Daha önce jillian yapmadım ama işe yarayacağını düşünüyorum 3 video var level şeklinde 1-2-3. B,r aylık program ayın ilk 10 günü level 1 ikinci 10 günü level 2 üçüncü 10 günü level 3 ü yapacağız :)Merhabalar :)
Ne yazık ki başlığı şimdi gördüm.Bir kaç sorum olacaktı.Ben öyle 5-10 kilo fazlam var ama sıkılaşmak istiyorum tarzında değilim maalesef.En az 20-25 kilo hedefim var.2 haftadır diyetimi de yürüyüşlerimi de hiç aksatmıyorum :) Yürüyüş harici bölgesel zayıflama için bir şeyler arıyordum.Pilatese şu an bulunduğum yerde kurs yok diye başlamak istemedim çünkü hiçbir bilgim yok.Eğitmensiz kendimi sakatlamaktan korktum.Buraya yazıp size paylaştığınız video hakkında soru sormak istedim.İşe yarıyor mu daha önce yaptığınız bir şey mi ? Ayrıca 2 video var 2.sine ne zaman geçiyorsunuz ?
Sorularımı cevaplarsanız çok sevinirim :)
Daha önce jillian yapmadım ama işe yarayacağını düşünüyorum 3 video var level şeklinde 1-2-3. B,r aylık program ayın ilk 10 günü level 1 ikinci 10 günü level 2 üçüncü 10 günü level 3 ü yapacağız :)
İstersen uğra bize yaz motivasyon da olur hem :)Cevapladığın için çok teşekkür ederim :)
Ben de bi heveslendim aslında.Sadece yürüyüşle olacak iş değil.Tamam yaptığım yürüyüşle göbeğimin inceldiğini hissediyorum ama o bacak o kol nasıl gidecek ?
İnş. benim gibi büyük hedefleri olup da yolun başında olanlar için de işe yarar :) Ben de sizden bağımsız bir şekilde başlayacağım :)
Tatlım kilon boyun bide hedefin kaçMerhabalar :)
Ne yazık ki başlığı şimdi gördüm.Bir kaç sorum olacaktı.Ben öyle 5-10 kilo fazlam var ama sıkılaşmak istiyorum tarzında değilim maalesef.En az 20-25 kilo hedefim var.2 haftadır diyetimi de yürüyüşlerimi de hiç aksatmıyorum :) Yürüyüş harici bölgesel zayıflama için bir şeyler arıyordum.Pilatese şu an bulunduğum yerde kurs yok diye başlamak istemedim çünkü hiçbir bilgim yok.Eğitmensiz kendimi sakatlamaktan korktum.Buraya yazıp size paylaştığınız video hakkında soru sormak istedim.İşe yarıyor mu daha önce yaptığınız bir şey mi ? Ayrıca 2 video var 2.sine ne zaman geçiyorsunuz ?
Sorularımı cevaplarsanız çok sevinirim :)
malesef tren gitti çünkü sonrada girmek isteyenler oldu ama kabul olumadığı için şimdi sizi dahil etmek onlara da ayıp olur ama burda paylaşım yapabilirim bizimle motive olabilirsiniz :)Selam kızlarben de 2 gündür yapıyorum jillian ı. Boyum 171 kilom 64 . 1 ayda 59 veya 58 i görmek istiyorum. Beraberinde yürüyüş de yapmayı planlıyorum. Bu listeye dahil olabiliyor muyuz yoksa o tren gitti mi
Peki :) görseymişim keşke neyse nasip değilmiş :) takipteyim. Teşekkür ederim :)malesef tren gitti çünkü sonrada girmek isteyenler oldu ama kabul olumadığı için şimdi sizi dahil etmek onlara da ayıp olur ama burda paylaşım yapabilirim bizimle motive olabilirsiniz :)
Selam kızlarben de 2 gündür yapıyorum jillian ı. Boyum 171 kilom 64 . 1 ayda 59 veya 58 i görmek istiyorum. Beraberinde yürüyüş de yapmayı planlıyorum. Bu listeye dahil olabiliyor muyuz yoksa o tren gitti mi
28 Temmuz Listesi
1-Asli_95
2-ay__060
3-perihan00
4-Mor Vampir +
5-AKovser
6-mefkurem
7-Selvos88
8-gunes-86
9-Habinar
10-koza16
12-Selinanya
13-Masmavi_
14-Jooker
15-tetaan
16-2KediAnnesi
Asli_95 Aslıcım ben dünkü listeyi kopyaladım eğer eksilecekler varsa sen çıkarıp yeni halini koyarsın kendimi yapmışken ekleyim dedim :)
Ne demek canım :)Listeye alamıyorum ama burada olur da bize de kendine de destek verirsen çok sevinirim :)
Çok sağol canım ben okula apar topar gidince yapamıyorum sen halletmişsin :)