- 5 Eylül 2014
- 470
- 1.324
- 31
- Konu Sahibi tatlibikiz
Hareketlerle özellikle şınavla cebelleşsemde 2/30 sporumu yaptım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bende tepiniyorum yerde onu yaparkenHareketlerle özellikle şınavla cebelleşsemde 2/30 sporumu yaptım
Bende tepiniyorum yerde onu yaparken
Valla eksiyi yedin affetmek yok
Akil akildan ustundur tatil gununu tamamen unutmusum o gun yapablrsin zayifolcamm:)
Bu ağrılarla nasıl yapacağım merak ediyorum
Bende tepiniyorum yerde onu yaparken
Ya ben de şınavda çok zorlandım, ip atlarken olcem sandım
Duş almadan olmaz sonrasında, kış günü zor olcak
Beyaz bayrak yanlış anlasilmasin asla pes etmiyorum
vaaayy harika vallakızlar öğlen arası 60 adet squad (çömelip kalkma) hareketi yaptım, 1 kg su şişeleri ile, 10'ar adet yana eğilme, 10 ar adet sağ ve sol bacak arkaya doğru kaldırma, 4-5 defada süperman hareketi yaptım, boş vaktim vardı değerlendireyim dedim
Cok iyisin canmkızlar öğlen arası 60 adet squad (çömelip kalkma) hareketi yaptım, 1 kg su şişeleri ile, 10'ar adet yana eğilme, 10 ar adet sağ ve sol bacak arkaya doğru kaldırma, 4-5 defada süperman hareketi yaptım, boş vaktim vardı değerlendireyim dedim
Bugün squatta 400 yaparak rekor kırdım sanırım. Ve 350 mekik çektim.. Jillian 2/10 tamamladım. Akşam yemeğinden sonra belki yürüyüş yaparim.
aBana bi + koyun bakiiim jillian 1/1 bitti
Squat ne işe yarıyor canim?? Bölgesel mi??Bugün squatta 400 yaparak rekor kırdım sanırım. Ve 350 mekik çektim.. Jillian 2/10 tamamladım. Akşam yemeğinden sonra belki yürüyüş yaparim.
Bak bu benim aklima gelmedi. Yarın direkt çekeceğim. Ben başladığım gibi bitiriyorum valla. Tabi dinlenmelerim var ama uzatmiyorum bacak fena alışti böyle olunca ağırlık istiyor bacak. Mekikte anca 300 ve 400 e gelince yaniyor karnim. Yanma nereye kadarsa oraya kadar.Kizlarrrr oncesi sonrasi yapmak icin foto cektiniz dimiiiiii:)