- 10 Kasım 2012
- 365
- 267
Ben seni izledim tatlım heralde albümü açmak için beni izlemen gerekiyorİşte kimse pes etmesin diye çaba sarfediyorum aslında sadece kuralları uygulasam daha iyi olacak
Ben de merak ettim o değişimiiii :)
Bence oluyor ben bugün sabah aynada selülitlerimin azaldığını gördüm çok sevindim :)Arkadaşlar merhabalar. Yaptığınız Jillian egzersizlerinin selülitlere etkisi oluyor mu acaba ya da bana selülit konusunda önerebileceğiniz herhangi bir program var mı? Şimdiden çok teşekkür ederim. Hepinize bol egzersizli günler.
Fitness a her gün mü gideceksin ? Eğer öyleyse kolay gelsin Bilgecim :)Kızlar ben bugün fitness a yazıldım yarın fitnes a başlıyorum . Yarın hem jıllıan hem fitness yapmış olucam şimdiden düşünemiyorum nasıl olucak
Daha program oluşturmadık canım ama haftada 3-4 gün olucak heralde . Sağol canım beniim :))Fitness a her gün mü gideceksin ? Eğer öyleyse kolay gelsin Bilgecim :)
Birini sabah diğerini öğleden sonra yaparsan o kadar zorlanmazsınKızlar ben bugün fitness a yazıldım yarın fitnes a başlıyorum . Yarın hem jıllıan hem fitness yapmış olucam şimdiden düşünemiyorum nasıl olucak
Teşekkür ederim ablacıım :))) Evet öyle yapıcam sanırım sabah fitness öğleden sonra da jıllıan artık.Birini sabah diğerini öğleden sonra yaparsan o kadar zorlanmazsın
Yinede fitnesste baştan çok zorlama kendini
Hadi bakalım kolay gelsin tatlım
Ben seni izledim tatlım heralde albümü açmak için beni izlemen gerekiyor
Daha 79 kiloluk bi tosunum yani verilecek çok Kilo var
Ay ben bugun tatil gunu yapıyorum ama yine de bisiklet yapacağım en az yarım saat
Teşekkür ederim cnmTebrik ederiiim gerçekten çok güzel bir başarııSen geri kalanı da halledersin merak etme
Kimse duramıyor olduğu yerde
Dun tatil gunumdu bildirim yapmadim kizlar unutmusum
Gcmisi okuyamadm bi iki gundur yogundum canim herkes istedigi gunu tatil secicek saniodumDün spor yapmıcaktıkki 6 günde bir mola veriyoruz yaa
Gcmisi okuyamadm bi iki gundur yogundum canim herkes istedigi gunu tatil secicek saniodum