Jillian Michaels 30DAY

26 Temmuz Listesi
1-Asli_95
2-ay__060
3-perihan00
4-Mor Vampir Tatil günüüüüüü :))))
5-AKovser
6-mefkurem
7-Selvos88
8-gunes-86
9-Habinar
10-koza16
12-Selinanya
13-Masmavi_
14-Jooker
15-tetaan
16-2KediAnnesi +

Aa daha kimse yapmamış mı ben mi yanlış liste kopyaladım

silindim heralde? keşke cevap verme zahmetine girseydin.

3 gün Jillian yapmayan arkadaş gruptan çıkarılacak. bunuda 2 gün bildirim yapmayan olarak değiştirin lütfen

Bu kadar kaba olmak zorunda değilsin. 3 gün bildirim yapmadığını gördüm o yüzden sildim belki hata yapmış olabilirim gayet normal ben de insanım. Ki 23 24 ve 25inde bildirim yapmadın tam 3 gün. Ayrıca tatlım ben sana mesaj attım direkt olarak silip bıraka da bilirdim sana mesaj attımki emin olmak istedim belki yapıyorsundur da haber verememişsindir sorun olmasın diye ve sen bana yanıt verdin yapıyorum ama gelip bildirmedim dedin ben de cevap vermedim evet çünkü benim de bir hayatım var o kadar vaktim yoktu ne yanıt vericek ne de burada adını eklicek akşam gelince eklerim nasılsa dedim. O kadar büyütülecek bir şey değil yani başka arkadaşı da sildim mesja attım yapıyorum diyince geri tekrar ekledim.

kaba?

keşke cevap verme zahmetine girseydin.

bence bu cümle günlerce emek veren insanlara tek tek sürekli mesaj atıp duran defalarca uyarı yapan gerçekten burada beraber bir şeyler başarabilmek için emek harcayan birine söylemek için çok kaba kusura bakma bu benim düşüncem

uzatmak da istemiyorum zaten istiyorsan adını tekrar eklerim benim için sorun değil silmemin nedeni de kimsenin motivasyonu gitmesin diyeydi bir sürü kişi var listede ama sade şurada 10 kişi bildirim yapıyoruz. kurallar dışına çıkanları siliyordum kimseye haksızlık olmasın diye

26 Temmuz Listesi
1-Asli_954+
2-ay__060
3-perihan00
4-Mor Vampir Tatil günüüüüüü :))))
5-AKovser
6-mefkurem
7-Selvos88
8-gunes-86
9-Habinar
10-koza16
12-Selinanya
13-Masmavi_
14-Jooker
15-tetaan
16-2KediAnnesi +

Canım bugün tatil günü aslında :) 6 gün yapıp bir gün ara vericektik ya ben dün yapmadım diye yaptım sen de mi gün atlamıştın ?

Bunlar komple delirmiş Jillianın nesini özlediiiniz ben bi gün daha yatsam diye hayal kuruyorum
Aslıcım sen kimseye özel mesaj atıp yaptınızmı diye sormana gerek yok cnm
Sen başlangıcı yaptın gerisi de buraya katılanların işi.
Yapanlarda bi Zahmet 2 dak.girip bildirimlerini yapıversinler

Tatlım benim yaaa
Çok teşekkür ederim zahmet edip emek vermişin
Neyse sayende bişey daha öğrenmiş oldum
Ne demek ablacıım yardımcı olabildiysem ne mutlu bana
Koza'm bende seni izledim
İstersen bu hasta ve yaşlı kadını görebilirsin
Nasılmış ne olmuş
Ah abla senii çok tebrik ediyorum çok güzel bir değişim olmuş gerçekten Aaa hasta ve yaşlı mıı bence çook güzel ve genç görünüyosun maşallah

Teşekkür ederim tatlımmmm
Bi 15 Kilo daha verirsem kendimi daha iyi hissedecem

Aslıcım sen kimseye özel mesaj atıp yaptınızmı diye sormana gerek yok cnm
Sen başlangıcı yaptın gerisi de buraya katılanların işi.
Yapanlarda bi Zahmet 2 dak.girip bildirimlerini yapıversinler

İşte kimse pes etmesin diye çaba sarfediyorum aslında sadece kuralları uygulasam daha iyi olacak

Teşekkür ederim tatlımmmm
Bi 15 Kilo daha verirsem kendimi daha iyi hissedecem

Ben de merak ettim o değişimiiii :)

27 Temmuz Listesi
1-Asli_95
2-ay__060
3-perihan00
4-Mor Vampir
5-AKovser
6-mefkurem
7-Selvos88
8-gunes-86
9-Habinar
10-koza16
12-Selinanya
13-Masmavi_
14-Jooker
15-tetaan
16-2KediAnnesi

27 Temmuz Listesi
1-Asli_95
2-ay__060
3-perihan00
4-Mor Vampir +
5-AKovser
6-mefkurem
7-Selvos88
8-gunes-86
9-Habinar
10-koza16
12-Selinanya
13-Masmavi_
14-Jooker
15-tetaan
16-2KediAnnesi

Yine birinççç

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…