Jillian Michaels 30DAY

selam herkese ben de Jillian Michaels 30 Shared programın yaptm 2 gün önce bitti. Sadece göbek deliğinin olduğu yeri ve kalçamı ölçmüştüm başlarken...
Öncesi;
Göbek 92 cm
kalça 98 cm

Sonrası
Göbek 88
Kalça 97

Kilo ve beden olculerinde nasil degisimler oldu? Beslenmen nasildi?

Nasil beslendin peki?

Kilo ve beden olculerinde nasil degisimler oldu? Beslenmen nasildi?
Başlamadan önce beden olculerimi almamistim ama boy 155 kilo 72.5 du şu an 68.7 beslenme më dikkat ettim porsiyonlarim az 3 öğün beslendim ara öğün yapmayı çok mantıklı bulmuyorum Karatay ağırlıklı genelde onu dikkate alıyorum vücuttaki değişimlere gelince kollarim tombikti inceldigini ve içinde kasların oluştuğunu hissediyorum zaten spor bitince ateş çıkıyor sanki vücuttan belimde inceldi bacaklarimda önceden verdiğim kilolardan sarkma vardı aşağı doğru gayet bariz şimdi gözle görülür toparlanma var uzun oldu ama yardimci olabildiysem ne mutlu

Tesekkur ederim:) benim de bugun level 1/ 8. günümdü, 61kg ile basladim, netice icin biraz acele ediyorum galiba :)

Tesekkur ederim:) benim de bugun level 1/ 8. günümdü, 61kg ile basladim, netice icin biraz acele ediyorum galiba :)
Yani insan zorlaninca tabi sonucuda merak ediyor ama inşallah çok güzel sonuçlar alacağını düşünüyorum hadi bakalım kolay gelsin arkadasim

merhaba herkese, bu programa yarın ben ve annem başlayacağız. ama şu an ölçülerimizi ölçecek materyal olmadığından yazamıyorum. eğer mümkün olursa yarın yazabilirim. bu arada ben yaptıklarım hakkında sürekli olarak bu mesajı editlemeyi düşünüyorum. böylece daha kolay ulaşılır. bir de sorum var; kaç kiloluk ağırlık kullanıyorsunuz spor sırasında?

evet, şu an mesaj editleme yok, mecburen yeni mesaj yazmam lazım. öncelikle muhtemelen kendi başıma devam edeceğim.
ölçülerim:
sol kol: 33 cm
sağ kol: 33 cm
göğüs: 95 cm
bel: 80 cm
göbek: 85,5 cm
kalça: 109,5 cm
sağ bacak: 65
sol bacak: 64
neyse, an itibariyle ilk bölümü bitirdim. daha önce bu program neymiş diye bir açıp izlemiştim. o zaman bakıp " yaw jillian, sen kimsin yaa, ben callanetics yapmış insanım bi' kerem" diye kendimce ukalalanmıştım. ama şu anki halime bakılırsa jillian beni mat etti. kan ter içinde kaldım, ayrıca 21. dakikadaki hareketi doğru düzgün yapamadım. neyse, neticede ilk defa yaptım bu programı ama yarın daha iyi olurum diye düşünüyorum. vücut ölçülerimden de anlaşılacağı üzere kalça küçültmek istiyorum. bakalım. yarın görüşmek üzere.

Ben her kola 4'er kilodan topladm 8 kiloyla başladım. Ben daha fazla kas inşa edip kilo alma amacıyla bu programı ve bu program dışında birkaç farklı programın farklı bölümlerini de uyguluyorum. Kas için delicesine karbonhidrat ve protein alıyorum. Aynı zamanda kasları esnetmek ve güçlendirmek için buna uygun yoga programlarını Kaslarınız gerektiği kadar esnek değilse, kaslarınızı efektif çalıştırabilme kapasiteniz ciddi anlamda sınırlanıyor.

arkadaslar şuan yapanlar kimler ? motive edelim birbirimizi..
yarın baslamak istiyorum ama inancım pek yok kendime birbirimize destek olursak belki basarırız..
baslasam devamı gelecek de baslamak zaman alıyor :)

arkadaslar şuan yapanlar kimler ? motive edelim birbirimizi..
yarın baslamak istiyorum ama inancım pek yok kendime birbirimize destek olursak belki basarırız..
baslasam devamı gelecek de baslamak zaman alıyor :)

kızlar biz bugün ablamla birlikte jillian michaels 30 days programına başlıyoruz.
bize eşlik etmek isteyen varsa bekleriz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…