi 5'inden sonra bile insan devam edemiyor. Ben blogumda uzun uzun nasıl yapılacağını yazmıştım. Nefes konusunda çok zorlananlar oluyor. İlk başlar zor olur. O bacak alıştımı insanın bırakası gelmiyor.

Yarin ennnnn yakin arkadasimin nişanı var :) kendisiyle 6 yildir arkadasiz
Yarin aksam yogun gecicek yapamam yarin ama telafimi yapari... Takim baskaninizi ornek almayin yarin fotograf da paylasirim yorumlarinizi alirimm kiyafet sac makyaj

Usenme bitanem o zamannn')
Di mi yani üşenme bu kadar basit. :)))
Ben bir ara bir liste yapmıştım kendime plank, squat vs güzel de gidiyordum ama devamını getiremedim işte maalesef. Yapmak lazım ama ya kendimize yatırım neticede. :) Blogunu inceliyorum canım hemen.

Yarin aksam yogun gecicek yapamam yarin ama telafimi yapari... Takim baskaninizi ornek almayin yarin fotograf da paylasirim yorumlarinizi alirimm kiyafet sac makyaj
Ayy çok heyecanlı. Hadi bakalım iyi eğlenceler, hayırlı olsun. Bekliyoruz fotoğraflarını.

Finallere, derslere koşturan mı dersin, işe koşturan mı.. Allah hepimizin yardımcısı olsun. Bende çok üşengeçtim öyle böyle değil sonra topladım totoyu durmaksızın devam... Günde 20 tane yapsan bile yeter

Canm senin oncesi sonrasi foton var mi?

Kıyafet saç makyaj mı dedin ? Hemen yarını iple çekiyorum hemennnnnn !!!

Cok tesekkr ederimm ben ondan daha heycanliyimm:)
Nişan tepsisi bile bana aittt
Ay süpermiş valla. :)
Evet bir rutin haline getirince zaten insan istese de bırakamaz. Darısı başımıza diyelim o zaman. :)

Canm senin oncesi sonrasi foton var mi?

Önceki çekindiğim bir fotoğraf vardı. Tumblr blogumda yayınlamıştım bildiğin balık etliydim. Göbek yağlar basenler.. hatta instagram hesabımda bile vardı. Sonra spora başlayınca bi' siliverdim artık hiç birinden geri dönüşüm kutusundan bile bulamadım be anam
Ama 2-3 ay sonrası cardıo fotoğrafım var.

G*t yok tabi

Aa gormustum canm Cok guzel bu foto:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…