- 21 Aralık 2014
- 8.996
- 28.623
-
- Konu Sahibi tatlibikiz
Huhuuu kızlarr nasıl gidiyoorr
Ben hic sabirsizlanmiyorum kizNiye yahu ? Eee benimde fiziğim senin gibi olsa daha rahat olurum elbette
gerçi şuan final dönemindesin çok normal bende sonuçların açıklanmasını bekliyorum sabırsızlıkla
HahahaAzcık zorladım sanırım. Dün de dizim ağrımıştı da sabaha geçmişti. Birkaç gün böyle ufak tefek şeyler olacak gibi gözüküyor. Ama yürürken çektiğim acıyı etrafa yansıtmamaya çalışmak çok komik ya. Bir de gülesim geliyor hahhaah
Hareketler süper ya. Üşenmeden her akşam yatmadan önce yapsam ne iyi olur. :)
Ben aylardır mekik çekiyorum. Squatta gördüğüm ince beli, mekikte göremedim. Squat son derece beli inceltiyor ve kalçaya şekil veriyor. Benim totom bile yoktu, benim herife rezil oluyordum. Ne yaptım ne ettim 3 ay önce kasımda bu takvime başladım;
Bacak ister istemez alışınca ben istemesemde bacak istiyor o ağırlığı. Sürekli aynı squatlada olmuyor
Şınav çektimde geldim ya anca 60 yapabildim.
Gecer gecerrrr:))) benden Bir arti sana:)Ben artimi alayım o vakit
yalnız çok fenayim heryerlerim agriyo
Bizimde süpeerr :) Şimdiden ayın sonunu merakla bekliyorum. 5 ŞubaaattttÇok iyi !!!! Sizin grupta durumlar nasıl ?
Ohhh nee güzeel valla bu ne rahatlık böylee :) Ben şimdi son senemdeyim ya ondan aldı bu stres. Sırf uzamasın diyeBen hic sabirsizlanmiyorum kiznerden geldi bu rahatlik anlamadim
Usenme bitanem o zamannn')Hareketler süper ya. Üşenmeden her akşam yatmadan önce yapsam ne iyi olur. :)
Benmde 2.donemden uzuycak gibi bakalm kafayi yerim vallahiBizimde süpeerr :) Şimdiden ayın sonunu merakla bekliyorum. 5 Şubaaatttt
Ohhh nee güzeel valla bu ne rahatlık böylee :) Ben şimdi son senemdeyim ya ondan aldı bu stres. Sırf uzamasın diye
Ama dediğim gibi son derece cesaret işi 5'inden sonra bile insan devam edemiyor. Ben blogumda uzun uzun nasıl yapılacağını yazmıştım. Nefes konusunda çok zorlananlar oluyor. İlk başlar zor olur. O bacak alıştımı insanın bırakası gelmiyor.Hareketler süper ya. Üşenmeden her akşam yatmadan önce yapsam ne iyi olur. :)
Di mi yani üşenme bu kadar basit. :)))Usenme bitanem o zamannn')
Ben bir ara bir liste yapmıştım kendime plank, squat vs güzel de gidiyordum ama devamını getiremedim işte maalesef. Yapmak lazım ama ya kendimize yatırım neticede. :) Blogunu inceliyorum canım hemen.Ama dediğim gibi son derece cesaret işi 5'inden sonra bile insan devam edemiyor. Ben blogumda uzun uzun nasıl yapılacağını yazmıştım. Nefes konusunda çok zorlananlar oluyor. İlk başlar zor olur. O bacak alıştımı insanın bırakası gelmiyor.
Ayy çok heyecanlı. Hadi bakalım iyi eğlenceler, hayırlı olsun. Bekliyoruz fotoğraflarını.Yarin ennnnn yakin arkadasimin nişanı var :) kendisiyle 6 yildir arkadasiz
Yarin aksam yogun gecicek yapamam yarin ama telafimi yapari... Takim baskaninizi ornek almayinyarin fotograf da paylasirim yorumlarinizi alirimm kiyafet sac makyaj
Cok tesekkr ederimm ben ondan daha heycanliyimm:)Ayy çok heyecanlı. Hadi bakalım iyi eğlenceler, hayırlı olsun. Bekliyoruz fotoğraflarını.
Di mi yani üşenme bu kadar basit. :)))
Ben bir ara bir liste yapmıştım kendime plank, squat vs güzel de gidiyordum ama devamını getiremedim işte maalesef. Yapmak lazım ama ya kendimize yatırım neticede. :) Blogunu inceliyorum canım hemen.
Canm senin oncesi sonrasi foton var mi?Finallere, derslere koşturan mı dersin, işe koşturan mı.. Allah hepimizin yardımcısı olsun. Bende çok üşengeçtim öyle böyle değil sonra topladım totoyu durmaksızın devam... Günde 20 tane yapsan bile yeter
Yarin ennnnn yakin arkadasimin nişanı var :) kendisiyle 6 yildir arkadasiz
Yarin aksam yogun gecicek yapamam yarin ama telafimi yapari... Takim baskaninizi ornek almayinyarin fotograf da paylasirim yorumlarinizi alirimm kiyafet sac makyaj
Ay süpermiş valla. :)Cok tesekkr ederimm ben ondan daha heycanliyimm:)
Nişan tepsisi bile bana aittt
Evet bir rutin haline getirince zaten insan istese de bırakamaz. Darısı başımıza diyelim o zaman. :)Finallere, derslere koşturan mı dersin, işe koşturan mı.. Allah hepimizin yardımcısı olsun. Bende çok üşengeçtim öyle böyle değil sonra topladım totoyu durmaksızın devam... Günde 20 tane yapsan bile yeter
Evet kuzum cok heyecanliyim mutlaka paylasicam bu heycanimi sizinleKıyafet saç makyaj mı dedin ? Hemen yarını iple çekiyorum hemennnnnn !!!
Canm senin oncesi sonrasi foton var mi?
Aa gormustum canm Cok guzel bu foto:))Önceki çekindiğim bir fotoğraf vardı. Tumblr blogumda yayınlamıştım bildiğin balık etliydim. Göbek yağlar basenler.. hatta instagram hesabımda bile vardı. Sonra spora başlayınca bi' siliverdim artık hiç birinden geri dönüşüm kutusundan bile bulamadım be anam
Ama 2-3 ay sonrası cardıo fotoğrafım var.
G*t yok tabi